Vilkår og betingelser for à la carte menuer på Economy Class

På mange af vores interkontinentale KLM-flyvninger tilbyder vi à la carte-menuer. Her kan du læse, hvad du behøver at vide om bestilling af en à la carte-menu.

1. A la carte-menuer

1.1 Mod ekstra betaling tilbyder KLM dig mulighed for på forhånd selv at vælge den menu, du vil have serveret på Economy Class under din flyvning med KLM. Denne service kaldes "à la carte-menu". Denne valgfri service tilbydes under reservation online og online check-in på KLM.com og under ’Min Rejse’. Bestillinger kan placeres for de fleste interkontinentale KLM-flyvninger med afgang fra Amsterdam. Du kan altid få almindelige gratis menuer.
1.2 De à la carte menuer, der serveres på KLM-fly, kan variere i størrelse, smag eller udseende i forhold til den visuelle og/eller tekstmæssige beskrivelse på KLM.com. Ingredienserne kan være udskiftet med tilsvarende madkomponenter uden forudgående varsel.
1.3 Når du har bestilt en à la carte menu, er det ikke muligt at ændre den eller at annullere ordren.
1.4 Hvis du ønsker eller har brug for et særligt måltid af religiøse årsager, fordi du lider af fødevareallergi eller overfølsomhed eller af andre årsager (f.eks. fordi du er vegetar), kan du anmode om et særligt måltid op til 24 timer (koshermåltider: indtil 36 timer) før afgang for din flyvning. Hvis du har anmodet om et særligt måltid, kan du ikke bestille et à la carte måltid. 
1.5 KLM tilbyder ikke en detaljeret liste over ingredienserne i à la carte menuerne. Hvis du har fødevareallergi eller -overfølsomhed, anbefaler vi, at du ikke vælger en à la carte menu. Eventuelle følger, som skyldes overfølsomhed eller allergi over for en fødvareingrediens, er udelukkende dit eget ansvar.
1.6 KLMs Generelle fragtbetingelser er en integreret del af disse betingelser.

2. Krav og kvalifikationer

2.1 For at benytte dig af en à la carte-menu, skal du erklære og garantere, at du er juridisk myndig til at indgå denne aftale og herefter være bundet af aftalens vilkår og betingelser og;
2.2 Du erklærer desuden at alle de informationer, du har opgivet for at anmode om en à la carte-menu, er nøjagtige, og at du ikke vil foretage nogen spekulerende, falsk eller bedragerisk reservation. Du erklærer endvidere, at du kun foretager reservationer for dig selv eller for en anden person, på hvis vegne du er berettiget til at handle, og som også opfylder de krav, der er angivet i paragraf 2,1.

3. Refundering

3.1 Hvis den à la carte-menu, du har bestilt, ikke er tilgængelig, vil du få serveret en almindelig menu. Hvis vi ikke serverer den bestilte à la carte-menu for dig, eller hvis du har købt en opgradering til Business Class, har du ret til en refundering, der svarer til det beløb, du har betalt for à la carte-menuen.
3.2 Hvis din flyafgang flyttes eller ombookes, serveres din à la carte-menu muligvis ikke som bestilt.
3.3 Hvis der er tale om en frivillig ombooking, vil din à la carte menu ikke blive refunderet.
3.4 Du kan bede om en refundering ved at udfylde vores refunderindsformular .
3.5 Du kan ikke få en refundering, hvis du ikke opfylder ovennævnte kriterier.

4. Brug af dine kontaktoplysninger

4.1 Dit navn og din flyinformation bruges af KLM Royal Dutch Airlines og KLM Catering Services BV til levering af din ordre i overensstemmelse med KLMs politik om beskyttelse af personlige oplysninger.
4.2 Hvis du vælger at oplyse os om din e-mail-adresse, kan vi bruge den til at sende dig en kvittering, informere dig om din ordre og bede dig om feedback vedrørende vores à la carte-menu.