KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines

Hvorfor bør du flyve med KLM

Hver dag gør vi vores bedste for at være dit foretrukne luftfartsselskab. Find ud af, vores rejsende bliver ved med at komme tilbage til os.
Direct flights around the globe

Direkte flyvninger rundt omkring i hele verden

Vi flyver direkte til flere end 150 destinationer i hele verden. Læn dig blot tilbage og slap af, mens vi tager dig derhen, hvor du skal!


24/7 social media icon

24/7-service på sociale medier

Har du spørgsmål eller anmodninger, eller vil du ikke gå glip af, hvilke nye planer KLM har? På Facebook, Messenger, Twitter, WhatsApp, WeChat og KakaoTalk står vi til rådighed for dig døgnet rundt.

Du behøver bare ’synes godt om’, følge KLM, oprette et opslag eller sende en tweet med dit spørgsmål - på et hvilket som helst af disse sprog: hollandsk, engelsk, spansk, tysk, portugisisk, italiensk, kinesisk, japansk, fransk og koreansk.

KLM - Convenient times

Fordelagtige flytider

Få de meste ud af din rejse med bekvemme afgangs- og ankomsttider. Flyv til dit forretningsmøde i anstændigt tidspunkt på dagen, eller få det meste ud af din weekendtur. Vores flyvninger passer til din tidsplan, ikke omvendt.
Name change eraser icon

Slåfejl? Ingen gebyrer

Har du reserveret flyvninger på KLM.com og opdaget en stavefejl i navnet på billetten? Vi opkræver ikke gebyrer af dig for at være menneskelig. Kontakt os blot via de sociale medier for at rette dit navn. Sørg for at få det rettet, mindst 24 timer før check-in på din første flyvning.
cloud and rain

Er vejret kommet på tværs? Det klarer vi

Hvis din rejse bliver afbrudt af sne, storm eller andre luner fra Moder Naturs side, kan du regne med os. For det første vil du straks blive informeret via telefon eller e-mail om ændringen eller annulleringen af flyvningen. Derefter vil vi straks gå i gang med at reservere en ny billet til dig på den første ledige afgang. Så snart vi har fundet en ledig plads, kontakter vi dig igen angående den nye flyvning. Vi er her naturligvis for at hjælpe dig, hvis du vil ændre flyvningen, eller hvis du har andre spørgsmål.

Hvis din nye flyvning ikke afgår samme dag, overlader vi dig ikke til dig selv. Fra en kop kaffe til et hotelophold – vi mener det alvorligt, når vi siger vi vil gøre det rart for dig.
24 hours  to cancel icon

24 timer til at annullere

Gå videre, og reserver det tilbud! Hvis dine planer har ændret sig, eller hvis lysten har ændret sig inden for 24 timer, kan du annullere din reservation, og vi refunderer omkostningerne - uden at stille spørgsmål! Vi vil ikke opkræve vores standardadministrationsgebyr.

Anmod om tilbagebetaling inden for 24 timer efter reservation

Vil du tænke lidt mere over dit køb uden at være bekymret over, om prisen muligvis stiger? Mod et mindre gebyr kan du også vælge forkøbsret på en afgang og pris. Vi garanterer prisen, så du kan bestemme dig senere.

Flying Blue gift icon

Flyv mere, få mere

Det betaler sig at være Flying Blue-medlem. Hver gang du rejser med KLM og partnerflyvninger, optjener du Miles. Dem kan du bruge til Award-flyvninger og rabatter på en lang række ekstra muligheder, produkter og god service. Plus, jo mere du flyver, jo tættere kommer du på de næste niveauer – Silver, Gold og Platinum – hvilket betyder endnu flere eksklusive fordele.

Flying Blue-programmet vandt fire Freddie-priser i 2014, Awards, hvoraf en var for 'Årets program'. 'Freddies' tildeles hvert år til det bedste loyalitetsprogram i rejsebranchen verden over i henhold til rejsende og rejseeksperter.