Lounge-adgangspolitik

Hvis du er en Business Class-passager, et Flying Blue Platinum- eller Gold-medlem, eller en SkyTeam Elite Plus-passager, kan du benytte alle vores lounge-faciliteter inden din afgang eller under din transfer.
 

Loungeadgang

Bare sørg for, at du rejser på den samme dag på en flyvning, der er fløjet af KLM, en international flyvning, der er fløjet af SkyTeam, eller en indenrigsflyvning, der er fløjet af SkyTeam, som forbinder til en international flyvning, der er fløjet af SkyTeam.

Alle informationer om åbningstiderne og beliggenheden kan findes i vores Lounge Finder.

 
 

KLM Crown Lounges - hvem har adgang?

Vores KLM Crown Lounges ligger i Amsterdam Schiphol Lufthavn og i lufthavnene i Toronto og Houston. Tjek denne tabel for at se, hvem der har adgang:

KLM Crown Lounge
Adgang – gratis
Adgang — mod betaling af et gebyr
Business Class

Flying Blue Platinum + 1 gæst

Flying Blue Platinum - ekstra gæster

Flying Blue Gold + 1 gæst

Flying Blue Gold - ekstra gæster

SkyTeam Elite Plus + 1 gæst

Flying Blue Silver

✔ (se note)
Flying Blue Explorer

✔ (se note)

Note:

  • Ikke-medlemmer af Flying Blue kan også købe loungeadgang med Miles eller kreditkort. Flying Blue Explorer- og Flying Blue Silver-medlemmer vil altid få rabat.
  • Loungeadgang er også tilgængeligt for Flying Blue Platinum- og Gold-medlemmer, der har en KL-flyvning fløjet af en (SkyTeam-)partner.
 
 

Andre lounger verden over

Som Business Class-passager, Flying Blue Platinum- og Gold-medlem eller SkyTeam Elite Plus-medlem kan du også få adgang til mange af vores partnerluftfartsselskabers lounger verden over. Alle vores andre passagerer kan også få adgang til de lounger, der nævnes herunder, mod betaling af et gebyr. Loungerne deles af Air France, KLM og Delta.


Region
Destination
Europa
Amsterdam, Berlin, Frankfurt, Paris-Charles de Gaulle (bortset fra La Première- og Terminal 2G-lounger), Stuttgart og Zurich
Nordamerika (Air France/KLM/Delta-lufthavnslounger)
Boston, Chicago, Houston, Los Angeles, Montreal, New York-JFK, San Francisco, Toronto, Washington, Atlanta, Cincinnati, Tampa, Dallas, Raleigh, New Orleans, Jacksonville, Seattle, Fort Lauderdale, Minneapolis, Portland, Detroit, West Palm Beach, Memphis, Milwaukee, Boston og New York-LaGuardia
Asien-Stillehavsområdet (Delta-lufthavnslounger)Tokyo og Honolulu
AfrikaDouala


Gebyret for loungeadgang afhænger af regionen. Du kan betale med Miles: mellem 3.500 og 13.000. Eller du kan betale med kreditkort. Og bare til information, så er det ikke muligt at betale kontant.


Lounger per region
Gebyr for loungeadgang
Europa, Afrika og Asien-Stillehavsområdet
Mellem 25 og 65 EUR
USAMellem 35 og 50 USD
CanadaMellem 30 og 50 CAD