KLM Wannagives: overrask en særlig person om bord

Overrask et familiemedlem, en ven eller kollega i en højde på 30.000 fod. Log ind i dit sociale netværk (eller brug e-mail), vælg en unik gave og skriv en personlig besked. Vores kabinepersonale vil overbringe overraskelsen til din yndlingspassager, når han eller hun er lettet. KLM Wannagives tilbyder naturligvis også levering hjemme.

En gave i en højde på 30.000 fod

Er der ikke tid til afsked i lufthavnen? Eller rejser den særlige person sammen med dig? Overrask en særlig person med en gave i luften. Der er altid en grund til, at han eller hun bare fortjener en overraskelse! Vælg mellem 6 temaer: kærlighed, fejring, ferie, tak, børn eller KLM-lækkerier. Hvis du skriver en personlig besked, pakker vi din gave ind, og vores kabinepersonale overbringer den med glæde.

Du kan overraske den, du ønsker, som flyver om bord på én af følgende flyvninger:

  • En interkontinental KLM-flyvning med afgang fra Amsterdam
  • En europæisk langdistanceflyvning fra Amsterdam til Athen, Bukarest, Istanbul, Kiev, Lissabon eller Sankt Petersborg

Forkæl din yndlingsrejsende

Wannagives

Log ind på Facebook, og dine venners kommende fødselsdage vil blive vist. Du kan ikke blot vælge mellem en lang række originale KLM-produkter, KLM lader dig også forkæle din yndlingspassager, så han eller hun får en behageligere rejse, f.eks. en plads med ekstra benplads på Economy Class eller et glas champagne af højeste kvalitet. KLM Wannagives tilbyder naturligvis også levering hjemme.

Er der noget at fejre men få penge at bruge? Intet problem! Ønsk nogen tillykke med fødselsdagen, god rejse med KLM, eller del en virtuel fregne på kinden.

Vil du overraske nogen i en højde på 30.000 fod?

Gå til KLM Wannagives

Sådan fungerer KLM Wannagives

KLM Wannagives-butikken handler om bekvemmelighed. Vi leverer dine gaver både om bord på flyet og på en hjemmeadresse. Valget er dit. Ønsker du at betale med Flying Blue Miles? Intet problem! Du skal bare angive dine præferencer, når du bestiller.

Følg trinene nedenfor:

1.Vælg en gave, og tilføj den til indkøbstasken.

2.Angiv, om du ønsker at overraske din ven om bord på en flyvning eller hjemme.

3.Vælg en person gennem dit foretrukne, sociale netværk, eller brug din vens/kontakts e-mailadresse.

4.Skriv en personlig besked, og indtast dit navn. (Det er ikke muligt at sende en gave anonymt)

5.Levering om bord: indtast flynummeret for den person, du ønsker at overraske, eller hans/hendes destination og afrejsedato.

6.Vælg betalingsmetoden, og betal for ordren.

7.Levering hjemme: når du har gennemført dit køb, vil du modtage en bekræftelse via e-mail.

8.Hvis du har valgt at overraske nogen om bord, vil vi først kontrollere, om han eller hun er med om bord på den planlagte flyvning. Du vil i så fald modtage en e-mail som bekræftelse inden for 3 dage. I modsat fald vil vi sende dig en e-mail for at bekræfte, at din ordre er blevet annulleret. Bemærk venligst, at vi først trækker beløbet, efter vi har bekræftet, at din ven er om bord. Er gaven en mere komfortabel plads? I så fald vil vi sende en e-mail til din ven på forhånd, for at undgå dobbeltreservationer.

Ofte stillede spørgsmål om bestilling online 

Betalingsmuligheder

Uanset hvor du bor, eller uanset hvor din yndlingsrejsende skal hen, tilbyder KLM Wannagives nem online betaling i hele verden. Alle priser vises i euro og inkluderer moms (i tilfælde af levering hjemme). Du kan betale med iDEAL (betaling via internetbank er kun muligt i Holland og kun ved levering hjemme), forskellige kreditkort og Flying Blue Miles. Du kan også optjene Flying Blue Miles med dine køb (undtagen når du betaler med Miles).

Dine kreditkortoplysninger sendes til os via en sikker server, som krypterer alle dine personlige oplysninger og kreditkortoplysninger.

Husk på, at hvis gaven modtages om bord, skal der muligvis betales yderligere importskat og/eller lokale skatter af dine køb på destinationen. Dette afhænger af destinationen og den totale pris for dine køb.

Mistet fly eller leveringsproblemer

Levering om bord

Hvad sker der, hvis en person mister flyet, og gaven ikke blev leveret? Hvis din ven har mistet sit fly, eller hvis gaven ikke blev leveret, mens han/hun var om bord, vil det beløb, du har betalt, blive sat ind på din bankkonto igen. Vær opmærksom på, at vores kabinepersonale ikke er i stand til at tilbagebetale beløbet under flyvningen. Bemærk venligst: der gælder særlige regler for pladser og måltider. Læs mere om ekstra tilvalg, der er blevet betalt

Ofte stillede spørgsmål om levering 

Levering hjemme

Hvis din ven ikke har modtaget gaven på sin hjemmeadresse inden for 14 dage, bedes du kontakte os via Facebook , Twitter  eller e-mail.

Returneringer og refunderinger

Levede gaven ikke op til forventningerne? Du eller den person, der modtog overraskelsen, kan returnere den inden for 30 dage. Dette er kun muligt, hvis produktet ikke er blevet brugt, og hvis emballagen ikke er blevet åbnet. Genstanden skal returneres i den originale, ubeskadigede emballage.

Når vi har modtaget produktet, vil vi trække købsprisen på din konto inden for 30 dage. Du skal dog betale leveringsomkostningerne ifm. returneringer.

Ofte stillede spørgsmål om garanti, returneringer og refunderinger 

Har din bekendte modtaget et defekt produkt? Kontakt os via Facebook , Twitter  eller e-mail.

Læs vilkårene og betingelserne for at købe på KLM Wannagives
Anmod om en refundering på KLM Wannagives.