Servering på Economy Class

På KLM Economy Class kan du nyde et bredt udvalg af drikkevarer, et omfattende udvalg af måltider eller en sød eller salt snack.
 

Economy Class på interkontinentale flyvninger

På alle interkontinentale KLM-flyvninger uddeler vi en flaske vand, et forfriskende håndklæde og høretelefoner, så du kan finde dig til rette på din rejse. Under flyvningen tilbyder vi et omfattende udvalg af måltider, herunder varme retter, en stor salat og en dessert. Servicen afhænger af flyvningen, tidspunktet på dagen og flyvningens varighed. Mellem måltider serverer vi snacks eller en sandwich. Du kan henvende dig til besætningen for at anmode om en ekstra snack når som helst.

Drikkevarer
Vi serverer varme og kolde drikkevarer (med eller uden alkohol), bl.a. bæredygtig te og kaffe, sodavand, juice, øl og vin, sammen med dit måltid. Du kan få en ekstra drik fra kabyssen under hele flyvningen.

À la carte-menu

Vores à la carte-måltider er i øjeblikket ikke tilgængelige. Under din interkontinentale flyvning kan du stadig vælge mellem forskellige måltider, der er inkluderet i billetprisen.

Til og fra Asien

På alle KLM-flyvninger til og fra Kina, Indien, Japan og Korea tilbyder vi asiatiske måltider udviklet af velrenommerede restauranter.

Læs mere om vores dedikerede service på ruten

 

Economy Class på flyvninger inden for Europa

Som altid tilbyder vi et bredt udvalg af varme og kolde drikkevarer, herunder juice, sodavand, vin, øl, kaffe og te, på vores flyvninger.

Afhængig af flyvningens længde og afgangstid serverer vi enten en snack, en frisk sandwich eller et varmt måltid. Vi udskæfter jævnligt vores udvalg af snacks, sandwicher og varme måltider.