Om vores lounger

Er du på udkig efter et stille sted i lufthavnen til at arbejde og slappe af inden din afgang eller transfer? KLM’s lounger og vores partner-luftfartsselskabers lounger er det perfekte sted at samle dine tanker og få ting gjort. Der er et bredt udvalg af tilgængelige lounger verden over:
 

KLM Crown Lounges

Vores KLM Crown Lounges tilbyder et stilfuldt og fredeligt miljø med masser af privatliv og plads. Der er en i Toronto Lufthavn, en i Houston Lufthavn og to i Amsterdam Schiphol Lufthavn: Lounge 52 til interkontinentale passagerer og Lounge 25 til passagerer, der rejser inden for Schengen-området. Alle fire KLM Crown Lounges tilbyder check-in-servicer for transferpassagerer. 

BEMÆRK: Lounge 52 forbliver åben under det gennemgribende renovationsarbejde, der vil vare indtil marts 2019. Dette betyder, at du kan opleve støj eller forhindringer. Vi beklager ulejligheden. På grund af renovationsarbejdet er antallet af pladser begrænset, så vi har valgt at tilpasse vores lounge-adgangspolitik i de travleste timer.

 
 

SkyTeam Branded-lounger

Du har adgang til SkyTeam Branded-lounger, hvis du er passager på en international First Class eller Business Class eller en SkyTeam Elite Plus-passager. Du er velkommen til at besøge disse lounger inden din planlagte afgang eller transfer. 

Du finder SkyTeam Branded-lounger i følgende lufthavne:

• Dubai (DXB)
• London Heathrow (LHR)
• Sydney (SYD)
• Beijing (BJS)
• Hong Kong (HKG)
• Vancouver (YVR)
 
 

Find dine lufthavnslounger

Udover KLM og SkyTeam-lounger kan vores passagerer også få adgang til vores partneres lounger verden over. Ønsker du at vide, om din lufthavn har en lounge, og hvilke faciliteter loungen byder på? Så tjek vores Lounge-finder.

Lounge-finder

 
 

Hvem har adgang til disse lounger?

Hvis du er usikker på, om du har adgang til en af vores lounger, eller om du må invitere en gæst, kan du læse vores lounge-adgangspolitik. Generelt har du adgang til en lounge, hvis du er en First Class- eller Business Class-passager, et Flying Blue Platinum- eller Gold-medlem eller en SkyTeam Elite Plus-passager.

Hvilke lounger har du adgang til?