Når du besøger KLM.com accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies.

Loungefaciliteter

I det hektiske miljø i lufthavnen er vores lounges en oase, der tilbyder ro og velvære. Hvad enten du ønsker at benytte forretningsfaciliteterne eller blot har brug for et sted at slappe af, kan du finde alt, hvad du søger, i vores lounges.

Standardfaciliteter

Lounges - Standard facilities

Nyd en bid mad fra vores buffet eller en drink med en snack i baren i et behageligt, roligt miljø. Bliv underholdt med tv eller benyt dig af et af arbejdsområderne. I Amsterdam Airport Schiphol kan du forfriske dig med et brusebad, eller du kan skifte din baby. Og vi er der naturligvis til at hjælpe dig med alle dine forespørgsler!

Tag et virtuelt kig ind i vores KLM Crown Lounge 52. Brug venstre museknap (eller pilene på dit tastatur) til at få en fuld 360 graders vinkel omkring dig.

Få en 360 graders visning inde i KLM Crown Lounge 52

Faciliteter i vores KLM Crown Lounges

Facilities in our KLM Crown Lounges

Vores KLM Crown Lounges rundt om i verden er designede af den prestigefyldte hollandske designvirksomhed Studio Linse og tilbyder et stilrent miljø med alt det privatliv og al den plads omkring dig, som du måtte ønske. I Amsterdam Airport Schiphol alene måler vores Lounge 25 (Schengen-området) og Lounge 52 (interkontinentalt) tilsammen næsten 6.000 kvadratmeter! Vi tilbyder følgende i de rolige omgivelser:

  • Hvileområder
  • Sunde snacks og drikkevarer
  • Underholdning
  • Computere med gratis wifi og opladningsmuligheder til bærbare computere
  • Fax, telefon og kopimaskiner
  • Internationale aviser


Vores KLM Crown Lounges er let tilgængelige for handicappede. Der er røgfrie områder og områder, hvor rygning er tilladt.

Renovering af KLM Crown Lounge 52

Frem til sommeren 2016 vil der foregå byggearbejde i og i nærheden af KLM Crown Lounge 52. Loungen vil være åben i det tidsrum. Frem til slutningen af 2014 er der adgang til denne KLM Crown Lounge via trappen i Lounge 3. Vi vil gøre vores bedste for at gøre dit ophold så behageligt som sædvanligt!

Lounge-check-in

Vores KLM Crown Lounges i Amsterdam Airport Schiphol, Houston og Toronto har check-in-services for transitpassagerer. Transitpassagerer i Paris-Charles de Gaulle-lufthavnen kan checke ind i Delta- og Air France-loungen i Terminal 2D.

Miljøvenlige lounges

Locations of the KLM Crown Lounges
Locations of the KLM Crown Lounges Forstør dette billede

Vores nye KLM Crown Lounge (Lounge 52) er miljøvenlig med energibesparende pærer og et specielt luftcirkulationssystem, der opvarmer vandet til de 10 brusere.

Kontroller placeringerne af vores KLM Crown Lounges over hele verden

Tilbage til toppen
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com