À la carte menu på Economy Class

Nyd et større udvalg af måltider ombord på din KLM-flyvning! Vælg imellem fem lækre à la carte måltider i Economy Class. Du kan nemt bestille online på KLM.com

Nyd à la carte

Hver har sin smag, derfor tilbyder vi flere valg. Udover vores standardmåltider kan du nyde fem lækre à la carte måltider på Economy Class. Tilbuddet gælder på de fleste interkontinentale KLM-fly, der afgår fra Amsterdam, undtagen flyvninger til Aruba, Bonaire, Entebbe, Hongkong, Houston, Kigali, Osaka, Rio de Janeiro, Seoul, Tel Aviv, Toronto og Vancouver.


Du kan bestille à la carte menuer på KLM.com:

  • Under booking og i Min Rejse: fra 90 dage indtil 48 timer før afgang
  • Når du checker ind online: mellem 30 og 24 timer før afgang

Hvert måltid koster fra 12 EUR eller 4.200 Miles (sidstnævnte mulighed skal bestilles på Min Rejse)

Sørg for at bestille så tidligt som muligt, da vi serverer et begrænset antal à la carte menuer pr. flyvning. Hvis du har bedt om et særligt måltid af religiøse, diætetiske eller medicinske grunde, kan du ikke bestille en à la carte menu.

Bestil et à la carte måltid

Min Rejse

Kaptajnens valg

KLM meal on board Captain's choice

Oplev cockpittets à la carte-favoritter. Start dit måltid med en lækker mille feuille af laks, dildcreme og grønne asparges.

Nyd derefter en hovedret bestående af braiseret kalvekød med en mild peberrodssovs. Som tilbehør serverer vi lækre kartofler med spidskommen og en sund mængde spinat, gulerødder og løg.

Til sidst kan du forkæle dine sanser med vores berømte chokolade-kokosmousse. Vi vil forkæle dig med flere søde sager til din kaffe eller te.

Champagneglæde

Forkæl dig selv med den rene luksus, bl.a. en lille flaske champagne og lidt ekstra søde sager til din kaffe og te. Som en appetitvækker sammen med dit glas champagne kan du nyde sildekaviar med Pommes Tzarine – en luftig kartoffelmos med cremefraiche og purløg.

Din salat med letrøget tun med sesamskorpe serveres på romanosalat med en traditional cæsardressing og strøet med parmesanost.

Nyd derefter et sprødt, tyndtskåret stykke højreb tilberedt i en krydret koreansk marinade. Hurtigstegte grøntsager og en rulle fyldt med stegte ris serveres som tilbehør til din hovedret.

Dit festmåltid fuldendes med balsamicomarinerede kirsebær, kanelmousse og marengs.

Japansk fryd

Holder du af stilfuldheden ved japansk madlavning? Forkæl dig selv med de raffinerede smage fra landet med den smukke solopgang!

Indled dit måltid med den japanske delikatesse sushi, en wakame-tangsalat og letrøget laks med wasabi-mayonnaise.

Derefter kan du nyde en delikat kyllingeret med dampkogte ris og grøntsager og salat af japanske soba-nudler og sesamfrø. Til dessert serverer vi vanilje-mousse med jordbær-kompot.

Bella Italia

Et Bella Italia måltid byder på Italiens lækreste smagsvarianter!

Til forret serverer vi antipasti med oliven, artiskok, marineret gedeost, fyldt salami, Spianata Romana og Prosciutto-skinke på et lag af blandede grøntsager.

Derefter kan du som hovedret nyde Pasta Carbonara med pancetta og ostesauce pyntet med pinjekerner.

Som ekstra tilbehør serverer vi traditionel Caprese-salat med mozzarella, tomat og pesto. Derefter serveres Tiramisu til dessert.

Indonesiske risretter

Et indonesisk ris-bord fyldt med stærkt krydrede retter er en kulinarisk tradition elsket blandt hollændere. Nyd smagen af dette berømte køkken!

Det indonesiske ris-bord indledes med en Kohodo-salat med søde kartofler, kokos- og citrongræs-marinerede rejer og en asiatisk frugt med sød soyasauce.

Hovedretten er en Beef Randang, en let krydret indonesisk bøfgryde med basmatiris og snittede grønne bønner med krydret sambal-sauce.

Som ekstra tilbehør kan du nyde en Ketoprak-salat med tynde nudler og grøntsager. Til dessert serverer vi Spekkoek.

Refundering

Såfremt det bestilte måltid mod forventning ikke kan leveres, kan du altid vælge blandt vores standardmåltider, der tilberedes af førende kokke, når du er kommet ombord. Du kan anmode om at få refunderet omkostningerne til din à la carte menu.


Anmod om en refundering

Læs vilkår og betingelser for à la carte måltider på Economy Class