Transfer til en anden flyvning

I Amsterdam Airport Schiphol er det ekstremt nemt at foretage en transfer til KLM og andre SkyTeam flyvninger. Når du foretager transfer, kan du se dine flydetaljer og printe dit boarding pass ved en selvbetjeningsautomat.
 

“Nem transfer” video

Se videoen om transfers i Amsterdam Airport Schiphol (kun tilgængelig på engelsk).

 

Transfers i Amsterdam Airport Schiphol

Når du checker ind på den første flyvning på din rejse, vil du modtage følgende dokumenter:

  • Et boardingkort til din første flyvning
  • Et boardingkort til dit forbindelsesfly
  • En mappe med information om transfer i Amsterdam Airport Schiphol

 

Standardtiden for en transfer i Amsterdam Airport Schiphol til en flyvningen indenfor Europa er 40 minutter og 50 minutter for en interkontinental flyvning.

Hvis du rejser til/fra Schengen- og ikke-Schengen-lande, skal du regne med at skulle igennem yderligere sikkerheds- og paskontrol. Disse kan føre til væsentlig forøgelse af den tid, det tager at gennemføre din transferprocedure.

Hvis du kommer for sent til din næste flyvning pga. for lidt tid, vil du automatisk blive booket på en anden flyvning. Din bagage vil blive mærket på ny, og det vil ikke være nødvendigt at hente den eller checke den ind på den nye flyvning. Du kan finde informationen om din nye flyvning og udskrive dit nye boardingkort i en automat.

Hvis du har ekstra tid i Schiphol, er der masser at tage sig til. Tjek kortet over Schiphol. Du kan købe ind i See Buy Fly-indkøbscentret eller besøge Rijksmuseum Amsterdam Airport Schiphol, hvor ti værker skabt af hollandske mestre fra den hollandske guldalder hænger i en permanent udstilling.

Læs mere om bagage og transfers
Læs mere om Amsterdam Airport Schiphol


Flyvninger fra Asien: ankomst eller transfer i Amsterdam

Vores koreansk-, kinesisk- eller japansktalende personale byder dig velkommen ved ankomsten i Amsterdam og vil være dig behjælpelig og besvare eventuelle spørgsmål. Hvis du skal skifte til et andet fly, kan du benytte vores selvbetjeningsautomater. De findes i hele Amsterdam Airport Schiphol og tilbydes også på koreansk, kinesisk eller japansk.

Læs mere om vores dedikerede service på ruten

 

Automater

Når du skifter fly i Amsterdam Airport Schiphol, kan du se dine flyoplysninger på en automat. Der er omkring 100 til rådighed i hele lufthavnen, inklusiv ved indgangen til hver fløj. For at benytte en, scanner du blot dit pas, boardingkort eller frequent flyer-kort.

Du modtager derefter en automatisk opdatering af din flyvning, inklusiv afgangs-gate, boardingtidspunkt og afgangstidspunkt. Hvis du ønsker det, kan du også ændre din tildelte plads for din næste flyvning eller bestille en ekstra komfortabel plads om bord.

Skulle det mod forventning ske, at du ikke når dit fly, kan du se den alternative flyvning, du er blevet ombooket til, på en selvbetjeningsautomat. Du kan også udskrive dit nye boardingkort. Hvis du har ret til et værdibevis til drikkevarer eller måltider, vil automaten automatisk give dig dit værdibevis. 

Læs mere om EMD-kuponen.

 

Transfers i Paris-Charles de Gaulle og London Heathrow

Paris-Charles de Gaulle
Lufthavnen Paris-Charles de Gaulle (CDG) er en af de travleste lufthavne i Europa. Denne lufthaven er også kendt som Paris Roissy og ligger 25 kilometer nord for Paris.  

Paris-Charles de Gaulle har 3 terminaler:

  • Terminal 1 (CDG1) med afgange og ankomster af internationale flyvninger, undtagen Air France-flyvninger
  • Terminal 2 (CDG2) med afgange og ankomster af alle Air France-flyvninger og europæiske flyvninger fra andre luftfartsselskaber
  • Terminal 3 (CDG3 eller T3) med afgange og ankomster af charterfly


Alle terminaler er forbundet via en gratis busservice, der kører i pendulfart. Hvis du flyver med KLM eller Air France, vil du flyve til og fra terminal 2.

Læs mere om Airport Paris–Charles de Gaulle

London Heathrow
London Heathrow (LHR) er en af de travleste lufthavne i verden og er også kendt som BAA Heathrow Airport. Denne lufthavn har 5 terminaler.

Hvis du flyver med KLM, vil du flyve til og fra terminal 4. Check-in ligger på første etage i terminal 4. Ankomsthallen er i stueetagen i terminal 4.

Læs mere om London Heathrow Airport

 

Transfers i andre lufthavne

For information om transfers i andre store lufthavne, besøg følgende links:

Detroit Metropolitan Airport (kun på engelsk)
Memphis International Lufthavn
Minneapolis-St. Paul International Lufthavn

Vores Rejseguide indeholder information om lufthavne på en lang række destinationer rundt omkring i verden.

Gå til Rejseguide
Når du foretager transfer i andre SkyTeam lufthavne 

 

SkyPriority

Hvis du rejser på KLM Business Class, eller hvis du er Flying Blue (eller SkyTeam) Elite Plus-medlem, hjælper vi dig med prioritet ved vores transferskranker.

Du skal bare kigge efter det røde SkyPriority-skilt for en super glat rejse i stadig flere lufthavne verden over.

I Amsterdam Airport Schiphol, er vi også gerne behjælpelige med spørgsmål og anmodninger mht. din transfer i KLM Crown Loungen.

Læs mere om SkyPriority