Vidste du?

Vidste du, at der er 10 udmærkede grunde til at kompensere for dit personlige CO2-udslip?

Vidste du?

Ved at kompensere din flyvning, neutraliserer du det meste af din indvirkning på klimaforandringer, når du flyver. Læs mere om CO2ZERO.
 

Vidste du?

Alle de penge, der skaffes gennem CO2ZERO, går direkte til CO2-reducerende projekter, der opfylder Gold Standard-mærket, der også blev indført af Verdensnaturfonden. Læs mere på klmtakescare.com .
 

Vidste du?

Gold Standard-mærket stiller de strengeste miljømæssige krav til CO2-kompensation. Den sørger for direkte investering i bæredygtige energiprodukter i mindre udviklede lande. Et projekt skal opfylde strenge krav, skal bidrage til lokalsamfundet og må kun bruge lokal arbejdskraft.

 

Vidste du?

CO2ZERO-kompensationsprogrammet er den nemmeste, mest effektive og billigste kompensationsservice du kan bruge til at flyve CO2-neutralt.

 

Vidste du?

Jo mere bagage du tager med, jo tungere bliver flyet, og jo mere brændstof skal det bruge for at flyve, hvilket medfører et større CO2-udslip. Rejs helst uden alt for meget bagage.

 

Vidste du?

Vi bidrager alle til klimaforandring som et resultat af CO2-udslippet, som vi producerer hver gang vi flyver, kører eller bruger vores computer.

 

Vidste du?

CO2 er det kemiske symbol for kuldioxid, hvilket er den største drivhusgas, og har den største indvirkning på menneskeskabte klimaforandringer.

 

Vidste du?

Du kan sikre fuld CO2-kompensation for en returrejse fra Amsterdam til New York for helt ned til 8,50 EUR. Din investering bruges til at dække omkostningerne af købet af Gold Standard-mærke udslipskredit og håndteringsomkostninger. Tjek den aktuelle beregning pr. destination.