Ændring eller annullering af flyvninger

Har dine rejseplaner ændret sig? Du kan ændre din flyvning eller annullere din reservation afhængigt af prisbetingelserne for din billet. For endnu mere frihed til at ændre flyvninger inden for Europa bør du tilføje fleksibilitet til din Light- eller Standard-billet, når du reserverer.
 

Ændr flyvning

Du kan ændre dine rejsedatoer, tidspunkter og/eller destination med alle de billettyper, der giver ret til ændringer - eller hvis du købte fleksibilitet. Du kan finde ændringsbetingelserne for din billettype i Min Rejse og i den e-mail, der bekræfter din reservation. Du skal bare kontrollere, at dit billetnummer starter med ‘074’ (KLM), ‘057’ (Air France) eller med ‘006’ (Delta Air Lines).

Log ind i Min rejse

Ændre flyvninger online

For at ændre en præmiebillet bedes du venligst kontakte Flying Blues kundeservice.

Ændr flyvninger online

1. Log ind på Min rejse. Hvis du allerede har checket ind for dit fly, skal du annullere check-in for at kunne ændre rejsen. Gå til dine flyoplysninger i Min Rejse, og klik på knappen ‘Ændr flyvninger’.

2. Søg og vælg alternative rejsedatoer, tidspunkter og endda destinationer. Alle ændringsgebyrer og udgifter til dækning af prisforskelle vil være tydeligt angivet.

3. Hvis du købte ekstra tilvalg til KLM-flyvninger, kan du nu reservere de samme tilvalg igen til den nye flyvning, og eventuelle forskelle vil blive bragt i orden. Hvis samme tilvalgsmuligheder ikke er tilgængelige længere for den nye flyvning og/eller hvis du køber andre, kan du anmode om en refundering af tilvalgsmulighederne på KLM-flyvninger. I nogle tilfælde vil du modtage en kupon på restværdien.

4. Bekræft din flyændring. Alle ekstraudgifter til flyvningen og ekstra tilvalg kan betales med din foretrukne betalingsmetode; et eventuelt overskud vil blive bragt i orden og/eller godtgjort med kuponer.

Det er alt! Vi vil øjeblikkeligt sende en bekræftelsese-mail til dig med dine nye rejseoplysninger. Du kan naturligvis se disse i Min Rejse når som helst du vil, inklusivt på din mobil og i KLM-appen. Din nye billet og eventuelle kuponer vil blive sendt i separate e-mails.

Ændr flyvninger via telefon eller de sociale medier

Vi kan også arrangere din flyændring for dig. Vi står til rådighed 24/7 via de sociale medier, eller ring bare til os.

Hvis vi arrangerer din flyændring for dig, opkræver vi dog et administrationsgebyr. Dette gebyr gælder ikke, hvis du har en fuldt fleksibel billettype, eller hvis du har købt fleksibilitet til at ændre din flyvning.

Kontakt os for at ændre din flyvning

 

Køb fleksibilitet til at ændre flyvninger

Rejser du inden for Europa på en Light- eller Standard-billet, der kan ændres? Tilføj Fleksibilitet, når du reserverer på KLM.com, og nyd friheden til at ændre dine planer op til 3 gange – intet ændringsgebyr!

Fleksibilitet giver dig muligheden for at:

  • Ændre én eller alle flyvninger i din reservation op til 3 gange
  • Ændre rejsedatoer, tidspunkter og/eller din destination (inden for Europa)
  • Ændre op til 48 timer før afgang for den flyvning, du gerne vil ændre

Intet ændringsgebyr, intet administrationsgebyr! Og ingen prisforskel, når du ændrer til den samme billettype. Når du ændrer til en dyrere billettype, skal du betale prisforskellen mellem billetterne. Når du ændrer til en billigere billettype, vil prisforskellen mellem billetterne ikke blive godtgjort. Genberegning af skatter kan gøre den nye billetpris lidt dyrere.


Det er kun muligt at købe Fleksibilitet når du reserverer på KLM.com, og til flyvninger inden for Europa som afgår om 10 dage eller mere


Læs Vilkår og betingelser for fleksibilitet 

 

Afbestil flyvninger

Du kan finde betingelserne for afbestilling af din billet i den e-mail, der bekræfter din reservation.

For at annullere flyvninger, der er reserveret direkte hos KLM, skal du blot {19}anmode om en refundering online{20}. Bemærk venligst, at alle flyvninger i din reservation vil blive annulleret.Refunderinger og kompensation

Hvis du vil annullere billetter, som er booket gennem et rejsebureau, skal du kontakte dit rejsebureau.

Læs mere om anmodning om en refundering

 

Rettelse af navn i din reservation

Hvis navnet i din reservation ikke står på samme måde, som den gør i dit pas, så kan du anmode om en rettelse. Dette kan gøres ved at kontakte os via de sociale medier eller ved at ringe til vores KLM Kundekontakt.
Det er desværre ikke muligt at erstatte dit navn med en andens - din billet forbliver i dit navn.

Sørg for at rette den i god tid

  • Hvis din rejse inkluderer flyvninger, der er fløjet af KLM, Air France, Delta Air Lines og Kenya Airways, reserveret med et ’KL’-, ’AF’-, ’DL’- eller ’KQ’-flynummer, så kan du rette dit navn op til 30 timer før afgang, uden beregning.
  • Hvis din rejse inkluderer flyvninger, der er fløjet af et af vores luftfartspartnere, så vil du blive nødt til at anmode om en navnerettelse mindst 72 timer før afgang, uden beregning. Bemærk venligst at dette er afhængig af godkendelse fra den relevante luftfartspartner.
  • Hvis du har reserveret en præmiebillet, bedes du venligst kontakte Flying Blues kundeservice.
  • Hvis du har reserveret via et rejsebureau, så kontakt dem venligst i god tid før din afgang.

Intet behov for at anmode om en rettelse

  • Hvis du har flere fornavne. Det er OK, hvis du kun angav det første, da du foretog reservationen.
  • Hvis din billet viser dit navn uden mellemrum, er det sådan, det vil blive vist i vores systemer.
  • Hvis det kun er dit fødenavn, der vises, så længe at det er det sidste navn, der fremgår af dit pas.