Spisning på Business Class

Nyd kvalitetsmåltider tilberedt af topkokke! På KLM Business Class kan du også nyde førsteklasses vine og et bredt udvalg af drikkevarer og snacks.
 

World Business Class

Vi sørger for, at du kun får det allerbedste på alle KLM’s interkontinentale flyvninger. Allerede inden flyet forlader jorden, byder vi dig velkommen ombord med et glas champagne eller frugtsaft.

Måltider

Nyd en særlig middag tilberedt af den hollandske topkok Jonnie Boer* serveret på service skabt af designeren Marcel Wanders. Du kan sammensætte din egen middag ud fra de tilgængelige valgmuligheder:

  • Et udvalg af en kold forret eller en vegetarisk suppe.
  • Et udvalg af flere forskellige hovedretter tilpasset tidspunktet på dagen.
  • Et udvalg af forskellige søde desserter, frisk frugt og et udvalg af oste, ledsaget af et glas portvin eller dessertvin.

Vi varierer vores menuer jævnligt, og bruger friske råvarer, så vidt det er muligt. På KLM-flyvninger med en ankomsttid tidligt om morgenen, kan du vælge din foretrukne morgenmad. Vi tilbyder en sød eller salt morgenmad, yoghurt, granola, forskellige typer brød og frugt.

* Særlige måltider som imødekommer dine diætetiske eller religiøse præferencer, er tilberedt af andre kokke.

Drikkevarer og snacks

På din KLM-flyvning har du altid et rigt udvalg af drikkevarer at vælge mellem, fra sodavand og juice til øl og mineralvand. Vi serverer også varme og kolde drikkevarer (med eller uden alkohol) sammen med dit måltid.

Et glas god vin er det perfekte tilbehør til din middag. Vores vin-stewarder udvælger førsteklasses vine, som du kan nyde, mens du flyver højt.

Mellem måltider tilbyder vi et valg af sunde, salte og søde snacks

Til og fra Asien

På alle KLM-flyvninger til og fra Kina, Indien, Japan og Korea tilbyder vi traditionelle asiatiske menuer serveret på asiatisk service.

Læs mere om asiatiske måltider ombord

 

Europe Business Class

Hvis du flyver indenfor Europa, kan du nyde lækre måltider tilberedt af hollandske topkokke og serveret på service designet af Marcel Wanders.

  • Vi tilbyder et koldt måltid på alle KLM Cityhopper-flyvninger og alle KLM-flyvninger på under 120 minutter. Afhængigt af tidspunktet på dagen serverer vi et udvalg af friske sandwicher eller salat som hovedret sammen med økologisk yoghurt, hors d’oeuvre og/eller dessert.
  • På de fleste KLM-flyvninger, der varer over 120 minutter*, serverer vi en lækker tre-retters middag, hvor du kan vælge mellem to varme hovedretter tilberedt af den hollandske stjernekok Onno Kokmeijer. På disse KLM-flyvninger er alle måltider også ledsaget af en forret og dessert.

*destinationer: AGP, ALC, ATH, CTA, HEL, IST, KBP, LED, LIS, MAD, OTP, SVO og VLC.

Drikkevarer

På din KLM-flyvning indenfor Europa har du altid et rigt udvalg af drikkevarer at vælge mellem, fra sodavand og juice til øl og mineralvand.

Et glas god vin er det perfekte tilbehør til din middag. Vores vin-stewarder udvælger førsteklasses vine, som du kan nyde, mens du flyver højt.