Checke ind i lufthavnen

Kan du ikke checke ind online? Så skal du checke ind ved en af selvbetjeningsautomaterne i lufthavnen og aflevere din bagage ved en af bagageskrankerne.

Checke ind

Det er hurtigst og nemmest at checke in online. Hvis du ikke kan checke ind online, kan du stadig checke ind på en af vores selvbetjeningsautomater i lufthavnen. Disse kan findes i afgangshallerne 1 og 2 i Amsterdam Airport Schiphol.

Du kan checke dig selv og dine rejseledsagere ind ved at følge nogle få enkle trin. Når du checker ind online, kan du vælge din foretrukne plads på flyet.

Sådan virker automaten:

Trin 1 
Indfør dit pas eller dit frequent flyer-kort, eller indtast billetnummeret eller din bookingkode. Dine reservationsoplysninger vises på skærmen.

Trin 2 
Vælg en plads på pladsoversigten. Du kan også købe en plads i Economy Comfort-zonen, en plads med ekstra benplads eller vælge en foretrukket plads. Et alternativ kunne være at forkæle dig selv med en opgradering til World Business Class! Det kræver blot et kreditkort for at foretage ændringen.

Trin 3
Udskriv dit boarding pass.

Trin 4
Har du check-in-bagage? Aflever den i den nærmeste bagageskranke, og gå til gaten. Hav en god rejse!

Hvis du allerede er checket ind, kan du også bruge automaterne til at udskrive dit boarding pass. Selvbetjeningsmaskinerne er åbne døgnet rundt i Amsterdam Airport Schiphol. I de fleste andre lufthavne kan du checke ind og udskrive boarding pass på automaterne mindst to timer før flyafgang.

Se en liste af lufthavne med automater

Check-in for fly til Asien 
Du kan også bruge vores automater på kinesisk, koreansk og japansk. Ved gaten er der personale, der taler disse sprog. De vil med glæde hjælpe dig med at oversætte annonceringer og hjælpe dig med spørgsmål, før du går ombord.

Læs mere om vores dedikerede service på ruten

SkyPriority-service

Sky Priority logo

Når du rejser på første klasse eller Business Class som Flying Blue Gold- og Platinum- eller SkyTeam Elite Plus-medlem, kan du drage fordel af en dedikeret check-in skranke med hurtig check-in, og den røde løber vil blive rullet ud for dig.

Vi prioriterer også håndteringen af din bagage: du skal bare gå hen til en selvbetjent eller en almindelig bagageskranke. I Amsterdam Airport Schiphol er disse placeret ved check-in skrankerne i række 9, 10 og 11.

Efter check-in kan SkyPriority-passagerer gå gennem sikkerhedstjek eller immigration ved anvendelse af prioritetsbanen i stadig flere lufthavne verden over.

Kig blot efter det røde SkyPriority-skilt for en super glat rejse!

Læs mere om SkyPriority


Kom hurtigere til din gate fra Privium Parking P2 i Amsterdam Airport

Vær venligst opmærksom på
: Privium gangbroen fra P2 Parkering til finger B og finger C er lukket. Se venligst Schiphol hjemmesiden  for yderligere oplysninger.


Check-in-skranker

Airport map
Overview of Amsterdam Airport Schiphol’s departure terminalsForstør dette billede

Du kan også checke ind ved check-in-skrankerne til flyvninger med afgang samme dag. Check-in skrankerne i Amsterdam Airport Schiphol er placeret i afgangshal 1, skrankerække 7, for afgange til lande i Schengen og i afgangshal 2, skrankerække 12 og 13, for afgange til lande uden for Schengen. Du kan aflevere din bagage fra kl. 4:30 om morgenen i afgangshallen på alle ugens dage. Tjek venligst informationskærmene i lufthavnen for at finde den korrekte skrankerække.

Lounge-check-in

Vores KLM Crown-lounges i Amsterdam Airport Schiphol, Houston, Dubai og Toronto har en komfortabel og stille check-in-service. Denne service findes også i Delta Sky Club-lounges og i Air France-loungen i terminal 2E, 2F og 2G i Paris-Charles de Gaulle.

Læs mere om vores lounges

Bagageaflevering

Hvis du allerede har checket ind, skal du bare aflevere din check-in-bagage ved en af bagageskrankerne i lufthavnen. I Amsterdam Airport Schiphol er disse placeret i afgangshal 1, skrankerække 7, for afgange til lande i Schengen og i afgangshal 2, skrankerække 12 og 13, for afgange til lande uden for Schengen. I de fleste lufthavne modtages din bagage op til 2 timer før flyafgang på afrejsedagen.

Du får udleveret et mærke som kvittering for hvert stykke bagage, som du checker ind. Sørg for at gemme disse mærker, til du har modtaget din bagage på din destination.


Læs mere om bagage

Selvbetjente bagageafleveringsmaskiner

Self-service baggage drop-off points at Schiphol

I Amsterdam Airport Schiphol kan du aflevere din bagage ved en selvbetjeningsautomat til bagage. Til lande i Schengen er disse placeret i afgangshal 1, skrankerække 7, og til lande uden for Schengen er disse placeret i afgangshal 2, skrankerække 12 og 13.

Du kan benytte de selvbetjente bagageafleveringsmaskiner, hvis:

  • du allerede har checket ind online eller på en af automaterne;
  • du medbringer ikke mere bagage end standardbagage i tilladt mængde;
  • du har gyldige rejsedokumenter; 


Hvis du har ekstra bagage, kan du bruge de normale bagageskranker.

Sådan fungerer de selvbetjente bagageafleveringsmaskiner:

Trin 1
Placer et stk. bagage på båndet.

Trin 2
Scan dit boardingpas for at identificere dig selv.

Trin 3
Kontroller den information som vises på skærmen vedrørende din booking.


Der udskrives automatisk en selvklæbende mærkat. Sæt denne mærkat fast på bagagen, og angiv på skærmen, at du har gjort det.

Trin 5
Den selvbetjente bagageafleveringsmaskine udskriver en bekræftelse på, at du har tjekket bagage ind. Sørg for at gemme denne bekræftelse. Bagagen er nu tjekket ind.

Du bedes gentage disse trin for hvert stk. bagage, som du medbringer.

Vores kollegaer vil med glæde hjælpe dig ved bagageskrankerne, hvis du har brug for hjælp.