Spil: Jets

Bliv pilot med dit eget papirfly, og tag på et flyvende eventyr i Amsterdam og New York i en verden, der er lavet af pap og fyldt med forhindringer.

Klar, parat... flyv

Jets Game

Styr dit papirfly igennem Amsterdams gamle bykerne og over dens historiske kanaler, alt imens du undgår biler, sporvogne og både. Eller find vej igennem mylderet på New Yorks Times Square, og nyd udsigten fra Frihedsgudinden.

Med den spillekredit, som du optjener, kan du låse op for spændende, nye missioner og mere end 25 forskellige, udvendige design til dit papirfly. Hvis du beviser dine evner som pilot, kan du stige i graderne fra nybegynder til kaptajn.
 


Udfordr dine venner
For at gøre rejsen endnu mere spændende kan du udfordre dine venner via sociale medier. Slå dem i præcis samme mission, og gem den højeste placering på scoringstavlen.

Unik forbindelse med den virkelige verden
For at reservere en flyvning med KLM eller ankomme til din gate i Amsterdam Airport Schiphol belønnes du med vinger, som er valutaen i spillet.

Få Jets nu

Download Jets til iOS eller Android:


Del spørgsmål og forslag med andre spillere på Jets Facebook-siden, og klik på synes godt om denne side for at blive opdateret om den nyeste udvikling.