Economy comfort-plads Europa

Economy Comfort-plads på europæiske flyvninger

Forkæl dig selv med mere komfort på din flyvning, og vælg en Economy Comfort-plads. Mærk den forskel, som denne Economy Class-plads med mere benplads og ekstra tilbagelæning gør. Stræk benene lidt længere frem, og kom hurtigere fra borde. Pladserne har strømforsyning i sædet på de fleste fly og er ergonomisk designede, så de passer til dine behov. Desuden befinder zonen sig i den forreste del af Economy Class, således at du vil være blandt de første til at forlade flyet efter ankomsten. Dette er særligt belejligt, hvis du kun rejser med håndbagage og har travlt med at ankomme til din destination. Servicen i Economy Comfort-zonen er den samme som på Economy Class.

Kendetegn

  • 5 cm (2 tommer) mere benplads end normal Economy
  • 4-5 cm (1,5-2 tommer) mere tilbagelæning end normal Economy
  • Ergonomisk designet
  • Pladser foran i Economy Class
  • Strømforsyning i sædet på de fleste fly
Få denne plads

Book din foretrukne plads

Du kan reservere din plads i Economy Comfort-zonen, når du reserverer din KLM-flyvning. Du kan også logge ind på Min Rejse for at foretage din Economy Comfort-reservation. På hver flyvning er der kun et begrænset antal af tilgængelige pladser i Economy Comfort-zonen. Så hvis du vil være sikker på at få en Economy Comfort-plads, eller du vil være sikker på at sidde ved siden af din rejseledsager, skal du ikke vente for længe med at arrangere det.
Economy Comfort-plads Europa
ekstra benplads

Flying Blue-fordele

Hvis du er medlem af Flying Blue Platinum, betaler du ikke ekstra for en Economy Comfort-plads. Medlemmer af Flying Blue Gold og SkyTeam Elite Plus-passagerer får 50 % rabat. Flying Blue Silver-medlemmer betaler 25 % mindre, og Flying Blue Explorer-medlemmer får en rabat på 10 %.

Måske kunne du tænke dig at vide mere om…