Forsinket, mistet eller beskadiget bagage

På trods af vores bestræbelser kan din bagage blive forsinket eller blive væk. Vi beklager for enhver ulejlighed som følge heraf og vil gøre vores ypperste for at returnere det til dig hurtigst muligt.
 

Anmeldelse af forsinket bagage

Hvis du opdager, at din bagage mangler, når du ankommer til lufthavnen, bedes du omgående gå til bagageservicekontoret i lufthavnens bagageudleveringsområder. I Amsterdam Airport Schiphol er dette kontor beliggende i bagageudleveringsområdet over for bagagebælte nr. 9.

Ved bagageservicekontoret vil dine bagageoplysninger blive registreret, og du vil modtage en PIR-rapport (rapport om bagageuregelmæssigheder) med et personligt referencenummer. Du skal bruge dette nummer for at tjekke status på din forsinkede bagage. Vi vil tage kontakt til dig for at arrangere leverancen, når din bagage er blevet fundet.

Du skulle have modtaget et mærke som kvittering for hvert stykke bagage du checkede ind før afgang. Sørg for at gemme disse mærker indtil du har modtaget al din bagage.

Anmeldelse af forsinket bagage online

Du kan også anmelde din forsinkede bagage online for flyvninger med KLM eller Air France. Dette kan gøres inden for 2 dage efter ankomst og kun i et af disse tilfælde:

 • Din KLM-flyvning med afrejse fra én af gældende destinationer blev aflyst efter indlevering af din bagage, men du fik ikke din bagage returneret.
 • Du ankom til én af de gældende destinationer, men din bagage ankom ikke sammen med dig.

Anmeldelse af forsinket bagage online

Anmeld nu

 

Sporing af forsinket bagage

Med efternavnet og filreferencenummeret angivet på din PIR-rapport (rapport om bagageuregelmæssigheder) kan du online tjekke status på din forsinkede bagage via værktøjet World Tracer.

Opspor din forsinkede bagage 

Bagage ikke fundet inden for 3 dage

Hvis din bagage ikke er fundet inden for 3 dage, kan du bruge værktøjet World Tracer til at udfylde en BICF-formular (formular om bagagens indhold og reklamation)  online. Denne formular vil automatisk blive vist til dig online efter 3 dage. Indtast venligst dit efternavn og filreferencenummer for at logge ind, og udfyld de påkrævede informationer. Denne information kan hjælpe os til at præcisere vores eftersøgning og få returneret din bagage til dig hurtigst muligt.

Er uheldet ude, og vi ikke kan opspore bagagen inden for 21 dage, så vil vi sende din BICF-formular til KLM Customer Care.

Sådan kontakter du os om forsinket bagage

Efter at have meddelt os om din forsvundne bagage vil du modtage et kontaktnummer. Du kan også træffe os 24/7 via Facebook  eller Twitter . Angiv venligst kun dine personlige oplysninger i private beskeder.

 

Beskadiget bagage

Normal brug af din bagage kan give ridser, mærker, små buler og andre små skrammer i din bagage. Vi er ikke erstatningspligtige for sådanne mindre skader.

Hvis du opdager andre typer af skader på din bagage, bedes du anmelde dette omgående efter ankomst til bagageservicekontoret. Hvis du opdager skaderne, når du har forladt lufthavnen, kan du sende en klage til KLM Kundekontakt inden for 7 dage efter ankomst via post eller e-mail.

 

Hvis der mangler noget i din bagage

Hvis noget af din bagage mangler, skal du omgående efter ankomst til lufthavnen anmelde dette til Bagageservicekontoret. Hvis du opdager dette, efter du har forladt lufthavnen, kan du anmelde manglende ejendele ved at udfylde e-mail-formularen inden for 7 dage efter ankomst.

 

Glemt noget ombord?

Har du glemt en personlig ejendel om bord? Afhængigt af hvor og hvornår, du efterlod den, kan du gøre følgende:

 • Efterlod du noget om bord på et KLM-fly, der ankom til Amsterdam Airport Schiphol?
  Giv os blot besked via Facebook  eller via Twitter 

  KLM Hittegodskontor  vil med det samme gå i gang med at fremskaffe din ejendel – du skal blot kontakte os inden for 3 dage.

  • Efter 3 dage sendes alle fundne ejendele videre til en central opbevaring. Kontakt venligst Amsterdam Airport Schiphol, også hvis du har mistet noget i en af KLM Crown Lounges rundt om i verden.

 • Hvis du har mistet noget om bord på et KLM-fly, der ankom til en anden lufthavn, bedes du kontakte det lokale KLM-personale i den pågældende lufthavn.

 • Hvis du har mistet noget om bord på et Air France-fly, bedes du kontakte Air France Hittegodskontor . Bemærk venligst, at alle ejendele, der bliver fundet, opbevares i op til tre måneder.

 • Hvis du har mistet en ejendel om bord på et fly fløjet af et andet flyselskab, anbefaler vi, at du kontakter kundeserviceafdelingen hos det relevante luftfartsselskab.


Selvom KLM passer yderst godt på fundne ejendele, er vi ikke ansvarlige for tabet af personlige ejendele om bord på vores fly.

 

Premium ankomstværelse Schiphol

Som passager på World Business Class eller som Flying Blue Gold- eller Platinum-medlem kan du anmelde enhver forsinket eller skadet bagage til vores Premium ankomstværelse i Amsterdam Airport Schiphol. Du finder Premium ankomstværelse i bagageudleveringsområdet over for bagagebælte nr. 9 ved siden af hovedskranken for at anmelde manglende eller beskadiget bagage.

 

Kompensation

I tilfælde af, at din taske blev væk, blev beskadiget, eller der manglede noget i den, kan du tage kontakt til KLM Kundekontakt for at anmode om refundering af udgifter og/eller kompensation.

Bemærk venligst følgende:
 • Hvis du ønsker at anmode om refundering af ekstraudgifter, der opstod på grund af din bagages forsinkede udlevering, så skal du anmelde dette inden for 21 dage fra den dato, hvor din forsinkede bagage blev udleveret til dig.
 • Hvis den forsinkede bagage er beskadiget, så skal du anmelde skaden inden for 7 dage fra datoen, hvor din forsinkede bagages blev udleveret.
Vi har et begrænset ansvar, så hvis din taske er blevet væk, anbefaler vi, at du tager kontakt til dit forsikringsselskab, hvis det er relevant. De fleste forsikringspolicer dækker tab på basis af ejendommens værdi.

Læs mere om KLM's ansvar