Om vores lounger

Er du på udkig efter et stille sted i lufthavnen til at arbejde og slappe af inden din afgang eller transfer? KLM’s lounger og vores partner-luftfartsselskabers lounger er det perfekte sted at samle dine tanker og få ting gjort. Der er et bredt udvalg af tilgængelige lounger verden over:
 

KLM Crown Lounges

Vores KLM Crown Lounges tilbyder et stilfuldt og fredeligt miljø med masser af privatliv og plads. Der er en i Toronto Lufthavn, en i Houston Lufthavn og to i Amsterdam Schiphol Lufthavn: Lounge 52 til interkontinentale passagerer og Lounge 25 til passagerer, der rejser inden for Schengen-området. Alle fire KLM Crown Lounges tilbyder check-in-servicer til transferpassagerer. 

Ny KLM ikke-Schengen Crown Lounge (Lounge 52)

Vores nye KLM ikke-Schengen lounge åbner i Amsterdam Schiphol Lufthavn i sommeren 2019.

Men passagererne kan allerede få adgang til loungen og et første indtryk af det endelige produkt fra december 2018. Renoveringen af loungen fortsætter indtil den store åbning til sommer i år, som falder sammen med fejringen af vores 100-års fødselsdag. På grund af forbedringerne af loungen kan du opleve støj eller andre gener. Vi beklager ulejligheden.

I denne første åbningsfase (fra december 2018) kan du forvente følgende:

  • Loungens indgang omlægges til: på Holland Boulevard, mellem mole E og F. 
  • Du kan få hurtigere adgang ved at scanne dit boardingkort i selvbetjeningsautomaterne.
  • Der er midlertidigt ingen bruser i loungen (der tilbydes et alternativ i Mercure Hotel Schiphol Terminal. På grund af begrænset kapacitet kan vi ikke garantere denne service). 
  • Har du en serviceanmodning? Stil dig i den digitale kø! Vores nye proaktive servicekoncept giver dig mulighed for at indtaste en serviceanmodning i vores automat i loungen, og mens du nyder faciliteterne i loungen, vil en af vores Personal Lounge-assistenter komme hen til dig og yde servicen på stedet. 
  • Et forbedret mad- og drikkevarekoncept, som omfatter høj kvalitet og årstidens friske produkter.
 
 

SkyTeam Branded-lounger

Du har adgang til SkyTeam Branded-lounger, hvis du er passager på en international First Class eller Business Class eller en SkyTeam Elite Plus-passager. Du er velkommen til at besøge disse lounger inden din planlagte afgang eller transfer. 

Du finder SkyTeam Branded-lounger i følgende lufthavne:

• Dubai (DXB)
• London Heathrow (LHR)
• Sydney (SYD)
• Beijing (BJS)
• Hong Kong (HKG)
• Vancouver (YVR)
 
 

Find dine lufthavnslounger

Udover KLM og SkyTeam-lounger kan vores passagerer også få adgang til vores partneres lounger verden over. Ønsker du at vide, om din lufthavn har en lounge, og hvilke faciliteter loungen byder på? Så tjek vores Lounge-finder.


 
 

Hvem har adgang til disse lounger?

Hvis du er usikker på, om du har adgang til en af vores lounger, eller om du må invitere en gæst, kan du læse vores lounge-adgangspolitik. Generelt har du adgang til en lounge, hvis du er en First Class- eller Business Class-passager, et Flying Blue Platinum- eller Gold-medlem eller en SkyTeam Elite Plus-passager.

Hvilke lounger har du adgang til?