Transfer til en anden flyvning

I Amsterdam Airport Schiphol er det ekstremt nemt at foretage en transfer til KLM og andre SkyTeam flyvninger. Når du foretager transfer, kan du se dine flydetaljer og printe dit boarding pass ved en selvbetjeningsautomat.

“Nem transfer” video

Se videoen om transfers i Amsterdam Airport Schiphol (kun tilgængelig på engelsk).

Transfers i Amsterdam Airport Schiphol

Ved check-in for din første flyvning på din rejse, modtager du følgende dokumenter:

  • Et boarding pass for din første flyvning
  • Et boarding pass for dit forbindelsesfly
  • En folder med information om transfers i Amsterdam Airport Schiphol

 

Standardtiden for en transfer i Amsterdam Airport Schiphol til en flyvningen indenfor Europa er 40 minutter og 50 minutter for en interkontinental flyvning.

Hvis du rejser til/fra Schengen og ikke-Schengen lande, bør du regne med at skulle igennem ekstra sikkerhedstjeks og told-inspektion. Disse kan føre til væsentlig forøgelse af den tid det tager at gennemføre en transferprocedure.

Hvis du kommer for sent din næste flyvning pga. for lidt tid, vil du automatisk blive booked til en anden flyvning. Din bagage vil blive mærket på ny og det vil ikke være nødvendigt at hente den eller checke den ind for den nye flyvning. Du kan finde informationen om din nye flyvning og printe dit nye boarding pass ved en automat.

Hvis du har ekstra tid i Schiphol, er der masser at tage sig til. Tjek kortet over Schiphol. Du kan shoppe i See Buy Fly indkøbscentret eller teste dit held i lufthavnskasinoet! Du kan også besøge Rijksmuseum Amsterdam Airport Schiphol, hvor ti værker skabt af hollandske mestre fra den hollandske guldalder er at finde i en permanent udstilling.

Læs mere om bagage og transfers
Læs mere om Amsterdam Airport Schiphol

Fly fra Asien:ankomst eller transfer i Amsterdam 
Vores koreansk-, kinesisk- eller japansktalende personale byder dig velkommen ved ankomsten i Amsterdam og vil være dig behjælpelig og besvare eventuelle spørgsmål. Under transfer til et andet fly, kan du benytte vores selvbetjeningsautomater. De findes i hele Amsterdam Airport Schiphol og fungerer også på koreansk, kinesisk eller japansk.

Læs mere om vores dedikerede service på ruten

Automater

Under en transfer i Amsterdam Airport Schiphol, kan du se dine flyoplysninger ved en automat. Der er omkring 100 til rådighed i hele lufthavnen, inklusiv ved indgangen til hver fløj. For at benytte en, er det eneste du behøver at gøre at scanne dit pas eller frequent flyer kort.

Du modtager da en automatisk opdatering af din flyvning, inklusiv afgangs-gate, boardingtid og afgangstid. Hvis du ønsker det, kan du også ændre din tildelte plads for din næste flyvning eller bestille en ekstra komfortabel plads ombord.

Skulle det mod forventning ske, at du har misset din flyvning, kan du se den alternative flyvning hvorpå du er blevet booket på en transfermaskine. Du kan også printe dit nye boarding pass. Hvis du har ret til et værdibevis for drikkevarer, måltider eller brug af telefon eller et Travel Discount Certificate, vil maskinen automatisk vise dig dit værdibevis. 

Læs mere om Travel Discount Certificate

Transfers i Paris-Charles de Gaulle og London Heathrow

Paris-Charles de Gaulle
Airport Paris-Charles de Gaulle (CDG) er en af de travleste lufthavne i Europa. Denne lufthaven er også kendt som Paris Roissy og ligger 25 kilometer nord for Paris.  

Paris-Charles de Gaulle har 3 terminaler:

  • Terminal 1 (CDG1) for afgange og ankomster af internationale flyvninger, på nær Air France flyvninger 
  • Terminal 2 (CDG2) for afgange og ankomster af alle Air France flyvninger og europæiske flyvninger fra andre luftfartsselskaber
  • Terminal 3 (CDG3 eller T3) for afgange og ankomster af charterfly


Alle terminaler er forbundet via en gratis shuttle bus-service. Hvis du flyver med KLM eller AIR FRANCE, vil du flyve til og fra terminal 2.

Læs mere om Paris–Charles de Gaulle Lufthavn

London Heathrow
London Heathrow (LHR) er en af de travleste lufthavne i verden og er også kendt som BAA Heathrow Airport. Denne lufthavn har 5 terminaler.

Hvis du flyver med KLM, vil du flyve til og fra terminal 4. Check-in ligger på første etage i terminal 4. Ankomsthallen er på stueetagen i terminal 4.

I London Heathrow finder du også en eksklusiv SkyTeam lounge.

Læs mere om London Heathrow Airport

Transfers i andre lufthavne

For information om transfers i andre store lufthavne, besøg følgende links:

Detroit Metropolitan Airport (kun på engelsk)
Memphis International Lufthavn
Minneapolis-St. Paul International Lufthavn

Vores Destinationsguide indeholder information om lufthavne på en lang række destinationer rundt omkring i verden.

Gå til Destinationsguiden
Transfer i andre SkyTeam lufthavne 

SkyPriority

Hvis du rejser på KLM Business Class, eller hvis du er Flying Blue (eller SkyTeam) Elite Plus-medlem, hjælper vi dig med prioritet ved den særlige transferskranke.

Du skal bare kigge efter det røde SkyPriority-skilt for en super glat rejse i stadig flere lufthavne verden over.

I Amsterdam Airport Schiphol, er vi også gerne behjælpelige med spørgsmål og anmodninger mht. din transfer i KLM Crown Loungen.

Læs mere om SkyPriority