Rejser med flydende tax-free varer

Har du planer om at købe toldfrit i lufthavnen eller om bord? Sørg for at undersøge de lokale lufthavnsregler for rejser med væsker i håndbagagen.
 

Rejser indenfor Europa

På rejser indenfor Europa må du rejse med dine flydende tax-free varer. Væsker som spiritus og parfume bliver pakket og forseglet. Forseglingen er gyldig i én dag. Du må ikke bryde forseglingen, før du har nået din slutdestination, selv hvis din rejse omfatter et flyskift.
 
 

Rejser til eller fra lande udenfor EU

Hvis du skal foretage transfer i en lufthavn inden for EU, herunder Amsterdam Airport Schiphol, må du medbringe toldfri væsker og geléer købt i lufthavne uden for EU. Når du foretager transfer i Amsterdam Airport Schiphol, bliver disse væsker dog kontrolleret ved gaten.

Rejser til USA: Du må kun medbringe tax-free væsker om bord, som er købt og forseglet i Amsterdam Airport Schiphol.

Hvis du skifter fly i USA eller Canada, bliver din check-in-bagage ikke mærket hele vejen frem til din slutdestination. Vi anbefaler, at du pakker eventuelle væsker, som du tidligere har købt tax-free, i din check-in-bagage.

Vigtigt: i andre lufthavne vil de lokale regler altid være gældende. Sørg for at undersøge disse, inden du rejser med væsker.