Rejse med børn

Vi elsker at gøre både børn og deres forældre glade. Find ud af alt om, hvordan du gør din familierejse med KLM til din hidtil bedste!

På denne side:

 
 

Forbered rejsen

Rejsedokumenter

  • Rejser dit barn alene, kun med én forælder eller værge eller med en voksen, der ikke har forældremyndighed? Inden du går igennem sikkerhedskontrollen, vil du skulle udfylde en samtykkeerklæring. Læs mere om samtykkeerklæringen for mindreårige, der rejser til udlandet  (kun på engelsk).
  • Har dit barn et andet efternavn end dig? Medbring venligst familiehæftet eller fødselsattesten for at bevise, at I er i familie.
  • Børn af EU-borgere, der rejser fra, til eller via lande i EU, skal medbringe deres eget pas eller id-kort. Det er ikke længere tilladt at indskrive deres navne i forældrenes pas. Denne regel gælder ikke dokumentindehavere i Storbritannien eller Irland.
  • Rejser du med dit/dine barn/børn på Economy Class med afgang fra en lufthavn i Storbritannien? Læs mere om afskaffelsen af passagerafgiften for børn under 16 .
  • For rejser til og fra Sydafrika skal alle børn medbringe forskellige dokumenter, uanset om de rejser med begge forældre, en forælder, en ledsagende voksen eller alene. Læs mere om de nye dokumenter, der er nødvendige for at rejse til og fra Sydafrika .
  • Læs mere om at rejse med børn på det hollandske forsvarsministeriums hjemmeside (gælder for alle nationaliteter) , eller se hjemmesiden for ambassaden for det pågældende land.


Vaccinationer og medicin

Når rejsen går til en tropisk eller subtropisk destination, skal du sørge for at kontrollere, om din familie har alle de rigtige vaccinationer. Kontroller sundhedsrådene for din destination 

Du må medbringe al nødvendig medicin til din familie på KLM-flyvninger – du skal bare sørge for, at personens navn er angivet på medicinen. Hvis du vil medbringe mere end 100 ml (3,4 oz.) flydende medicin med dig, bedes du huske at medbringe en lægeerklæring.


Graviditet

Hvis du er 36 uger eller mere henne i graviditeten, fraråder vi dig at flyve. Vi fraråder også at flyve indenfor den første uge efter fødslen. Hvis du venter mere end 1 barn, råder vi dig altid til at konsultere din læge, før du flyver. Hvis du har haft komplikationer, skal du have tilladelse fra din læge til at flyve.