Når du besøger KLM.com accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies.

Prisgaranti

Når det handler om at finde den bedste KLM-pris online, kan du regne med KLM. Hvis du finder en lavere pris online, som gælder for bookinglandet for den samme KLM-flyrejse, rejserute og kabine, kan du fremsætte et refunderingskrav.

Om vores prisgaranti

Prisgarantien gælder for de billigste billetter på KLMs Economy og Business Class. Den gælder for alle billetter, som er tilgængelige for den almindelige offentlighed, eksklusive følgende priser:

  • Forbeholdte priser (f.eks. virksomhedsrabatpriser, militærpriser, priser til studerende)
  • Billetter solgt som en del af en pakke
  • Priser, hvor flyselskabet eller ruteoplysningerne er ukendte indtil efter køb.


Se vores priser

Hvornår kan jeg fremsætte et krav?

Hvis du finder en lavere pris online for den samme flyrejse, rejserute og kabine, som er mindst DKK 50 billigere den samme dag, som du køber din billet på klm.com, kan du fremsætte et krav – så sender vi dig et TCV (Travel Credit Voucher) til senere rejsebrug med en værdi svarende til prisdifferencen plus DKK 500 for hver refunderingsberettigende billet. Kravet skal fremsættes samme dag, som købet foretages.

Se vores vilkår og betingelser for at få yderligere information

Hvordan kan jeg fremsætte et krav?

Du kan udfylde en formular online. For at fremsætte et krav ved hjælp af formularen skal du udfylde alle obligatoriske felter og klikke på "Send". En KLM-kundeservicemedarbejder sender en e-mail til dig vedrørende validiteten af dit krav.

Se vores vilkår og betingelser for at få yderligere information

Fremsæt et krav

Baggage

Ofte stillede spørgsmål

Stil dit spørgsmål her
Tilbage til toppen
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com