Spændende destinationer på KLM.dk

Oplev flere, spændende destinationer, der kan reserveres nu!

Salt Lake City

Salt Lake City
Leder du efter en by omgivet af natur? Byen var vært for vinter-OL i 2002, og det bærer den stadig tydeligt præg af. Tag en tur på bobslæde i den olympiske park, eller se skihopperne om sommeren hoppe ud fra skihopbakken og lande elegant i poolen. Et helt og aldeles spektakulært syn!
Salt Lake City er hovedstad og den mest tætbefolkede by i staten Utah. Byen blev grundlagt i 1847 af mormoner, og dens storbyområde har i dag en samlet befolkning på 1,2 millioner. Salt Lake City har opbygget en solid turistindustri, der primært byder på friluftsoplevelser, og er porten til mange, imponerende nationalparker. Salt Lake City er også USA´s industrielle finanshovedstad.

Fra og med den 5. maj 2016 tilbyder vi to ugentlige flyvninger til Salt Lake City på torsdage og lørdage. Antallet af flyvninger stiger dog til tre gange om ugen, herunder på mandage, fra og med den 4. juli.

Find billetter

Genoa

Genoa
Genova er hovedstaden i Ligurien og Italiens sjette største by. Genova har fået øgenavnet la Superba ("den stolte") på grund af sin glorværdige fortid og imponerende seværdigheder. En del af den gamle bydel i Genova blev indskrevet på verdensarvslisten (UNESCO) i 2006. Byens rige kulturhistorie, især dens kunst, musik og gastronomi, gjorde den til europæisk kulturhovedstad i 2004. Genova er også Christoffer Columbus’ og Niccolo Paganinis fødested og et af landets største finanscentre. Den historiske færgehavn Ponte dei Mille er i dag en teknologisk avanceret krydstogtterminal med faciliteter, der er designet efter verdens mest moderne lufthavne, for at sikre hurtig ind- og udskibning af den nyeste generation af skibe, der transporterer tusindvis af passagerer.

Genova er den 7. destination i Italien, som flyves direkte af KLM fra Amsterdam. Flyvninger til Genova starter den 22. april 2016.

Find billetter

Southampton

Southampton
Southampton er den største by i det ceremonielle amt Hampshire på Englands sydkyst og ligger 121 km sydvest for London og 31 km nordvest for Portsmouth. Southampton er kendt for sin tilknytning til RMS Titanic, Spitfire og senest som hjemsted for en række af verdens største krydstogtskibe. Southampton har et stort indkøbscenter og shopping-park kaldet West Quay, som ved dets indvielse var det største urbane shoppingkompleks i Europa.

Service til Southampton starter den 16. maj 2016.

Find billetter

Inverness

Inverness
Inverness (betyder "udmundingen af floden Ness") er en by i det skotske højland. Byen er porten til det skotske højland, der er kendt for sin smukke natur (Loch Ness og Isle of Skye). Inverness-området anses for at være Skotlands bedste økonomiske performer. Det er også hjemsted for Skotlands største biovidenskabelige selskab samt for store varemærker inden for føde- og drikkevareindustrien, herunder mange globalt anerkendte whiskydestillerier.

Southampton og Inverness bliver henholdsvist den 15. og 16. destination i Storbritannien, som flyves direkte af KLM.
Ruten til Inverness åbner den 17. maj 2016.

Find billetter

Valencia

Valencia
Valencia er hovedstaden i regionen Valencia og den tredjestørste by i Spanien efter Madrid og Barcelona. Byen ligger på bredden af Turia på den iberiske halvøs østkyst ud for Valencia-bugten ved Middelhavet. Dens historiske bymidte er med et areal på omtrent 169 hektar en af Spaniens største. Valencias rige arv af gamle monumenter, udsigter og kulturelle attraktioner gør byen til et af landets mest populære turistmål. Havnen i Valencia er den femte travleste containerhavn i Europa og den travleste containerhavn i Middelhavet.

Valencia bliver den fjerde destination i Spanien, som flyves direkte af KLM fra Amsterdam.
Ruten til Valencia åbner den 23. april, dog er der kun flyvninger lørdag og søndag, men daglig afgang fra og med den 16. maj.

Find billetter

Dresden

Dresden
Dresden er hovedstaden i staten Sachsen i Tyskland og ligger i en dal ved floden Elben nær den tjekkiske grænse. Dresden har en lang historie som hovedstad og kongelig residens for kurfyrster og konger af Sachsen, der i århundreder gav byen sin kulturelle og kunstneriske pragt. Byen var kendt som smykkeæsken på grund af sin barokke og rokokoinspirerede bymidte. Før og siden Tysklands genforening i 1990 var og er Dresden et kulturelt, uddannelsesmæssigt, politisk og finansielt centrum i Tyskland og Europa.

Dresden bliver den 10. destination i Tyskland, som flyves direkte af KLM fra Amsterdam.
Ruten til Dresden åbner den 16. maj.

Find billetter