Check ind på mobiltelefonen

Check ind til dit fly, hvor som helst og når som helst. Du skal bare bruge din mobiltelefon. Vi gør det nu endnu nemmere: til de fleste af vores afgange kan du også modtage et elektronisk boarding pass på mobiltelefonen.

Kan jeg bruge mobiltelefonen til check-in?

Du kan bruge mobiltelefonen til check-in:

  • med din mobiltelefon med internetadgang
  • til dig selv og til alle øvrige rejsende i din gruppe
  • på alle ruter fløjet af KLM og mange andre ruter.


Der er nogle undtagelser for check-in på KLM.com til mobil. Disse er de samme, som hvis du checker ind online via den fulde version af KLM.com.

Læs mere om online check-in

Hvordan fungerer det?

Mobile check-in

Trin 1 – KLM.com til mobil
På din mobiltelefon går du til ‘www.KLM.com’ og derefter til ’check-in’. Hvis du har modtaget en check-in SMS, kan du springe dette trin over og ganske enkelt bruge linket i SMS'en.  
 
Trin 2 – Log ind
Indtast dit e-billetnummer eller reservationskode og flynummer. Derefter vil dine personlige oplysninger komme frem på skærmen. 

Trin 3 – Plads og bagage
Dit tildelte pladsnummer om bord på flyet vil blive vist. Hvis du vil, kan du skifte plads. Eller du kan reservere en plads med mere komfort. Ønsker du at medbringe mere bagage? Det kan du arrangere med 20 % rabat!

Trin 4 – Boarding pass
Afhængigt af din rute og mulighederne på din telefon og med dit mobilabonnement, kan du modtage dit boarding pass via e-mail. Stregkodens kvalitet er den samme, uanset hvordan du modtager det.

  • E-mail: Du modtager én besked med dine check-in oplysninger og en stregkode.


Hvis du ikke kan modtage et elektronisk boarding pass til dit fly, kan du udskrive dit boarding pass derhjemme eller i lufthavnen.

Hvad er et elektronisk boarding pass?

Mobile electronic boarding card

Et elektronisk boarding pass indeholder alle dine flyinformationer og en stregkode, der scannes i lufthavnen ifm. boarding. Det betyder, at du ikke behøver at udskrive dette boarding pass.

Med det elektroniske boarding pass og dit pas eller identitetsbevis kan du komme igennem alle kontroller i lufthavnen. Ligesom et boarding pass af papir giver det elektroniske boarding pass dig mulighed for at benytte alle lufthavnens faciliteter.

Et elektronisk boarding pass giver ikke nogen oplysninger om dit Flying Blue-medlemsskab, så sørg for at medbringe dit Flying Blue-medlemskort, så du kan nyde godt af alle de fordele, der tilbydes på dit medlemskabsniveau!

Kontroller, om der er et elektronisk boarding pass til rådighed i din afgangslufthavn

Hvordan kan jeg få et udskrevet boarding pass, hvis jeg har brug for det?

Skulle din telefon løbe tør for strøm, eller skulle du glemme din mobiltelefon, kan du stadig udskrive et boarding pass ved en af vores automater eller ved en check-in skranke i lufthavnen. Dette kan gøres indtil 30 minutter før afgang.  

Se listen over check-in servicer afhængigt af afgangslufthavnen

Check-in af bagage

Når du har checket ind, kan du aflevere den bagage, der skal checkes ind, ved en bagageskranke i lufthavnen.

Se tidspunkter for bagageaflevering

Har du checket ind? Gå til din Flight Guide

Elsker du at finde ud af, hvad der er på menuen, og se alt om din flyrejse, besætningen og flyvemaskinen? Du kan gå direkte til din Flight Guide via Min Rejse. Flight Guide kan anvendes på alle apparater, så sørg for at gemme den på startskærmen på din mobiltelefon eller tablet, inden du rejser!

Flight Guide er tilgængelig fra 31 dage før afgang for alle KLM-flyvninger.

Gå direkte til Flight Guide