Check ind online

Find the best flight by Benefits Block

Check ind hvor som helst
Check bekvemt ind hjemme eller fra kontoret

Vælg din egen plads
Vælg din plads online, og udskriv dit boarding pass

Spar tid i lufthavnen
Undgå køer ved check-in-skranken

Check ind nu
 

Hvordan fungerer online check-in?

Woman booking online

Log ind
Indtast dit billetnummer eller reservationskode og flynummer, eller log ind med din e-mail-adresse og adgangskode eller dit Flying Blue-nummer og adgangskode.

Trin 1 – Din information
Vælg dine fly, og indtast navnene på eventuelle andre passagerer i din gruppe, du vil checke ind.

Trin 2 – Ekstra tilvalg

  • Vælg din plads, eller reserver en plads med ekstra komfort. Og, hvis du rejser alene, kan du bruge Meet & Seat til at se, hvem der ellers vil være om bord på din KLM-flyvning.
  • Bestil en à la carte menu til interkontinentale KLM-flyvninger med afgang fra Amsterdam
  • Få rabat, hvis du ønsker at checke ekstra bagage ind mod et gebyr.

Trin 3 – Udskriv dokumenter
Udskriv boarding pass for dig selv og eventuelle passagerer, du rejser med. Du kan også sende dit boarding pass i en e-mail til nogen der kan udskrive det for dig eller udskrive det på en selvbetjeningsautomat i lufthavnen.

Eller få et elektronisk boarding pass
På mange ruter kan du bede om at få et elektronisk boarding pass. Du kan modtage det på en smartphone, PDA, Blackberry eller en mobiltelefon med internetadgang. Den SMS eller e-mail-meddelelse, du modtager, indeholder alle flyinformationer og en stregkode, du kan få scannet i lufthavnen. Læs mere om det elektroniske boarding pass.

I nogle tilfælde er et boarding pass måske ikke til rådighed. I så fald skal du udskrive din check-in-bekræftelse og få det byttet om til et boarding pass i lufthavnen.

Aflevering af check-in-bagage i lufthavnen
Når du har checket ind, er det eneste, du skal gøre inden afrejsen, at aflevere din check-in-bagage i en bagageskranke i lufthavnen. I de fleste lufthavne kan du aflevere din bagage fra 2 timer før flyafgang.

Kontroller bagageskrankernes lukketider.

Annullering af et check-in
Når du har checket ind, kan du annullere dit check-in, f.eks. fordi du vil booke et senere fly. Gå til ‘Check-in online’ på KLM.com og klik på ‘Annullér dit check-in’. Indtast derefter billetnummer eller reservationskode. Hvis du vil booke et senere fly, kan du kontakte Telephone Reservations.

Kontakt Telefon Reservation

Kan jeg checke ind online?

På de fleste afgange kan du checke ind på KLM.com fra 30 timer til 1 time før afgang.

Undtagelser til check-in tider:

  • Til og fra USA: fra 24 timer til 1 time før afgang
  • Fra Etiopien, Ghana, Kenya eller Sudan: fra 30 timer op til halvanden time før afgang.
  • Flyrejser med Aeroméxico og China Eastern: fra 24 timer før afgang

Hvis din hjemrejse er inden for 24 timer efter din udrejse, kan du checke ind til hjemrejsen med det samme.

Du kan checke ind online på KLM.com hvis din rejse starter med et fly fløjet af AIR FRANCE, KLM, Alitalia, Aeroméxico, CityJet, Delta Air Lines, Kenya Airways, China Southern Airlines, China Airlines, LOT og TAROM, og afgår fra Amsterdam. (Din reservationsbekræftelse viser, hvilket flyselskab du skal med).

Online check-in kan ikke benyttes for:

  • Passagerer, som har bedt om assistance og rejser uden en person på mindst 15 år, som står på samme reservation;
  • Passagerer, der rejser fra lufthavne, som ikke giver mulighed for online check-in;
  • Passagerer der rejser med tog fra Brussels South Railway station eller Antwerp Central Station til Amsterdam Airport Schiphol.

I disse tilfælde skal du checke ind i lufthavnen.

Se listen over lufthavne med faciliteter til online check-in

Til og fra USA

For afgange til eller fra USA kan du checke ind online fra 24 timer til 1 time før afgang.

Rejse til USA
Som følge af immigrations-, sikkerheds- og lufthavnsbegrænsninger tillader nogle lufthavne ikke udskrivning af egne boarding pass inden afgang. I det tilfælde kan du checke ind ved en automat eller ved check-in-skranken i lufthavnen.

Hvis dit pas blev udstedt i et land, der er omfattet af Visa Waiver-programmet, skal du ansøge om en ESTA-rejsegodkendelse, fortrinsvis 72 timer før afgang.

Du skal altid have en ESTA-rejsegodkendelse for at kunne checke ind online på KLM.com, medmindre du har opholdstilladelse i USA.

Læs mere om rejser til USA

Rejse fra USA
Hvis du rejser fra USA, og du vil checke ind online via KLM.com, bliver du sendt videre til Delta Air Lines’ hjemmeside. Det betyder at det ikke er muligt at arrangere ekstra bagage via KLM.com.

Hvis du rejser fra Chicago, Houston, Miami, San Francisco eller Washington DC er det dog muligt at checke ind via KLM.com – og arrangere ekstra bagage hvis du ønsker.

Har du checket ind? Gå til din Flight Guide

Elsker du at finde ud af, hvad der er på menuen, og se alt om din flyrejse, besætningen og flyvemaskinen? Du kan gå direkte til din Flight Guide via Min Rejse. Flight Guide kan anvendes på alle apparater, så sørg for at gemme den på startskærmen på din mobiltelefon eller tablet, inden du rejser!

Flight Guide er tilgængelig fra 31 dage før afgang for alle KLM-flyvninger.

Gå direkte til Flight Guide