Servering på Economy Class

På KLM Economy Class kan du nyde et bredt udvalg af drikkevarer, et udsøgt ’Tasty Blue’-måltid eller en fyldig sandwich.

Economy Class Interkontinental

På alle KLM’s interkontinentale flyvninger byder vi dig velkommen om bord med noget at drikke. Før hvert måltid modtager du et dejligt varmt håndklæde som forfriskning og en aperitif med nødder. Du får derefter serveret en hors-d'oeuvre, dit valg af et af vores to 'Tasty Blue'-varme måltider og en dessert. Sammen med dit måltid får du naturligvis en frisk bolle med smør og ost. Efter middagen tilbyder vi gratis kaffe, te eller en likør.

På kortere flyvninger serverer vi en frisk sandwich eller anden snack før landing. På længere flyvninger serverer vi et yderligere måltid. Afhængigt af tidspunktet på dagen vil dette være morgenmad, frokost eller aftensmad. Mellem måltider serverer vi snacks, is eller en sandwich. Hvis du gerne vil have mere, så kan du bede vores kabinepersonale om at få en sød eller salt snack.

Drikkevarer
Vi serverer varme og kolde drikkevarer (med eller uden alkohol), bl.a. bæredygtig the og kaffe, sodavand, juice, øl og særligt blandet og prisbelønnet vin, sammen med dit måltid. Under hele flyvningen tilbyder vi noget at drikke en gang i timen.

A la carte menu
På de fleste KLM interkontinentale flyvninger med afgang fra Amsterdam har du et endnu større udvalg af varme måltider at vælge mellem, når du bestiller en à la carte menu på KLM.com før din flyvning.

Læs mere om à la carte menuen på Economy Class

Til og fra Asien
På alle KLM-fly til og fra Kina, Indien, Japan og Korea tilbyder vi asiatiske måltider udviklet af velrenommerede restauranter.

Læs mere om vores dedikerede service på ruten

Economy Class Europe

Som altid tilbyder vi et bredt udvalg af varme og kolde drikkevarer, bl.a. juice, sodavand, vin, øl, kaffe og te, på vores flyvninger.

Afhængig af flyvningens længde og afgangstid serverer vi enten en snack eller en frisk sandwich eller wrap.

  • På flyvninger på op til 45 minutter serverer vi en sød og en salt snack.
  • På flyvninger på op til 120 minutter, afhængigt af tidspunktet på dagen, serverer vi et sæt velsmagende sandwicher med forskellige slags fyld, en lækker wrap eller en sød og en salt snack.
  • På flyvninger, der varer over 120 minutter, serverer vi en varm snack eller kage.


Vi varierer jævnligt vores udvalg af snacks og sandwich.

Har du reserveret en flyrejse? Se din menu

Vil du gerne vide, hvad der er på menuen på din flyrejse (samt finde ud af alt om besætningen og flyet)? Fra 31 dage før en KLM-flyvnings afgang kan du gå til din Flight Guide via Min Rejse.

Gå direkte til Flight Guide