Vilkår og betingelser for TDC- og TCV-kuponer

Find ud af alt det, du behøver at vide om KLM’s rejserabatcertifikater (TDC) og rejsekreditkuponer (TCV).

På denne side:

TDC- og TCV-kuponer

  1. TDC-kuponen kan kun indløses, når man køber en ny billet. TCV-kuponen kan ikke anvendes til køb af andre, diverse serviceydelser, såsom overvægt, ændringsgebyrer og forskelle i billetpriser.
  2. TDC- eller TCV-kuponen kan indløses ved køb af enhver offentliggjort flybillet udstedt af AIR FRANCE, KLM eller Delta Air Lines. Brugen af TDC-/TCV-kuponer er begrænset til flyvninger, der flyves af AIR FRANCE, KLM eller Delta Air Lines.
  3. TDC- eller TCV-kuponerne kan overdrages, men de kan ikke veksles til kontanter eller indløses til andre formål. Købte TDC-kuponer kan konfiskeres. Der tages ikke imod kopier af TDC-/TCV-kuponer. Anmodninger om at erstatte en TDC-kupon accepteres ikke.
  4. TDC- eller TCV-kuponer skal præsenteres på det tidspunkt, billetten udstedes. TDC-kuponer kan ikke indløses med tilbagevirkende kraft.
  5. Man må højst bruge to TDC-kuponer eller en kombination af én TDC-kupon og en rejsekreditkupon (TCV) til køb af en ny billet.
  6. Alle regler vedrørende ændringer af og refunderinger for billetter købt med disse certifikater er underlagt bestemmelserne vedrørende offentliggjorte billetpriser.
  7. Personen, der indløser en TDC- eller TCV-billet, er ansvarlig for betaling af eventuelt omfattede afgifter. TDC-kuponer er gyldige i 2 år efter udstedelsesdatoen, og TCV-kuponer er gyldige i 1 år.