Refundering af billetudgifterne

Hvis din rejse ikke gik som planlagt, så undskylder vi ulejligheden.

Vigtigt: læs følgende, inden du anmoder om en refundering af billetudgifterne

Når du har anmodet om en refundering, vil alle rejser i din reservation blive annulleret.

Det kan tage op til 2 uger at behandle din anmodning om refundering. Refunderingen foretages i samme valuta og via den samme betalingsmetode, som blev anvendt, da du købte billetten. Bemærk venligst, at reservationsgebyret og tillægsgebyr for betaling med kreditkort ikke kan refunderes.

Anmodning om en refundering online via ‘Anmod om en refundering’-knappen forneden eller via sociale medier er gratis. Du kan også ringe til vores KLM Servicecenter for at få dem til at arrangere det for dig, men i så fald vil et refunderingsgebyr blive opkrævet.

Hvis du købte billetten hos et rejsebureau, bedes du kontakte rejsebureauet. Kontakt pågældende flyselskab ifm. billetter, der er købt hos andre flyselskaber end KLM.

Bemærk: hele din booking vil blive annulleret

Anmod om en refundering
 

Betingelser for refundering af billetudgifterne

Du kan anmode om refundering i følgende tilfælde:
  • Dit KLM-fly blev aflyst, og du har ikke taget et andet fly.
  • Betingelserne i din KLM-billet giver ret til en refundering. Betingelserne for din KLM-billet giver ret til en refundering.
  • Din europæiske flyvning var forsinket med mere end 90 minutter, og din udrejse og returrejse var planlagt til afgang samme dag.
  • Din interkontinentale KLM-flyvning var forsinket med mere end 3 timer.
  • Passageren er gået bort.
  • Ansøgningen om visum blev afslået.
  • Hvis dit forbindelsesfly med KLM er forsinket med mere end 5 timer, og du ikke længere ønsker at flyve til din endelige destination.

Refunderinger er underlagt gældende lovgivning i det land, hvor billetten blev købt, og/eller gældende lovgivning i det land, hvor udbetaling af refunderingen skal finde sted.

Hvis du havde reserveret en flybillet til Business Class men rejste på Economy Class, kan du anmode om en refundering af prisforskellen mellem billetterne. Kontakt venligst KLM Servicecenter

Kunne du ikke komme med et KLM-fly pga. overbooking?

Anmod om kompensation.