Europe Business Class

Nyd komfort og tidsbesparende service, når du flyver inden for Europa. Med Europe Business Class, kan du nyde godt af nem, fuldt fleksibel reservation, hvilket giver dig mulighed for at ændre din flyvning når som helst!

Europe Business Class

Europe Business Class

En rigtig behagelig rejse starter længe før take-off:

  • Ekstra tilladt bagagemængde
  • Besøg KLM Crown lounges og vores partneres lounges
  • Optjen 250 % Miles

SkyPriority
Check ind, aflever din bagage, gå gennem sikkerhedstjek og told, gå om bord på dit fly og hent dine tasker fra bagagebåndet – alt sammen med prioritet! Hvis du rejser på KLM Business Class, eller hvis du er Flying Blue Gold-, Platinum- eller SkyTeam Elite Plus-medlem, skal du bare følge de røde SkyPriority-skilte – i stadig flere lufthavne verden over.


Ombord

Vær en af de første til at gå ombord på flyveren og nyd godt af masser af personligt plads! I rækker med 3 pladser blokerer vi alle midterpladser, så de forbliver ubesatte. På denne måde, har du altid en vindues eller gangplads!

  • Plads med ekstra benplads og yderligere tilbagelæning
  • Stik i sædet på vores Boeing 737-700, -800 og -900 flyvere
  • Nyd en gratis avis og din kopi af Holland Herald, vores magasin for flyvningen.


Fra en luksuriøs morgenmad til et lækkert 3-retters måltid: afhængigt af tidspunktet på dagen og længden af din flyvning serverer vi et varmt måltid, sandwich, salat eller en tallerken tapas og forskellige snacks.

Naturligvis vil vores kabinepersonale tage sig af alle dine behov. Vores Europe Business Class er placeret forrest i kabinen, så du er en af de første til at forlade flyet efter ankomst.

På flyvninger mellem Amsterdam og Paris, Europe Business Class er delt i 2 zoner. Alle midtersæder er blokerede i den forreste del af kabinen, mens disse sæder kan være besat i de andre zoner. Begge zoner byder på Europe Business Class service.

Opgrader til Europe Business Class

Elsker du komforten, de tidsbesparende ydelser og fokus på detaljer, som vores Business Class tilbyder?

Se dine muligheder for opgradering