KLM-huse app

Vild med KLM Delft Blue-huse? Vores app til Android-telefoner, iPhone og iPad er et godt værktøj til at vedligeholde din samling. Du kan benytte KLM Delft Blue-huse appen om bord på flyet, så nu er det ikke længere nødvendigt at medbringe krøllede lapper papir.

KLM Delft Blue-huse app

  • Bladr gennem hele samlingen, vandr igennem hver enkelt hus’ historie og se billeder og videoer af mange rigtige huse

  • Vedligehold din samling ved at markere huse eller fjerne markeringer fra huse – herunder dem, du har to af eller har øje på til din næste flyvning

  • Find placeringen af hvert hus under ´Maps´

  • Kontakt KLM om denne app via de sociale medier

  • Oplev KLM’s nye World Business Class

  • Download andre KLM-apps direkte
     

KLM Houses application

 

Systemkrav

Android

For at benytte vores Android KLM-huse app skal du mindst have Android 2.3.

 

Apple

Hvis du har en iPad, iPhone eller iPod touch, skal du mindst have iOS 6 for at downloade KLM-huse appen. Apple-appen er understøttet på iPhones 3G og op og på iPod touch 4. generationsmodeller og senere. Du kan også anvende appen på iPad2 og senere modeller.

Skal jeg have internetforbindelse?

Når du har downloadet KLM-huse appen, har du kun brug for en internetforbindelse for at se huse på Google Maps, se videoer eller oplysninger om KLM World Business Class, eller når du kontakter KLM. Hvis du ikke er koblet til internettet, vil du få en påmindelse herom.

 

Alle andre funktioner i KLM-huse appen kan benyttes uden at være koblet til internetet – også om bord på flyet med indstillingen flyfunktion.