Specialmad på flyet

Foretrækker du en vegetarmenu eller et særligt måltid af religiøse årsager? Eller har du brug for et særligt måltid på grund af din lægeordineret diæt? Til interkontinentale KLM-flyvninger kan du bestille forskellige særlige måltider.
 

Bestil dit særlige måltid

Særlige måltider er gratis og serveres kun på interkontinentale KLM-fly. Sørg for at bestille senest 24 timer (koshermåltider: 48 timer) før afgang. Det er nemt at bestille via KLM.com: du skal bare vælge dit foretrukne måltid, når du reserverer, eller i Min Rejse. Du kan også kontakte KLM Kundekontakt.

Log ind i Min Rejse

Bestil en specialmenu
 

Børnemenuer

Bluey mascot plane

 • Spædbørnsmenu: vi anbefaler altid, at du selv medbringer din babys mad. Eventuelle begrænsninger i lufthavnen for medbragte væsker gælder ikke babymad. På interkontinentale KLM-flyvninger vil du modtage en gratis Bluey-hagesmæk. På disse flyvninger har vi kun et begrænset antal steriliserede menuer til rådighed. Du kan ikke forudbestille disse måltider.
 • Børn: på interkontinentale KLM-flyvninger kan du bestille en børnemenu uden beregning. Børnemenuen er indpakket i en farverig Bluey-æske.
 

Vegetarmenuer

 • Vegetarmenuer med mælk og æg: dette måltid indeholder intet kød og ingen kødprodukter eller fisk og skaldyr, men kan indeholde mejeriprodukter, æg og grøntsager.
 • Asiatiske vegetarmenuer: krydrede vegetarmenuer, som kan indeholde en begrænset mængde mejeriprodukter.
 • Menuer til veganere: ingen animalske produkter, æg eller mejeriprodukter.
 

Lægeordinerede diæter

KLM's medical diets
 • Diabetesmenu: menu indeholdende en balance af komplekse kulhydrater, proteiner, sunde fedtstoffer og lavt sukkerindhold.
 • Menu med lavt fedtindhold: denne menu indeholder under 3 gram samlet fedt pr. 100 gram mad.
 • Menu med lavt saltindhold: denne menu indeholder ikke ingredienser med højt saltindhold, og der er ikke blevet tilføjet salt.
 • Glutenfri menuer: Ingredienserne i denne menu er udvalgt som værende glutenfri. Vi kan desværre ikke garantere, at menuen er 100 % glutenfri.
 • Menuer til mælkeallergikere: Mejeriprodukter er udeladt. Vi kan desværre ikke garantere, at menuen er 100 % laktosefri.
 

Religiøse diæter

 • Muslimmenu: Denne menu indeholder ikke svinekød, biprodukter af svinekød eller fødevarer med alkohol. Hvis denne menu indeholder kød, så kommer det fra rituelt slagtede dyr.
 • Koshermenu: For denne menu er fødevarerne udvalgt, tilberedt og serveret i overensstemmelse med jødiske diætregler og skikke. Bestil venligst din koshermenu mindst 48 timer før afgang.
 • Hindumenu: Denne menu indeholder ikke bøf, kalvekød, svinekød eller afledte produkter fra disse kødtyper.
 

Nødde- og jordnøddeallergier og andre fødevareallergier

Vores menuer indeholder ikke hele eller malede jordnødder eller jordnøddecreme, men vi kan ikke garantere, at KLM-flyvninger er 100 % fri for kontaminering med jordnødder. På oversøiske flyvninger serverer vi en snack med blandede nødder i Business Class. Desværre er vi ikke i stand til at servere et alternativ. Det er også muligt, at andre passagerer har bragt jordnødder eller andre nødder med sig ombord.

Glem ikke din allergimedicin

Hvis du har en alvorlig fødevareallergi, anbefaler vi, at du tager din allergimedicin med dig. Du kan også tage din egen mad med dig, men vi kan ikke varme din mad op pga. regler for sikkerheden ombord. Vi anbefaler, at du spørger din læge eller KLM Cares om, hvorvidt du burde rejse.

Læs mere om KLM Cares