Priser og refunderinger

Vi ønsker, at alle rejsende sidder præcis, hvor de har lyst. Det er derfor du kan vælge og ændre almindelige pladser gratis – under check-in på KLM.com eller i KLM-appen. Valg af en almindelig plads på forhånd eller valg af et særligt sæde kan gøres mod et gebyr.

Pris og rabatter

  • Du kan gratis vælge enhver almindelig plads under check-in.
  • Men, hvis du har brug for lidt ekstra tryghed, så kan du også vælge en almindelig plads før check-in på langdistanceflyvninger fløjet af AIR FRANCE eller KLM og på europæiske ruter fløjet af KLM.
  • For de fleste passagerer er denne tjeneste tilgængelig mod et gebyr, men for nogle passagerer er det gratis.
  • Economy Comfort-pladser, pladser med ekstra benplads og foretrukne pladser på disse KLM-flyvninger kan reserveres mod et gebyr. Læs mere om at vælge yderligere komfort.


Fuldt fleksible billetter


Med en billet, som lader dig ændre og/eller annullere din rejse (billettype Y, B eller M), kan du også vælge almindelige pladser gratis når som helst. Hvis du ikke er sikker på, hvilken billettype du har reserveret, skal du blot logge ind i Min Rejse og gå til ‘Vælg plads’ for at se, om der pålægges et gebyr.


Gruppereservationer

  • Grupperejsende kan gratis vælge almindelige pladser for alle i deres gruppe fra 8 dage før afgang, indtil check-in lukker.

Flyændringer

Hvis du har reserveret en plads og senere ændrer din flyvning, kan du vælge den samme pladstype gratis på din nye flyvning.

Hvis vi ændrer din flyvning, vil vi gøre alt det, vi kan, for at sikre, at du får den plads, du oprindeligt valgte. Nogle gange er der dog for eksempel en ændring af flytypen. I så fald går vi til plan B. Dette vil sige, at vi vil gøre vores yderste for at tilbyde dig det bedste alternativ; en lignende, ekstra komfortabel pladstype eller en almindelig plads (vindue/gang/midter), ligesom du oprindeligt havde reserveret. Og vi vil prøve på at sikre, at rejsende i samme gruppe sidder sammen. Læs vilkår og betingelser for at vælge plads.

Refunderinger

Hvis du ikke kunne sidde, hvor du gerne ville, beklager vi meget! I de sjældne tilfælde, hvor vi ikke kan give dig samme pladstype med ekstra komfort, kan du anmode om en refundering af prisen på din oprindelige plads. Dette er også muligt, hvis du valgte en almindelig plads mod et gebyr men blev tildelt en anden plads af os.


Læs mere, og anmod om en refundering