Kinesisk far og datter

Særlige pladsønsker

Du kan anmode om flere særlige pladstilvalg, når du flyver med os. Nogle anmodninger kan foretages via KLM Kundekontakt, og andre kan nemt foretages online eller offline på egen hånd.

Fysisk store passagerer

For at sikre at alle ombord får en behagelig og sikker flyvning, skal alle passagerer kunne bevæge armlænene på deres pladser ombord op og ned uden besvær. Afstanden mellem armlæn per flytype:
 
Airbus A330:
 • 46 cm (18 tommer) på Economy Class
 • 50 cm (20 tommer) på Business Class
 
Boeing 747:
 • 44 cm (17,5 tommer) på Economy Class
 • 50 cm (20 tommer) på Business Class
 
Boeing 777:
 • 43 cm (17 tommer) på Economy Class
 • 50 cm (20 tommer) på Business Class
 
Boeing 787-9:
 • 43 cm (17 tommer) på Economy Class
 • 53 cm (21 tommer) på Business Class
 
Boeing 737:
 • 43 cm (17 tommer) på Economy Class
 • 43 cm (17 tommer) + tom plads ved siden af dig på Business Class
 
Embraer 175/190:
 • 45 cm (18 tommer) på Economy Class
 • 45 cm (18 tommer) + tom plads ved siden af dig på Business Class

 
Hvis du har brug for en del af den/de tilstødende plads(er) på en flyvning fløjet af KLM, råder vi dig til at reservere en ekstra tilstødende plads på forhånd. Af hensyn til din sikkerhed, hvis du ikke har reserveret en anden tilstødende plads, og der ikke er en anden plads ledig i samme rejseklasse på din flyvning, vil du måske ikke få lov til at rejse.
 

En ekstra tilstødende plads kan kun købes ved at ringe til KLM Kundekontakt. Du vil få 25 % rabat på den ekstra plads. Hvis det efter afgang viser sig, at en anden plads var til rådighed på samme rejseklasse som din flyvning, kan du anmode om en refundering af udgifterne til den ekstra plads.

Hvis du har reserveret 2 pladser, vil et specifikt sæt af pladser blive anvist til dig. Du kan desværre ikke se eller ændre disse pladser online. Check venligst ind ved check-in-skranken i lufthavnen. Hvis du har købt en ekstra tilstødende plads, gælder den tilladte standardbagagemængde for 1 passager, der kan ses på din billet, stadig. Du kan arrangere ekstra bagage, når du checker ind ved skranken i lufthavnen. Læs mere om din bagage.

Kunne du tænke dig at få lidt mere benplads udover din anden plads? På Economy Class tilbyder vi Economy Comfort-pladser på både europæiske flyvninger og interkontinentale flyvninger, der har mere benplads og tilbagelæning.

Pladser til babyer og børn

Ønsker du at reservere en plads til et barn? I de fleste tilfælde kan du reservere en plads på den samme måde, du kan reservere til en voksen. Der er dog et par undtagelser, såsom rejser med mere end én baby, eller hvis dit barn har brug for Unaccompanied Minor-servicen. Læs mere om (reservation af) pladser til børn.

Grupperejser - 10 eller flere pladser

Ønsker du at reservere 10 eller flere pladser på den samme flyvning? KLM tilbyder dig fordele såsom konkurrencedygtige gruppebilletpriser, fleksible muligheder for billetudstedelse og dedikeret hjælp til at reservere din gruppes rejse. Grupperejsende kan gratis vælge almindelige sæder for alle i deres gruppe fra 8 dage før afgang, indtil check-in lukker.

Læs mere om gruppereservationer.

Måske kunne du tænke dig at vide mere om…