Alt om bæredygtige rejser

Luftfart forbinder mennesker over hele verden og skaber velfærd og jobs verden over. Desværre påvirker det også miljøet. Derfor arbejder vi aktivt på at reducere, kontrollere og kompensere for CO₂-udslip.
 

Bluey mascot plane


 

KLM’s CO₂ Reduction Roadmap

Som en af de store spillere i luftfartsbranchen mener vi, at det er vigtigt at tage ansvar. Det er derfor, vi har en CO₂ Reduction Roadmap; en plan, der kombinerer de løsninger, der er tilgængelige i dag, med morgendagens innovative opfindelser. Vores aktuelle mål er at reducere CO₂ per passager med 20 % i 2020 (i forhold til 2011). Ved udgangen af 2017 havde vi allerede reduceret vores CO₂ med 16 %.

Læs mere om CO₂ Reduction Roadmap.

 
 

CO2ZERO

Udover vores egne investeringer i CO₂-reduktion ved vi, at passagerer ønsker at spille en aktiv rolle i at reducere deres miljømæssige fodaftryk. Derfor har vi startet en kompensationsservice i 2008, som hedder CO2ZERO; med blot et lille bidrag kan du gøre din flyvning CO₂-neutral. Når du benytter denne service, investerer du i CO₂-reducerende projekter med Gold Standard for Global Goals-mærket. Udover at reducere CO₂ støtter disse projekter også lokal bæredygtig udvikling.

Tjek den aktuelle beregning pr. destination (kun tilgængelig på engelsk).


Disse beregninger er baseret på flytypen, den fløjne distance samt den historiske belægningsgrad for den pågældende flyrejse. Vores CO2ZERO-service er ganske enkelt den nemmeste og mest effektive måde at flyve CO₂-neutralt. Det er nemt at kompensere for CO₂-udslippet på dine flyvninger online, når du booker eller via Min Rejse.

Verificering af data for CO₂-udslip og metoden til beregning af kulstofudslip foretages af KPMG Sustainability.

Download KPMG's deklaration eller beskrivelsen af deres beregningsmetode.
 
 

KLM Takes Care

Bluey mascot plane
Vi ønsker naturligvis at begrænse vores miljøpåvirkning så meget som muligt, men vores ambitioner rækker længere end det. Vi arbejder ikke blot på at finde de bedste løsninger for at opnå dette mål, vi stræber også proaktivt efter at bidrage positivt til samfundet. Og i de bestræbelser sætter vi pris på alle gode idéer. På KLM Takes Care-platformen  vil du finde eksempler på, hvad vi gør for at opnå mere bæredygtig luftfart.