Loungefaciliteter

I det hektiske miljø i lufthavnen er vores lounges en oase, der tilbyder ro og velvære. Hvad enten du ønsker at benytte forretningsfaciliteterne eller blot har brug for et sted at slappe af, kan du finde alt, hvad du søger, i vores lounges.

Standardfaciliteter

Lounges standard facilities

Nyd en bid mad fra vores buffet eller en drink med en snack i baren i et behageligt, roligt miljø. Bliv underholdt med tv eller benyt dig af et af arbejdsområderne. I Amsterdam Airport Schiphol kan du forfriske dig med et brusebad, eller du kan skifte din baby. Og vi er der naturligvis til at hjælpe dig med alle dine forespørgsler!

Tag et virtuelt kig ind i vores KLM Crown Lounge 52. Brug venstre museknap (eller pilene på dit tastatur) til at få en fuld 360 graders vinkel omkring dig.

Kan videoen ikke ses? Du skal downloade Quicktime .

Faciliteter i vores KLM Crown Lounges

Facilities in our KLM Crown Lounges

Vores KLM Crown Lounges rundt om i verden er designede af den prestigefyldte hollandske designvirksomhed Studio Linse og tilbyder et stilrent miljø med alt det privatliv og al den plads omkring dig, som du måtte ønske. I Amsterdam Airport Schiphol alene måler vores Lounge 25 (Schengen-området) og Lounge 52 (interkontinentalt) tilsammen næsten 6.000 kvadratmeter! Vi tilbyder følgende i de rolige omgivelser: 

  • Hvileområder
  • Sunde snacks og drikkevarer
  • Underholdning
  • Computere med gratis wifi og opladningsmuligheder til bærbare computere
  • Fax, telefon og kopimaskiner
  • Internationale aviser 

Vores KLM Crown Lounges er let tilgængelige for handicappede. Der er røgfrie områder og områder, hvor rygning er tilladt. 

Faciliteter i SkyTeam Exclusive Lounges

I flere lufthavne rundt om i verden tilbyder SkyTeam Exclusive Lounges alt det, du behøver for at slappe af i komfortable omgivelser før afgang. Slap af i et elegant miljø med masser af privatliv og et unikt 24/7-rum, der byder på sand luksus. Nyd luksuriøse faciliteter såsom:

  • Et wellnesscenter med massagestole til hele kroppen
  • En oxygenbar
  • Trådløs internetadgang, stikkontakter og PC-hjælp fra vores erhvervscenter
  • Gratis forfriskninger

Lounge-check-in

Vores KLM Crown Lounges i Amsterdam Airport Schiphol, Houston og Toronto har check-in-servicer til transferpassagerer. Transferpassagerer i Paris-Charles de Gaulle-lufthavnen kan checke ind ved Air France-loungen in terminal 2E.

Miljøvenlige lounges

Vores nye KLM Crown Lounge (Lounge 52) er miljøvenlig med energibesparende pærer og et specielt luftcirkulationssystem, der opvarmer vandet til de 10 brusere. 

Kontroller placeringerne af vores KLM Crown Lounges over hele verden