Spisning på Business Class

Nyd kvalitetsmåltider tilberedt af topkokke! På KLM Business Class kan du også nyde førsteklasses vine og et bredt udvalg af drikkevarer og snacks.

World Business Class

Vi sørger for, at du kun får det allerbedste på alle KLM’s interkontinentale flyvninger. Allerede inden flyet forlader jorden, byder vi dig velkommen ombord med et glas champagne eller frugtsaft.

Menuer
Nyd en særlig middag tilberedt af den hollandske topkok Jonnie Boer* serveret på service skabt af designeren Marcel Wanders. Du sammensætter din egen middag ud fra de tilgængelige valgmuligheder:

  • Vælg mellem en kold forret eller en vegetarisk suppe.
  • Et udvalg af flere forskellige hovedretter tilpasset tidspunktet på dagen.
  • Et udvalg af forskellige desserter, bl.a. tærte, frisk frugt og et udvalg af oste, ledsaget af et glas portvin eller dessertvin.


På KLM flyvninger der varer over otte timer, med en ankomsttid tidligt om morgenen, kan du vælge din foretrukne morgenmad. Vi tilbyder retter med æg, pandekager, yoghurt, granola, cornflakes, brød med diverse slags drys samt frugt.

Vi varierer vores menuer jævnligt, og bruger friske råvarer, så vidt det er muligt.

Enhver tid for dig

Hvis du er en World Business Class passager og flyver fra Amsterdam til Johannesburg, eller omvendt, så venter der dig en rigtig madoplevelse! Med Enhver tid for dig kan du vælge, hvad og hvornår du ønsker at spise under din flyvning. Med et bredt udvalg af 8 forskellige måltider at vælge imellem, vil dit måltid blive serveret til den tid, der passer dig bedst.

Også godt at vide: denne tjeneste vil snart blive tilbudt på en anden rute. Begyndende i november i år vil Enhver tid for dig også blive tilbudt på vores flyvninger til og fra Bangkok!


Drikkevarer
På din KLM flyvning har du altid et rigt udvalg af drikkevarer at vælge mellem, fra sodavand og juice til øl og mineralvand. Vi serverer også varme og kolde drikkevarer (med eller uden alkohol) sammen med dit måltid.

Et glas god vin er det perfekte tilbehør til din middag. Vores vin-stewarder udvælger førsteklasses vine, som er særligt blandet for dig at nyde, mens du flyver højt.

Mellemmåltider
Mellem måltiderne tilbyder vi et bredt udvalg af sunde, salte og søde snacks, bl.a. lækre sandwich, rå grøntsager med dip og økologisk australsk is.

Til og fra Asien

På alle KLM flyvninger til og fra Kina, Indien, Japan og Korea tilbyder vi også traditionelle asiatiske menuer serveret på asiatisk service.

Læs mere om asiatiske måltider ombord

* særlige måltider som imødekommer dine diætetiske eller religiøse præferencer, er tilberedt af andre kokke

Europe Business Class

Hvis du flyver inden for Europa, kan du nyde lækre måltider skabt af hollandske topkokke og serveret på service designet af Marcel Wanders.


  • Vi tilbyder et koldt måltid på alle KLM Cityhopper flyvninger og alle KLM flyvninger på under 120 minutter. Afhængig af tidspunktet på dagen serverer vi et udvalg af friske sandwich, salat som hovedret eller tapas platte, sammen med økologisk yoghurt, hors d’oeuvre og/eller dessert.
  • På de fleste KLM-flyvninger, der varer over 120 minutter*, serverer vi en lækker tre-retters middag med valg mellem to varme hovedretter tilberedt af den hollandske stjernekok Onno Kokmeijer. På disse KLM-flyvninger er alle måltider også ledsaget af en forret og dessert.

* destinationer: ALC, ATH, HEL, IBZ, IST, KBP, LED, LIS, MAD, OTP, SVO, TLV og VLC.

Vi bruger friske råvarer, så vidt det er muligt, og skifter mellem fire ugentlige menuer hver måned.

Drikkevarer
På din KLM flyvning indenfor Europa har du altid et rigt udvalg af drikkevarer at vælge mellem, fra sodavand og juice til øl og mineralvand. Vi serverer også varme og kolde drikkevarer (med eller uden alkohol) sammen med dit måltid.

Et glas god vin er det perfekte tilbehør til din middag. Vores vin-stewarder udvælger førsteklasses vine, som du kan nyde, mens du flyver højt.

Har du reserveret en flyrejse? Se din menu

Vil du gerne vide, hvad der er på menuen på din flyrejse (samt finde ud af alt om besætningen og flyet)? Fra 6 dage før en KLM-flyvnings afgang kan du gå til din Flyguide via Min Rejse.

Gå direkte til Flyguiden