Spændende destinationer på KLM.dk

Find flere, spændende destinationer, der kan reserveres nu!

Fortaleza

small yellow houses in Africa

KLM lancerer en ny ruteflyvning til Fortaleza i Brasilien fra d. 3. maj 2018.

Fortaleza er en af Brasiliens største byer og er ikke kun et vigtigt industri- og handelscenter i delstaten Ceará, men også et attraktivt rejsemål. Med sine fantastiske strande og små fiskerlandsbyer, er byen også kendt som Brasiliens Miami og nattelivet ligger ikke på den lade side!

KLM vil flyve til Fortaleza to gange om ugen med afgang hver torsdag og lørdag. Der er afgang fra Amsterdam Schiphol kl. 12.50 (lokal tid) og ankomst i Fortaleza kl. 17.20 (lokal tid). Returrejse fra Fortaleza vil finde sted kl. 19.50 (lokal tid) med ankomst i Amsterdam Schiphol kl 10.00 +1 (lokal tid). En tredje flyvning vil blive tilføjet d. 2. juli 2018 med afgang hver mandag. 


Book din flyrejse til Fortaleza nu

Mumbai

small yellow houses in Africa

Fra den 29. oktober 2017 vil KLM lancere en ny rute til Mumbai, Indien.

Mumbai er hovedstaden i den indiske stat Maharashtra og er én af de mest tætbefolkede storbyer i Indien. Mumbai ligger på Indiens vestkyst og har en dyb naturhavn. Byen er Indiens finansielle, kommercielle og underholdnings-hovedstad. Den er også én af verdens top ti handelscentre i forhold til global finansiel flow. Mumbais forretningsmuligheder, såvel som dens potentiale for at kunne tilbyde en højere levestandard, tiltrækker folk fra hele Indien, hvilket gør byen til en smeltedigel af befolkningsgrupper og kulturer.

KLM vil have tre ugentlige afgange til Mumbai, der afgår mandag, torsdag og søndag. Afgang fra Amsterdam Schiphol kl. 13:00, med ankomst til Mumbai kl. 01:55 lokal tid. Returflyvninger vil afgå fra Mumbai kl. 04:00 lokal tid, med ankomst til Amsterdam Schiphol kl. 08:45 lokal tid.


Book din flyvning til Mumbai nu

San José, Costa Rica

Salt Lake City view from top

Fra den 30. oktober 2017 lancerer KLM en ny rute til San José, Costa Rica.

San José er Costa Ricas hovedstad. Den ligger i den centrale dal i landets vestlige provins og er hjemsted for 350.000 mennesker. Med kyst mod både det Caribiske hav og Stillehavet er Costa Rica en destination med et utroligt væld af beskyttede nationalparker, fine sandstrande, aktive vulkaner og bjerglandskaber. Costa Rica er på forkant med økoturisme og modtog næsten 3 millioner besøgende i 2016, alle ivrige efter natur og eventyr. Et vildt og solrigt paradis man kan opleve når det er vinter i Europa. 

KLM vil flyve til Costa Rica to gange om ugen, på tirsdage og fredage. Afgang fra Amsterdam-Schiphol kl. 15:25 og ankomst til San José kl. 20:05. Returrejsen vil foregå fra San José kl. 22:05 og med ankomst til Amsterdam-Schiphol den næste dag kl. 15:10 lokal tid.


Book din flyvning til San Jose nu

Mauritius

Salt Lake City view from top

Fra den 30. oktober 2017 lancerer KLM en ny rute til Mauritius i samarbejde med Air Mauritius.

Mauritius er en ø i det indiske ocean ca. 2.000 kilometer fra det afrikanske kontinents sydøstlige kyst. Den har et areal på ca. 2.040 kvadratkilometer. Denne tropiske ø er hjemsted for ca. 1,2 millioner mennesker. Hovedstaden og den største by er Port Louis. Øen nyder et tropisk klima med klart, varmt havvand og betagende strande. Den mauritiske ø er også bjergrig med frodige skove, vilde vandfald og et unikt, velbevaret dyreliv. 

KLM vil have tre flyvninger om ugen på mandag, torsdag og lørdag fra Amsterdam med afgang kl. 17:20 (lokal tid) og med ankomst i Mauritius den næste dag kl. 07:35 (lokal tid) Der flyves med en Boeing 787-9, - KLM’s nyeste fly. 

