Forsinket, mistet eller beskadiget bagage

Hvis din bagage bliver forsinket eller mistes på trods af vores omhu og opmærksomhed, gør vi vores yderste for at returnere den til dig, så hurtigt som muligt.

Anmeldelse af forsinket bagage

Hvis du i bagageudleveringsområdet opdager, at din bagage mangler, bedes du omgående gå til bagageservicekontoret i lufthavnens toldområde. I Amsterdam Airport Schiphol er dette kontor beliggende i det bagageudleveringsområde, som er over for bagagebælte nr. 9.

Ved bagageservicekontoret vil dine bagageoplysninger blive registreret, og du vil modtage en PIR-rapport (rapport om bagageuregelmæssigheder) med et personligt referencenummer. Du skal bruge dette nummer for at tjekke status på din forsinkede bagage. Vi vil tage kontakt til dig for at arrangere leverancen, når din bagage er blevet fundet.

Du skulle have modtaget et mærke som kvittering for hvert stykke bagage, du checkede ind før afgang. Sørg for at gemme disse mærker, indtil du har modtaget al din bagage.

Anmeldelse af forsinket bagage online
Du kan også rapportere din forsinkede bagage online (inden for 2 dage) for flyvninger med KLM eller AIR FRANCE i disse tilfælde:

 • Din KLM-flyvning med afrejse fra én af gældende destinationerblev aflyst efter indlevering af din bagage, men du fik ikke din bagage udleveret igen, eller:
 • Du ankom til én af de gældende destinationer, men din bagage ankom ikke sammen med dig

Anmeldelse af forsinket bagage online

Anmeld nu

Sporing af forsinket bagage

Med efternavnet og filreferencenummeret angivet på din PIR-rapport (rapport om bagageuregelmæssigheder) kan du online tjekke status på din forsinkede bagage via værktøjet World Tracer.

Spor din forsinkede bagage

Bagage ikke fundet inden for 3 dage

Hvis din bagage ikke er fundet inden for 3 dage, kan du bruge værktøjet World Tracer til at udfylde en BICF-formular (formular om bagagens indhold og reklamation) online. Denne BICF-formular vil automatisk blive vist for dig online, hvis din bagage ikke bliver fundet inden for 3 dage. Udfyld venligst dit efternavn og filreferencenummer. Ved at opgive mere detaljeret information kan vi forbedre vores søgen. Denne information kan hjælpe os til at få returneret din bagage til dig hurtigere.

Er uheldet ude og vi ikke kan opspore bagagen efter 21 dage, så vil vi sende din BICF-formular til KLM Customer Care.

Sådan kontakter du os om forsinket bagage

Efter at have meddelt os om din forsvundne bagage vil du modtage et kontaktnummer. Du kan også træffe os 24/7 via Facebook eller Twitter. Angiv venligst kun dine personlige oplysninger i private beskeder:

www.facebook.com/klm

www.twitter.com/klm

Beskadiget bagage

Normal brug af din bagage kan give ridser, mærker og buler i din bagage og andre mindre skader. Vi er ikke erstatningspligtige for sådanne mindre skader.

Hvis noget af din bagage mangler pga. en skade eller tyveri, skal omgående efter ankomst til lufthaven du anmelde dette til Bagage Service Kontoret. Eller du kan sende et skriftligt erstatningskrav til Customer Care indenfor 7 dage efter ankomst.

Send en e-mail til Customer Care

Hvis der mangler noget i din bagage

Hvis noget af din bagage mangler, skal du omgående efter ankomst til lufthavnen anmelde dette til Bagageservicekontoret. Eller du kan indberette manglende ejendele ved at udfylde vores Customer Care e-mail-formular inden for 7 dage efter ankomsten.

Send en e-mail til KLM Customer Care

Glemt noget ombord?

Efterlod du en personlig ejendel ombord på et KLM-fly, der ankom til Amsterdam Airport Schiphol? Her er, hvad du kan gøre:

 • Giv os blot besked via KLM på Facebook eller via KLM på Twitter. KLM Hittegodskontor vil med det samme gå i gang med at fremskaffe din ejendel - du skal blot kontakte os inden for 3 dage. Efter 3 dage bliver alle fundne ejendele ført til Kundekontaktcenteret i Amsterdam Airport Schiphol: se kontaktoplysninger - også hvis du har mistet noget i en af KLM Crown Lounges rundt om i verden.
 • Hvis du har mistet noget om bord på et KLM-fly, der ankom til en anden lufthavn, bedes du kontakte lokalpersonalet i den pågældende lufthavn.
 • Hvis du har mistet noget om bord på et Air France-fly, bedes du kontakte Air Frances hittegodskontor. Bemærk venligst, at alle ejendele, der bliver fundet, opbevares i op til 3 måneder:
  • Hjemmeside: airfrance.franceobjetstrouves.fr 
  • Fax: +33 1 41 56 20 68
 • Hvis du har mistet en ejendel om bord på et fly fløjet af et andet flyselskab, anbefaler vi, at du kontakter kundeserviceafdelingen hos det relevante luftfartsselskab.

Selvom KLM passer yderst godt på fundne ejendele, er vi ikke ansvarlige for tabet af personlige ejendele om bord på vores fly.

Premium ankomstværelse Schiphol

Som passager på World Business Class eller som Flying Blue Gold- eller Platinum-medlem kan du bruge vores Premium ankomstværelse i Amsterdam Airport Schiphol for at rapportere forsinket eller beskadiget bagage.

Du finder Premium ankomstværelse i bagageudleveringsområdet over for bagagebælte nr. 9 ved siden af hovedskranken for at anmelde manglende eller beskadiget bagage.

Kompensation

I tilfælde af at din taske blev væk, blev beskadiget eller der manglede noget i den, kan du tage kontakt til KLM Customer Care for at anmode om refundering af udgifter og/eller kompensation.

Bemærk venligst følgende:
 • Hvis du ønsker at anmode om refundering af ekstraudgifter, der opstod på grund af din bagages forsinkede udlevering, så skal du anmode om dette inden for 21 dage fra den dato, hvor din forsinkede bagage blev udleveret til dig.
 • Hvis den forsinkede bagage er beskadiget, så skal du anmelde skaden inden for 7 dage fra datoen, hvor din forsinkede bagages blev udleveret.
Vi har et begrænset ansvar, så hvis din taske er blevet væk, anbefaler vi, at du tager kontakt til dit forsikringsselskab, hvis det er relevant. De fleste forsikringspolicer dækker tab på basis af ejendommens værdi.

Send en e-mail til KLM Customer Care
Læs mere om KLMs ansvar