kabine

Economy Comfort-plads på interkontinentale flyvninger

Færdiggør dit arbejde, eller hold en velfortjent pause. Med vores Economy Comfort-plads kan du forkæle dig selv med mere komfort. Med en placering lige bag ved Business Class vil du være blandt de første passagerer, der går fra borde. Desuden har disse sæder den samme service som de almindelige sæder på Economy Class. Du får dog med Economy Comfort-pladsen mere benplads og mere tilbagelæning end på almindelig Economy Class. På alle fly (undtagen 747-modellen) byder sæderne i denne zone også på en strømforsyning, så du kan oplade din bærbare computer eller smartphone. Economy Comfort er til rådighed på alle KLM-flyvninger.

Kendetegn

  • 10 cm (4 tommer) mere benplads end normal Economy
  • 4-5 cm (1,5-2 tommer) mere tilbagelæning end normal Economy
  • 9-11 tommers personlig underholdningsskærm
  • Strømstik i sædet på alle flyvninger (undtagen Boeing 747)
  • Pladser foran i Economy Class
Få denne plads


Book din foretrukne plads

Du kan reservere din plads i zonen Economy Comfort, når du reserverer din KLM-flyvning. Du kan også logge ind på Min Rejse for at foretage din Economy Comfort-reservation. På hver flyvning er der kun et begrænset antal af tilgængelige pladser i Economy Comfort-zonen. Så hvis du vil være sikker på at få en Economy Comfort-plads, eller du vil være sikker på at sidde ved siden af din rejseledsager, skal du ikke vente for længe med at arrangere det.

Flying Blue-fordele

Hvis du er medlem af Flying Blue Platinum, betaler du ikke ekstra for en Economy Comfort-plads. Medlemmer af Flying Blue Gold og SkyTeam Elite Plus-passagerer får 50 % rabat. Flying Blue Silver-medlemmer betaler 25 % mindre, og Flying Blue Explorer-medlemmer får en rabat på 10 %.

Måske kunne du tænke dig at vide mere om…