Spændende destinationer på KLM.dk

Find flere, spændende destinationer, der kan reserveres nu!
 

Napoli

Naples

Fra d. 21. april 2019 flyver KLM mellem Amsterdam Schiphol Airport og Napoli.

Nyd Napolis vulkanske jord, Middelhavet, de omkringliggende øer i horisonten, den panoramiske kyststrækning, den imponerende kunst og arkitekturen. Udforsk flere generationer af Napolis kulinariske tilbud, og brug tid på at smage en ægte napolitansk pizza.

Det første fly letter den 21. april 2019 med en ugentlig flyvning om søndagen. I sommerperioden fra den 6. juli til og med den 1. september flyver KLM dagligt med en Boeing 737-700/800. I resten af sæsonen tilbydes der kun flyvninger i weekenden. Der er god forbindelse både ud og hjem via KLM’s danske gateways: København, Aalborg og Billund.


Book din flyvning til Napoli nu
 

Wroclaw

Wroclaw

Fra d. 6. juni 2019 vil KLM flyve mellem Amsterdam Schiphol Airport og Wroclaw.

Byen ligger ved floden Oder i den vestlige del af Polen og er kendt for sit gotiske rådhus og elegante byhuse omkring den berømte Rynek-markedsplads. Wroclaw er en moderne og pulserende metropol med et spændende natteliv og mange studerende, selvom den historiske arkitektur foreslår noget andet. Fordyb dig i byens rige historie, der værdsættes af både indbyggere og besøgende.

KLM flyver til Wroclaw hver dag med en Embraer 175. Flyvningerne letter fra Amsterdam kl. 11.50 og ankommer til Wroclaw kl. 13.35. Returflyvningerne letter fra Wroclaw kl. 14.05 og ankommer til Amsterdam kl. 15.55. Der er god forbindelse både ud og hjem via KLM’s danske gateways: København, Aalborg og Billund.


Book din flyvning til Wroclaw nu
 

Las Vegas

Las Vegas

Fra d. 6. juni til d. 26. oktober 2019 KLM tilbyder flyvninger mellem Amsterdam Airport Schiphol og Las Vegas.

Las Vegas ligger i ørkenen i delstaten Nevada og er kendt for sit glitrende natteliv med døgnåbne casinoer og uendelig underholdning. Las Vegas Boulevard, som er omgivet af majestætiske hoteller og imponerende skyskrabere, ligger få minutter fra luksuriøse butikker og prisvindende restauranter. Nyd skønheden udenfor den hektiske “Strip,” og besøg Hoover Dam og berygtede Grand Canyon.

KLM flyver torsdag og søndag med en Boeing 787-9 Dreamliner. Fra. 2. juli 2019 tilbydes der endnu en flyvning om tirsdagen. Flyvningerne letter fra Amsterdam kl. 12.30 og ankommer til Las Vegas kl. 14.15 lokal tid. Returflyvningerne letter fra Las Vegas kl. 16.05 og ankommer til Amsterdam kl. 11.05. Der er god forbindelse både ud og hjem via KLM’s danske gateways: København, Aalborg og Billund.


Book din flyrejse til Las Vegas nu>

 

Boston

Boston

Fra d. 31. marts 2019 KLM tilbyder flyvninger mellem Amsterdam Airport Schiphol og Boston.

Boston ligger 300 km nord for New York og er den største by i delstaten Massachusetts. Boston er kendt for at huse Harvard University, og byen er en af de ældste og historisk set mest velhavende i USA. Byens Museum of Fine Arts åbnede i 1876 og huser nu ikke mindre end 450.000 kunstværker, hvilket gør det til et af verdens mest omfattende museer.

KLM flyver onsdag, fredag og søndag med en Airbus A330-300. Fra. 1. juli 2019 tilbydes der en fjerde flyvning om mandagen. Flyvningerne letter fra Amsterdam kl. 17.00 og ankommer til Boston kl. 18.30 lokal tid. Returflyvningerne letter fra Boston kl. 22.00 og ankommer til Amsterdam kl. 10.35 +1. Der er god forbindelse både ud og hjem via KLM’s danske gateways: København, Aalborg og Billund.


Book din flyrejse til Boston nu>