Europe Business Class

Nyd komfort og tidsbesparende service, når du flyver inden for Europa. Med Europe Business Class, kan du nyde godt af nem, fuldt fleksibel reservation, hvilket giver dig mulighed for at ændre din flyvning når som helst!
 
 

Europe Business Class

En rigtig behagelig rejse starter længe før takeoff:

  • Ekstra tilladt bagage
  • Besøg KLM Crown-lounges og vores partneres lounges

SkyPriority

Check ind, aflever din bagage, gå gennem pas- og sikkerhedstjek, stig ombord på dit fly og hent dine tasker fra bagagebåndet – alt sammen med prioritet! Hvis du rejser på KLM Business Class, eller hvis du er Flying Blue Gold- eller Platinum-medlem eller SkyTeam Elite Plus-passager, skal du bare følge de røde SkyPriority-skilte – i stadig flere lufthavne verden over.

Ombord

Vær en af de første til at gå ombord på flyveren, og nyd godt af masser af personlig plads! I rækker med 3 pladser blokerer vi alle midterpladser, så de forbliver ubesatte. På denne måde har du altid en vindues- eller gangplads!

  • Plads med ekstra benplads og dybere tilbagelæning
  • Stik i sædet på vores Boeing 737-700, -800 og -900-flyvere


Fra en luksuriøs morgenmad til et lækkert 3-rettres måltid: Afhængigt af tidspunktet på dagen og længden af din flyvning serverer vi et varmt måltid, sandwich, salat eller en tallerken tapas, og forskellige snacks.

Naturligvis vil vores kabinepersonale tage sig af alle dine behov. Vores Europe Business Class er placeret forrest i kabinen, så du er en af de første til at forlade flyet efter ankomst.

 

Opgrader til Europe Business Class

Elsker du komforten, de tidsbesparende ydelser og fokus på detaljer, som vores Business Class tilbyder?

Se dine muligheder for opgradering