Du kan regne med KLM

Vi gør alt for at gøre rejsen problemfri – for dig og alle om bord med os. Især i de tilfælde, hvor din rejse ikke går efter planen, forpligter vi os til at hjælpe dig, så du kan fortsætte din rejse hurtigst muligt.
 

Vi holder dig informeret

Fra det øjeblik du har reserveret og indtil flyafgang, vil vi straks informere dig, hvis din flyvning er forsinket eller aflyst, eller hvis din gate ændres. Vi kan kontakte dig via e-mail, sms-besked og telefon – indtast blot dine kontaktoplysninger i din KLM-konto, dit Flying Blue-område eller via Min Rejse.

Du kan også få adgang til opdateret information via KLM på Facebook, Messenger , via vores Twitter-konto, på KLM.com og via dit rejsebureau.

Under hele din rejse kan du regne med vores personales og besætnings opmærksomme og personlige service.

 

Kontakt os 24/7 via vores sociale netværk

Uanset hvilket spørgsmål, anmodning eller kommentar du måtte have, kan du altid kontakte os via sociale medier. Vores sociale mediepersonale er til rådighed 24/7, og de forsøger altid at svare så hurtigt som muligt!

Du kan også kontakte os telefonisk. For åbningstider i dit land og yderligere oplysninger henviser vi til Kundeservice-siden.

 

Førende inden for punktlighed

Du ønsker at holde tidsplanen. Når du har brug for at ankomme til tiden, håber verdens mest punktlige luftfartsselskab på at byde dig velkommen ombord.

most punctual airline
 

Hvis dit fly er forsinket eller aflyst

Det er generende at opleve forsinkelser, aflysninger eller at miste sit næste fly. Sammen finder vi en løsning:

  • Vi ændrer din reservation til en af de bedste, tilgængelige, alternative flyvninger med Air France, KLM og vores SkyTeam-partnere som præference.
  • Vi informerer dig om din nye tidsplan via e-mail, SMS eller telefon.
  • Hvis du ønsker det, kan du bede om en alternativ flyvning direkte via vores call-centre, de sociale medier eller dit rejsebureau.
  • Du kan finde de seneste oplysninger om din rejse i Min Rejse. I nogle situationer kan du også ændre din reservation, når du logger ind i Min Rejse.

Under alle omstændigheder vil vi sørge for, at din bagage leveres automatisk på din endelige destination.

Vi sørger for at dække dine mest basale behov ved at udlevere mad- og drikkevarekuponer samt et forudbetalt telefonkort. Om nødvendigt arrangerer vi hotelovernatning, inklusive transport til og fra hotellet.

Hvis din rejse blev afbrudt, f.eks. pga. overbooking på din flyvning, eller hvis du blev tildelt en plads på en anden rejseklasse, kan du regne med en kompensation.

Læs alt om at anmode om en refundering eller kompensation.

 

Om at få en refundering eller kompensation

Hvis din flyvning aflyses eller forsinkes med mere end 3 timer, kan du vælge at udsætte din rejse til en senere dato (afhængig af tilgængelighed). Hvis din rejse ikke længere tjener sit formål, kan du annullere rejsen. Hvis du mellemlander, kan du også vælge en returrejse til det første afrejsested som angivet på billetten (hvis relevant). Vi giver dig også en refundering, som du kan anmode om i nogle få trin på KLM.com (udfyld en refunderingsformular på siden Kundeservice) eller via dit rejsebureau.

Du kan også være berettiget til godtgørelse for yderligere omkostninger som du måtte have haft: vores kollegaer i KLM Customer Care vil gerne fortælle dig mere!

Ligeledes, hvis du ikke har kunnet nyde fordel af dit køb af ekstra tilvalg (såsom en plads med ekstra komfort), er den nemmeste måde at opnå en refundering på at gå ind på KLM.com og udfylde en refunderingsformular .

 

Service om bord

Vi stræber altid efter at give dig en eksklusiv service om bord. Hvis du løber ind i et problem med din plads, et måltid, underholdningssystemet eller noget andet, vil vores besætning gøre deres aller bedste for alligevel at gøre din tid om bord med os rar og behagelig. Dette gøres f.eks. ved at tilbyde en alternativ service eller kompensation.

 

Forsinket bagage

Hvis muligt, vil vi straks informere dig hvis din bagage er forsvundet ved ankomst.* Således undgår du at spilde tid på at vente ved bagagebåndene. Vores personale ved bagageserviceskranken udfylder bagagerapporten sammen med dig for straks at få at vide, hvilken type kuffert de skal lede efter. Efter ankomsten i udvalgte lufthavne kan du også rapportere forsinket bagage via KLM.com.**

Vi kontakter dig, så snart din bagage er klar til at blive afhentet eller leveret, og vi kompenserer med glæde for omkostninger forårsaget heraf til dækning af basale behov. Ved bagageproblemer bedes du kontakte os inden 7 dage efter ankomsten. I det usandsynlige tilfælde at din bagage ikke bliver fundet inden 21 dage, eller hvis den blev beskadiget i vores varetægt, tilbyder vi dig en kompensation.

* Hvis kundens kontaktoplysninger kendes af KLM, og hvis bagagen er blevet lokaliseret af KLM.
** Du kan rapportere forsinket bagage online på følgende destinationer: Almaty, Athen, Barcelona, Christians og Frankfurt, Göteborg, Helsinki, Linköping, Lissabon, Madrid, Mexico City, Paris, Milano, Oslo, Sandefjord, Stavanger, Stockholm, Trondheim eller Jerevan

 

Ekstra service til vores loyale kunder

Som Flying Blue-medlem kan du nyde godt af personlige privilegier. Elite- og Elite Plus-medlemmer kan også få prioriteret adgang til vores call-centre. For at få mere at vide om dine fordele: læs mere om Flying Blue .

 

Vi sætter pris på din feedback

Under hele rejsen er det din oplevelse der tæller! Det er derfor vi lader uafhængige forskningsbureauer udføre undersøgelserne om din mening om os og vores service:

  • Tilfredshedsundersøgelse  (af TNS Nipo): efter din flyvning kan du blive inviteret via e-mail til at deltage i en tilfredshedsundersøgelse.
  • Undersøgelse om service-overenstemmelse ’Quality Observer ’ (af TNS Nipo): et udvalg af Flying Blue-medlemmer bliver bedt om at observere kvaliteten af vores service under en flyvning.
  • Customer Care kontrol (af InSites Consulting): med denne kontrol måler vi kunders vurdering af måden hvorpå vi behandler klager.
  • Kontaktcenter-evalueringer (af BVA og MediaTech): med disse undersøgelser måler vi hvordan vores call-centre fungerer.
  • Vi deltager også i andre undersøgelser der udføres af tredjeparter, såsom IATA og Schiphol, og kører adskillige ad hoc undersøgelser.

Med de svar som du giver os, vil vi evaluere og forsøge at forbedre vores servicer. Din personlige oplysninger vil aldrig blive brugt til kommercielle tilbud eller forsendelser, medmindre du har givet udtrykkelig tilladelse.

Giv os venligst besked, hvis vores indsats for at gøre din rejse problemfri ikke levede op til dine forventninger! Vi vil gøre vores bedste for at forbedre vores service, og KLM Customer Care vender snart tilbage til dig.
KLM gør sit yderste for at leve op til sine forpligtelser. I visse ekstraordinære tilfælde kan disse forpligtelser muligvis ikke imødekommes, og vi beklager hvis ikke alle dine forventninger kunne opfyldes.
Vi sætter stor pris på, at du bruger tid på at give os din mening.