Servering på Economy Class

På KLM Economy Class kan du nyde et bredt udvalg af drikkevarer, et udsøgt ’Delicious’ måltid eller en solid sandwich.

Economy Class Interkontinental

På alle KLM’s interkontinentale flyvninger byder vi dig velkommen om bord med en forfriskning, som du selv vælger. Før hvert måltid får du et varmt håndklæde, du kan friske dig op med, samt en aperitif med nødder. Derefter serverer vi en hors d'oeuvre, en af to lækre, varme menuer, som du kan vælge, samt en dessert. Til måltidet følger naturligvis et friskt brød med smør og ost. Efter middagen tilbyder vi gratis kaffe, te eller en likør.

På kortere flyvninger serverer vi en frisk sandwich eller en anden snack før landing. På længere flyvninger serverer vi endnu et måltid. Alt efter tidspunktet på dagen vil det være morgenmad, frokost eller aftensmad. Mellem måltiderne serverer vi snacks, is eller en sandwich. Har du lyst til mere, kan du bede personalet om en sød eller saltet snack.

Drikkevarer
Vi serverer varme og kolde drikkevarer (med eller uden alkohol) herunder bæredygtig kaffe og te, sodavand, juice, øl og specialudvalgt og prisvindende vin, sammen med dit måltid. Under hele flyvningen tilbyder vi noget at drikke en gang i timen.

A la carte menu
På de fleste KLM interkontinentale flyvninger med afgang fra Amsterdam har du et endnu større udvalg af varme måltider at vælge mellem, når du bestiller en à la carte menu på KLM.com før din flyvning.

Læs mere om à la carte menuen på Economy Class

Til og fra Asien
På alle KLM-fly til og fra Kina, Indien, Japan og Korea tilbyder vi asiatiske måltider udviklet af velrenommerede restauranter.

Læs mere om vores dedikerede service på ruten

Economy Class Europe

Som altid tilbyder vi et bredt udvalg af varme og kolde drikkevarer, bl.a. juice, sodavand, vin, øl, kaffe og te, på vores flyvninger.

Afhængig af flyvningens længde og afgangstid serverer vi enten en snack eller en lækker frisk ’Delicious’ sandwich.

  • På flyvninger på op til 120 minutter, med afgang før kl. 9 om morgenen serverer vi en række velsmagende sandwich med forskelligt fyld. På flyvninger med afgang efter kl. 9 om morgenen kan du vælge mellem en sød og en salt snack.
  • På flyvninger på mellem 120 og 170 minutter serverer vi en række sandwich.
  • På flyvninger der varer over 170 minutter tilbyder vi en varm snack eller et varmt måltid og kage.

Vi varierer jævnligt vores udvalg af snacks og sandwich.

Mad & Vin festival

Velkommen til Holland! Under alle KLM flyvninger med afgang fra Amsterdam i oktober og november 2011 forkæler vi vores passagerere med en smag af Holland, med hollandske måltider, særlige lækkerier og varm, traditionel hollandsk gæstfrihed.

Læs mere om Mad & Vin festivalen ‘From Holland’

Har du reserveret en flyrejse? Se din menu

Vil du gerne vide, hvad der er på menuen på din flyrejse (samt finde ud af alt om besætningen og flyet)? Gå til din flyguide via Min Rejse fra 48 timer før afgang for en KLM-flyvning.

Læs mere om flyguiden