Spil: Aviation Empire Platinum

Vil du være direktør for dit eget luftfartsselskab? Erobr himlen med KLM’s fornyede, gratis 3D-strategispil på iOS og Android.

Opbyg dit eget luftfartsselskab

Aviation Empire Game

Fra dit første fly til et globalt netværk: Bliv en sand global spiller ved at drive et profitabelt flyselskab, mens du sørger for at dine passagerer er glade med endnu flere destinationer og bedre service. I Aviation Empire Platinum kan du opdage nye spilleelementer, såsom yderligere valutaer, opdateret grafik og fornyet gameplay.

Udvikl dine lufthavne og køb de seneste fly og landingstilladelser med spilkreditten som du optjener. Du kan ydermere udvide og personalisere din flåde med appkøb.

 

Aviation Empire

Spil også i virkeligheden

Aviation Empire Platinum er ikke kun virtuel: Du kan også opbygge dit luftfartsselskab i den virkelige verden. Når du tjekker ind med GPS ved en af de næsten 70 lufthavne verden over, så modtager du landingstilladelser for denne destination i spillet.

Spil mod dine venner
Ud over spillekredit vil din præstation blive belønnet med badges, som du kan dele på de sociale medier. Tjek din position på pointtavlen og sammenlign det med dine venners - og folk verden over.


Download Aviation Empire Platinum

Download Aviation Empire Platinum til iOS og Android.


 

Aviation Empire

Aviation Empire understøttes ikke mere. Hvis du har spørgsmål angående denne version, kontakt os venligst på Facebook.