Køb en billet med dine Miles

Hvert Flying Blue Mile bringer dig tættere på din drømmedestination. Lad din udlængsel nå nye højder, og brug dine Miles på en mindeværdig rejse. Sådan fungerer det.
 
a women giving her card for payment
 
 

Reserver din præmiebillet

ecl:0-fbbyn-CFE28BFE_3B00_49E8_A4B07CDDDF777515-image-file
Du kan bruge dine Miles til at købe enkelt- eller tur/returbilletter med KLM, Air France, HOP! og Transavia, på Economy Class eller Business Class. Er du et Silver-, Gold- eller Platinum-medlem, der har kig på en Air France-flyvning? Så kan du også bruge dine Miles til at købe billetter i La Première.

Antallet af Miles, du skal bruge for at reservere din billet, vil blive udregnet på baggrund af afrejsested, destination og dato for din flyvning.

Husk venligst, at du ikke vil kunne bruge dine Miles til at betale for skatter og luftfartsafgifter. Disse vil skulle betales separat på reservationstidspunktet.

Ønsker du at reservere en præmiebillet til et barn, der rejser alene, eller rejser du med dit barn?
Kontakt vores kundeservice  for at foretage din reservation.
 
 

Reserver ekstra tilbud

ecl:0-fbbyn-BE080C60_0B05_477F_855F75E4E3C173BC-image-file
Vidste du, at hollændere er nogle af de højeste mennesker i verden? Hvis du også er velsignet med et par lange ben, kan du bruge dine Miles til at reservere en plads med ekstra benplads. Brug dine Miles på à la carte-måltider eller ekstra bagagestykker - med andre ord alt det, der gør din flyvning mere behagelig.

Gå til din reservation for at forbedre din flyvning med ekstra valgmuligheder