Fysisk store passagerer

Alle vores passagerer skal have en komfortabel plads på flyet. Vi tilbyder særlige muligheder for fysisk store passagerer.
 

En ekstra plads

For at sikre, at alle ombord får en behagelig og sikker flyvning, skal alle passagerer kunne bevæge armlænene på deres pladser ombord op og ned uden besvær.

Pladsen mellem armlæn per flytype:

Boeing 737, Fokker 70, EMBRAER 190:

  • Economy Class: 43 cm (17,4 tommer)
  • Europe Select: 43 cm (17,4 tommer)

 

Boeing 747, 777, Airbus 330:

  • Economy Class: 44 cm (17,9 tommer)
  • World Business Class: 50 cm (20 tommer)

 

Hvis du har brug for en del af den/de tilstødende plads(er) på en flyvning fløjet af KLM, råder vi dig til at reservere en ekstra tilstødende plads på forhånd. En ekstra tilstødende plads kan kun reserveres ved at ringe til KLM Telefonreservationer. Du vil få 25 % rabat på den ekstra plads. Hvis det efter afgang viser sig, at en anden plads var til rådighed på samme rejseklasse som din flyvning, kan du anmode om en refundering for udgifterne til den ekstra plads.

Af hensyn til sikkerhed, hvis du ikke har reserveret en ekstra tilstødende plads, og der ikke er en anden plads ledig i samme rejseklasse på din flyvning, vil du måske ikke få lov til at rejse, hvis din størrelse ikke tillader dig at sidde ordentligt på en enkelt plads.

Du kan anmode om en refundering ved at ringe til os eller ved at kontakte dit rejsebureau.

Kontakt KLM Kundekontakt
Læs mere om kompensation og refunderinger

 

Check-in

Hvis du har booket to pladser, får du tildelt to specifikke pladser. Når du logger på Min Rejse, kan du ikke se eller ændre disse pladser. Inden afgang skal du checke ind ved check-in-skranken i lufthavnen.

Læs mere om at checke ind i lufthavnen

 

Bagage

Du kan medbringe den mængde bagage, der er angivet på din billet eller (e-ticket). Hvis du har købt et ekstra sæde ved siden af, gælder den almindelige tilladte mængde bagage for 1 passager stadig. Du kan finde denne på billetten. Du kan arrangere at medbringe ekstra bagage, når du checker ind ved skranken i lufthavnen.

Læs mere om din bagage