KLM’s Delft Blue-huse

Skab din egen Delft Blue-by med vores KLM-miniaturehuse!
 

Unik gave i World Business Class

Siden 1950’erne har vi givet alle World Business Class-passagerer en speciel gave: En Delft Blue-miniature af et traditionelt hollandsk hus fyldt med hollandsk gin, som også kaldes Genever. 

Hver miniature forestiller et rigtigt hollandsk hus. Hvert år den 7. oktober fejrer vi KLMs grundlæggelse i 1919 med et nyt hus.

I løbet af årene er vores miniaturehuse blevet eftertragtede samlerobjekter, som skaber en livlig handel mellem vores passagerer.


 
 

KLM’s Delft Blue-huse app

Hvis du har en iPhone, iPad eller Android-telefon, er der en ny måde at holde rede på din samling af KLM-miniaturehuse. Du kan ganske enkelt downloade vores miniaturehus-app for at se en liste over alle vores hidtil producerede Delft Blue-huse.

Du vil med det samme kunne se hvilke miniaturehuse, du allerede har i din samling. Og du vil kunne se dem, du kunne tænke dig at føje til din samling på din næste rejse på vores World Business Class.

Læs mere om KLM Delft Blue houses-appen

 
 

KLM Delft Blue miniaturer bog

KLM Delft Blue miniatures book
For at fejre KLM's 90 års jubilæum i 2009 har vi udgivet en særlig bog, der beskriver alle de Delft Blue-miniaturehuse. Du kan bestille et eksemplar af denne limited edition på Shop@KLM.

Du kan modtage din bog om bord eller få den leveret til dit hjem i Holland.

Gå til Shop@KLM 