Om KLM Lounges

Hver eneste rejse begynder i lufthavnen. Og hver eneste særlige rejse starter i KLM's lounge. Vores Crown Lounges er din personlige oase, hvor du kan koble af, indhente arbejde eller slappe af. I vores lounges kan du bruge tiden, som du ønsker. Du finder dem her.
 
About KLM Lounges

 

KLM Crown Lounges

Vores KLM Crown Lounges tilbyder stilfulde, fredfyldte omgivelser med masser af privatliv og plads. Der er 1 i Toronto lufthavn, 1 i Houston lufthavn og 2 i vores hjemmebase:Amsterdam Schiphol Lufthavn.

Non-Schengen Crown Lounge, Amsterdam Schiphol Lufthavn

Denne flagskibs-lounge er designet med henblik på at forene KLM-brandet og den hollandske kultur. Ved ankomsten mødes gæsterne af en spektakulær lodret væg, der består af mere end 1.000 KLM Delft Blue-huse. Du vil straks føle dig hjemme. 

Loungen har flere temaområder, der passer til alle dine behov. Få klaret lidt arbejde i Polder, spis og drik i City, tag en lur eller et bad i Sea eller nyd en film i Dutch Mountain. Uanset hvad du måtte have brug for, finder du det i loungen. Standardbekvemmelighederne inkluderer et rummeligt stilleområde, sovekabiner, brusebade, et underholdningsområde og en buffetstation med skiftende menu dagen igennem.

Sørg for at logge ind på vores Lounge Guide under dit besøg for nemt at reservere din bruse- eller sovekabine online. Du vil desuden kunne anmode om hjælp fra en personlig lounge-assistent. Del blot din placering, og assistenten kommer til dig. Der er ingen grund til at vente i kø, og du får derfor det maksimale ud af dit lounge-besøg.


*Ikke alle faciliteter er i drift før den store indvielse senere på sommeren.


Læs mere om Non-Schengen Crown Lounge 


Ny: Blue restaurant og bar

Gourmeterne kan godt glæde sig! Blue restaurant og bar har slået dørene op. Denne restaurant ligger i Sky-området i toppen af Non-Schengen Crown Lounge og har en afslappet atmosfære i hollandsk stil samt en vifte af kulinariske overraskelser.

Forkæl dig selv med retter fra det moderne hollandske køkken, der primært tilberedes med årstidens råvarer fra hollandsk jord. Rene, ærlige og simple smagsoplevelser med en international appel. Alt sammen leveret til dig med en umiskendelig kulinarisk signatur, der tilhører michelinstjernemodtager og kok hos Rijks Amsterdam:Joris Bijdendijk. Og gå endelig ikke glip af den udendørs terrasse med udsigt til landingsbanen.

Blue er åben hver dag fra 07:00 til 22:00.

Læs mere
Reservér dit bord online

Schengen Crown Lounge
Rejser du indenfor Europa? Så byder Schengen Crown Lounge dig velkommen før afgang eller under mellemlandingen. Det perfekte sted til en lille pause eller et kort øjeblik for dig selv, før du drager afsted mod dit destination. Denne europæiske lounge har alle basisbekvemmeligheder såsom arbejdsområder, hurtigt WiFi, brusebade og en buffetstation med mad og drikkevarer.

Læs mere om Schengen Crown Lounge

 
 

SkyTeam Lounges

Når du flyver ofte, bliver livet i lufthavnen bedre. Som tak for din loyalitet slår SkyTeam døren op til sine Branded Lounges på følgende lokationer:

• Dubai (DXB)
• London Heathrow (LHR)
• Sydney (SYD)
• Beijing (BJS)
• Hongkong (HKG)
• Vancouver (YVR)

Læs mere om SkyTeam Lounges 
 
 

Lounge-finder

Har du planlagt et loungebesøg, og er du nysgerrig efter at vide, hvilke bekvemmeligheder der tilbydes? Tjek lounge-finderen for at afstemme dine forventninger. 

Find min lounge


 
 

Loungeadgang

Du er velkommen i vores lounges, hvis du er First Class- eller Business Class-passager, Flying Blue Platin- eller Guld-medlem eller SkyTeam Elite Plus-passager. Har du lyst til at invitere en gæst? Se vores lounge-adgangspolitik for alle detaljerne.

Læs mere om loungeadgang