Sommerruten vil flyves af Air Mauritius to gange om ugen fra den 26. marts 2018, på mandage og fredage. En tredje ugentlig flyvning vil lægges til på onsdage i august og oktober.


Book din flyvning til Mauritius nu

Cartagena

Salt Lake City view from top

Fra den 28. marts 2017 lancerer KLM en ny rute til Cartagena, Colombia. 

Cartagena ligger på Colombias nordkyst og er hjemsted for omkring 900.000 mennesker. Byen blev grundlagt den 1. juni 1533 og er opkaldt efter en by i Spanien. Under kolonitiden var byen et politisk og økonomisk centrum og spillede en vigtig rolle i udvidelsen af det spanske imperium. For tiden er dets økonomi fortrinsvist baseret på maritime, petrokemiske og turist industrier. I 1984 blev Cartagenas koloniale bymure og fæstninger inkluderet i UNESCOs liste af verdenskulturarv. Cartagena er omringet af betagende caribiske strande og har et levende natteliv. 

KLM vil have 3 ugentlige afgange med en Boeing 787-9. Afgang fra Amsterdam kl. 10:15 med ankomst i Bogotá kl. 14:00 lokal tid. Kl. 15:40 lokal tid vil maskinen fortsætte videre til Cartagena og ankomme kl .17:10 lokal tid.


Book din flyvning til Cartagena nu

Freetown og Monrovia

Salt Lake City view from top

Fra den 28. marts 2017 lancerer KLM en ny rute til Freetown og Monrovia. 

Freetown er hovedstaden for Sierra Leone i det vestlige Afrika. Byen har en havn mod Atlanterhavet, som er kilde til en stor del af landets økonomiske udvikling. Fiskemballering, ris, diamantpolering, cigaretproduktion og olieraffinering er alle vigtige industrier der. Oven i dette har Freetown en unik og rig historie og en mængde interessante seværdigheder.

Monrovia er Liberias hovedstad og også landets største by. Den er hjemby for den vigtigste havn og er landets administrative, finansielle og kommercielle centrum. 

KLM vil have afgange til Freetown og Monrovia med Airbus 330-200’ere, der afgår på onsdage, fredage og søndage kl. 14:35 fra Amsterdam og ankommer i Freetown kl. 19:30 lokal tid. Efter en kort ventetid fortsættes der videre til Monrovia kl. 20:40 og ankomme kl. 21:55 lokal tid.

Book din flyvning til Freetown nu
Book din flyvning til Monrovia nu

Minneapolis

Salt Lake City view from top

Fra den 27. marts 2017 lancerer KLM en ny rute til Minneapolis, USA.

Minneapolis er den største by i den amerikanske stat Minnesota og har en befolkning på ca. 400.000. Denne storby har et unikt system af gangbroer. Disse glasdækkede gangbroer forbinder bygningerne i Minneapolis’ centrum og gør det muligt at gå omkring i byen i ly for vinterens kulde eller sommerens varme. Byen er berømt for Minneapolis Sound. Denne popmusik-trend, der blev lanceret af Prince, skabte furore i 80’erne. Byen kan også prale af et væld af natklubber, moderne kunst og et stort antal teatre, som New York kun lige formår at overgå. Hvad handel angår, så er Minneapolis et centrum for den medicinske industri og finansielle institutioner. 

KLM vil have tre flyvninger om ugen fra Amsterdam til Minneapolis på mandage, onsdage og lørdage; med afgang fra Amsterdam kl. 09:35 lokal tid og ankomst i Minneapolis-St. Paul kl. 11:20 (lokal tid). KLM flyver med Airbus 330-200.


Book din flyvning til Minneapolis nu

Malaga

Salt Lake City view from top

Fra den 1. april 2017 lancerer KLM en ny rute til Malaga, Spanien.

Malaga ligger på Costa del Sol og kan prale af et relativt mildt klima og er derfor en populær turistdestination for nordeuropæere. Oven i dette er Malaga en vigtig middelhavshavn for krydstogter og handel. 

Begyndende den 1. april 2017 vil KLM have én ugentlig afgang fra Amsterdam til Malaga med en Boeing 737. Dette øges til daglige flyvninger fra den 8. juli 2017. 

