Fysisk store passagerer

Alle vores passagerer skal have en komfortabel plads på flyet. Vi tilbyder særlige muligheder for fysisk store passagerer.

En ekstra plads

For at sikre at alle på flyet får en komfortabel og sikker rejse, skal alle passagerer uden problemer kunne bevæge armlænene på deres flysæde op og ned.

Mellemrum mellem armlænene pr. flytype:

Boeing 737, Fokker 70, EMBRAER 190:

  • Economy Class: 43 cm (17,4 tommer)
  • Europe Select: 43 cm (17,4 tommer)


Boeing 747, 777, Airbus 330:

  • Economy Class: 44 cm (17,9 tommer)
  • World Business Class: 50 cm (20 tommer)


Hvis du fylder ind over en eller flere af de tilstødende pladser på et KLM-fly, råder vi dig til på forhånd at booke en ekstra plads ved siden af. Du kan kun købe en ekstra plads ved siden af ved at kontakte KLM Telephone Reservations. Du får 25 % rabat på den ekstra plads. Hvis der ved afrejse var en anden plads ledig i samme rejseklasse på din flyvning, kan du søge om at få omkostningerne for den anden plads refunderet.

Af hensyn til sikkerheden får du muligvis ikke lov til at rejse, hvis du ikke kan sidde korrekt på et enkelt sæde pga. din størrelse, hvis du ikke på forhånd har booket en ekstra plads ved siden af, og der ikke er en ekstra ledig plads på din rejseklasse.

Du kan ansøge om en refundering ved at ringe til os eller kontake dit rejsebureau.

Kontakt KLM Telephone Reservations
Læs mere om kompensation og refunderinger

Check-in

Hvis du har booket to pladser, får du tildelt to specifikke pladser. Når du logger på Min Rejse, kan du ikke se eller ændre disse pladser. Inden afgang skal du checke ind ved check-in-skranken i lufthavnen.

Læs mere om at checke ind i lufthavnen

Bagage

Du kan medbringe den mængde bagage, der er angivet på din billet eller (e-ticket). Hvis du har købt et ekstra sæde ved siden af, gælder den almindelige tilladte mængde bagage for 1 passager stadig. Du kan finde denne på billetten. Du kan arrangere at medbringe ekstra bagage, når du checker ind ved skranken i lufthavnen.

Læs mere om din bagage