Sådan bruger du din KLM-kupon

Har du modtaget en KLM-kupon (et ‘EMD’- eller ‘TDC’-dokument)? Du kan anvende nogle kuponer til at betale for din næste flyreservation og/eller til køb af ekstra tilvalg. Nogle kuponer kan veksles til kontanter.

KLM-kuponer: EMD og TDC

Hvis du har anmodet om kompensation på KLM.com, eller hvis din rejse ikke forløb som planlagt, kan du have modtage kompensation i form af en KLM-kupon. Kuponen kan være én af disse 2 typer:

 • En EMD -kupon er en elektronisk kupon, som du modtager via e-mail. Hvis der står på din EMD-kupon, at den er ‘refunderbar’, kan den veksles til kontanter. Hvis der står på den, at den er ‘ikke-refunderbar’, kan du bruge den på KLM.com til betaling af en flyreservation eller til køb af ekstra tilvalg.
 • Et rejserabatcertifikat (TDC). Dette er en papirkupon og kan anvendes til betaling af en flyreservation.
 • Du kan indløse maks. 2 KLM-kuponer eller maks. 1 AIR FRANCE-kupon pr. billet eller pr. ekstra tilvalg.
 

Sådan bruger du din EMD-kupon

Du kan veksle din ‘EMD’-kupon på KLM.com:

 • Til kontanter på din bankkonto – hvis der står ‘refunderbar’ (refundable) på dit EMD-dokument. Veksl din EMD til kontanter .
 • Når du reserverer en flybillet hos KLM, Delta Air Lines eller AIR FRANCE, eller når du køber ekstra tilvalg på KLM-flyvninger (såsom en plads med ekstra komfort) – hvis der står ‘ikke-refunderbar’ (non-refundable) på din EMD-kupon. Du vil modtage en ny EMD-kupon for eventuelt resterende kredit.
  • Brug din EMD-kupon til at reservere en flybillet på KLM.com
  • Hvis du allerede har en reservation: brug din EMD-kupon til at købe ekstra tilvalg på KLM-flyvninger via Min Rejse
  • Hvis valutaen på EMD-kuponen er en anden end den valuta, som billetprisen er offentliggjort i, vil vekselkursen være den salgskurs, der gælder i KLM's lokale bank.

* Du kan ikke bruge din EMD-kupon til at betale for KLM-pakketilbud eller skatter på Award-billetter.

Læs vilkår og betingelser for EMD-kuponer

 

Brug af din TDC-kupon

Rejserabatcertifikater (TDC'er) kan bruges til betaling, når du bestiller en flybillet med KLM-, AIR FRANCE- eller Delta Air Lines-flynumre.

Sådan bruger du din TDC-kupon
Ring venligst til os for at reservere din flyrejse, og sørg for, at du har din kupon ved hånden. Du skal bruge registreringsnummeret på kuponen til at udfylde din reservation.

For at indløse din TDC-kupon bedes du kontakte:


Hvis det skyldige beløb er højere end kreditten på din TDC-kupon, skal du betale det resterende beløb. Hvis beløbet er lavere end kreditten på din TDC, vil du ikke modtage en refundering.

TDC-kuponer er gyldige i 2 år efter udstedelsesdatoen. De kan ikke veksles til kontanter. Det er ikke muligt at indløse din TDC-kupon hos et KLM-rejsebureau eller på KLM.com.

Læs vilkår og betingelser for TDC- kuponer