KLM’s Delft Blue-huse

Skab din egen Delft Blue-by med vores KLM-miniaturehuse.
 
KLM houses Amsterdam
 

Unik gave i World Business Class

Siden 1950’erne har vi givet alle World Business Class-passagerer en speciel gave: En Delft Blue-miniature af et traditionelt hollandsk hus fyldt med hollandsk gin, som også kaldes Genever.

Hver miniature skildrer en ægte hollandsk bygning. D. 7. oktober fejrer vi hvert år vores fødselsdag ved at præsentere et nyt hus.

I løbet af årene er vores miniaturehuse blevet eftertragtede samlerobjekter, som skaber en livlig handel mellem vores passagerer. 

Læs mere om KLM's historie 
Læs mere om World Business Class

 
 

KLM’s miniaturehus #100: Huis ten Bosch-slottet

KLM 100 miniature house

For at fejre vores 99-års fødselsdag i 2018 har vi tilføjet et nyt hus til KLM-miniaturehusene: De Witte Os.

De Witte Os er et fænomen i det frisiske Joure. I denne butik lagde købmanden Egbert Douwe fundamentet for Douwe Egbert-brandet, der er kendt i dag. Men det var ikke uden en kamp. De Witte Os fungerer i dag som et museum, der udgør en del af Museum Joure. De har renoveret den historiske bygning til det, den engang var: en afholdt købmandsbutik.


Lær mere om De Witte Os 

 
 

KLM’s Delft Blue Houses-app

Hvis du har en iPhone, iPad eller Android-telefon, kan du holde rede på din samling. Du kan ganske enkelt downloade vores app for at se en liste over alle vores hidtil producerede Delft Blue-huse.

Du vil med det samme kunne se hvilke miniaturehuse, du allerede har i din samling. Og du vil kunne se dem, du kunne tænke dig at føje til din samling på din næste rejse på vores World Business Class.

 
 

Download nu