Malaga vil blive KLM’s sjette spanske destination, der flyves til direkte fra Amsterdam. De fem andre er Bilbao, Madrid, Barcelona, Valencia og Alicante.


Book din flyvning til Malaga nu

Gdansk

Salt Lake City view from top

Fra den 15. maj 2017 lancerer KLM en ny rute til Gdansk, Polen.

Gdansk, Polens største havn, ligger på kanten af Østersøen og skaber masser af industriel aktivitet. Turisme har også udviklet sig i de seneste år, og det kystlige feriested Sopot, med de seks-kilometer lange sandstrande, ligger vest for Gdansk. 

KLM vil have daglige flyvninger på ugedage fra Amsterdam til Gdansk med en Embraer 190. 

Efter Warszawa og Krakow vil Gdansk blive KLM’s tredje destination inden for Polen, der flyves til direkte fra Amsterdam.


Book din flyvning til Gdansk nu

Graz

Salt Lake City view from top

Fra den 15. maj 2017 lancerer en KLM ny rute til Graz, Østrig.

Graz, Østrigs andenstørste by, er kendt for dets historiske bycentrum – Centraleuropas største middelalder bycentrum. Byen blev inkluderet som en UNESCO Verdenskulturarv i 1999. Graz er en vigtig industriel storby, fungerer som regionens handelscentrum og er hjemsted for fire universiteter. Graz ligger 200 kilometer sydvest for Wien på grænsen til Slovenien.

KLM vil have daglige flyvninger på ugedage fra Amsterdam til Graz med en Embraer 175E.


Book din flyvning til Graz nu

Porto

Salt Lake City view from top

Fra den 15. maj 2017 lancerer KLM en ny rute til Porto, Portugal.

Beliggende langs Atlanterhavets kyst, ved flodmundingen af Douro floden i det nordlige Portugal, kan Porto prale af at have fire UNESCO Verdenskulturarve. Den er en af Europas mest populære turistdestinationer. Efter Lissabon vil KLM have daglige flyvninger fra Amsterdam til Porto, Portugal med en Boeing 737. 

Porto vil være KLM’s anden destination i Portugal, der flyves til direkte fra Amsterdam.


Book din flyvning til Porto nu

Split

Salt Lake City view from top

Fra den 22. april 2017 lancerer KLM en ny sæsonbestemt rute til Split, Kroatien. 

Havnebyen Split ligger på en lille halvø, der stikker ud i Adriaterhavet. Split er den vigtigste storby i det sydlige Kroatien. Byens økonomi er fortrinsvist afhængig af turisme, kombineret med fiskeri, vinproduktion og kemikalier. De fleste af de Dalmatiske øer, der ligger ved den sydlige kyst, kan kun nås via Splits havn. 

KLM vil have sæsonbestemte afgange fra den 22. april - 28. oktober 2017 fra Amsterdam til Split, med en Embraer 190.


Book din flyvning til Split nu

Catania

Salt Lake City view from top

Fra den 22. april 2017 lancerer KLM en ny sæsonbestemt rute til Catania, Sicilien. 

Catania, den andenstørste by på Sicilien, ligger på øens østkyst. Byen ligger ved foden af Mount Etna, en aktiv vulkan der ligger ca. 30 kilometer nordpå. Catanias barokke bycentrum blev inkluderet som en UNESCO Verdenskulturarv i 2002. Byen har også en kommerciel havn. Catania er hjemsted for de fleste af øens teatre.


Book din flyvning til Catania nu

Cagliari

Salt Lake City view from top

Fra den 15. maj 2017 lancerer KLM en ny sæsonbestemt rute til Cagliari, Sardinien. 

Cagliari er hovedstad for øen Sardinien, en autonom region af Italien. Den ældste del af byen ligger bakken af det historiske Castello-distrikt (hvilket bogstavelig talt betyder borg) og kan prale af en fantastisk udsigt over Cagliari-bugten. De fleste af bymurene er stadig intakte, inklusiv to resterende kalkstenstårne fra de 11. århundrede. Andre seværdigheder, der skal ses, inkluderer Santa Maria-katedralen, San Saturninos basilika og den romerske amfiteater. 

KLM vil have sæsonbestemte afgange fra den 15. maj - 28. oktober 2017 fra Amsterdam til Cagliari, med en Embraer 190.


Book din flyvning til Cagliari nu