Unaccompanied Minor-service

Børn i alderen fra 5 til og med 14 år kan rejse alene, hvis vores Unaccompanied Minor-service er reserveret. Servicen kan også reserveres for børn i alderen fra 15 til og med 17 år.

Unaccompanied Minor-service

Stewardess and child

Med Unaccompanied Minor-servicen kan du være sikker på, at dit barn rejser sikkert alene. Det er obligatorisk at bestille servicen for børn i alderen fra 5 til og med 14 år, som rejser alene, eller som rejser på en anden rejseklasse end den voksne, der ledsager dem. For børn i alderen fra 15 til og med 17 år er servicen valgfri.

Før afgang og efter ankomst vil vores KLM-personale, eller personale hyret af KLM, ledsage dit barn til og fra flyet, selv hvis der er forsinkelse. Og under flyvningen vil vores kabinepersonale holde godt øje med dit barn.

Ved lange flyskift i Amsterdam Airport Schiphol vil dit barn opholde sig i vores Junior Jet Lounge. Her kan han/hun få drikkevarer og spille computerspil, se film, læse bøger på forskellige sprog og benytte forskelligt legetøj.

Vi vil holde dig informeret via telefon, e-mail og SMS-besked om eventuelle ændringer i dit barns flyveplan. Ved afslutningen på rejsen ledsager vi personligt dit barn til den person, du har bemyndiget til at hente ham/hende.

KLM tillader kun transfer for mindreårige uden ledsagere på KLM, AIR FRANCE og Delta Air Lines-flyvninger. For spørgsmål, kontakt venligst KLM Telefon Reservation.

Rejsedokumenter

Sørg for, at dit barn har alle nødvendige rejsedokumenter til hele rejsen.


Se, hvilke rejsedokumenter du har brug for

Se din rejse

Sådan fungerer det

Book
Du skal reservere en flyvning til et barn, der rejser alene, samt Unaccompanied Minor-servicen mindst 24 timer før afgang. Denne service kan ikke reserveres uafhængigt af flyvningen, og du kan kun reservere disse via KLM Telephone Reservation eller dit rejsebureau. Når du booker servicen, vil vi bede om information om dit barn og din kontaktinformation. Vi anbefaler, at du udfylder formularen om pasningsråd, Handling Advice (kun på engelsk), før du ringer til os.

Check-in
Du skal reservere en flyvning til et barn, der rejser alene, samt Unaccompanied Minor-servicen mindst 24 timer før afgang. Under online check-in vil du modtage en bekræftelse på check-in, som du kan printe ud og bytte til et boarding pass ved check-in skranken i lufthavnen.

En forælder eller værge på 18 år eller ældre skal henvende sig til check-in skranken med barnet mellem 2½ og 1½ time før afgang. I Amsterdam Airport Schiphol er det skranke nr. 8 i afgangshal 1 (europæiske flyvninger) eller skranke nr. Du skal medbringe en gyldig form for identifikation og blive i lufthavnen, indtil barnets fly er lettet.

Du skal give os tilladelse til at ledsage dit barn under hele hans/hendes rejse, hvilket du gør ved at aflevere en komplet udfyldt og underskrevet kopi af Pasningsrådsformularen ved skranken. Vi anbefaler, at du downloader og udfylder formularen derhjemme og medbringer 4 kopier til lufthavnen. Du kan også få denne formular ved check-in skranken.

Ankomst
Ved ankomsten overdrager vi dit barn til den person, der i Pasningsrådsformularen er bemyndiget til at tage imod ham/hende på hans/hendes endelige destination. Personen, som afhenter barnet, skal medbringe en gyldig form for identifikation. Vi overdrager ikke dit barn til personer, der repræsenterer en virksomhed eller organisation, så angiv venligst en enkeltpersons navn.

Download Pasningsråd-formularen (kun på engelsk)

Læs mere om at modtage flyinformation

Omkostninger

Uanset barnets alder koster Unaccompanied Minor-servicen det samme som en voksenbillet plus et ekstra servicegebyr. Se tabellen nedenunder for det præcise beløb for enkeltbilletter. Ekstragebyret fordobles ved returbilletter. For op til 4 børn opkræves Unaccompanied Minor-gebyret kun én gang. De kan være beslægtede eller ej, så længe de har reserveret sammen – dette betyder at deres reservationskode er den samme.

Bemærk venligst, at der nedenunder priserne vil blive vist en omregning til den lokale valuta, og at der i nogle lande kan tilføjes lokale afgifter.


Servicegebyr for Unaccompanied Minor-servicen (enkeltbilletter):


Enkeltbillet

EUR

Europæisk direkte flyvning

100

Interkontinental direkte flyvning

150

Fra en europæisk lufthavn via Amsterdam Airport Schiphol til en anden europæisk lufthavn

200

Fra en europæisk lufthavn via Amsterdam Airport Schiphol til en interkontinental lufthavn (eller omvendt)

250

Fra en interkontinental lufthavn via Amsterdam Airport Schiphol til en anden interkontinental lufthavn

300

KLM-flyvning mellem to andre lufthavne end Amsterdam Airport Schiphol

100

Fra Amsterdam Airport Schiphol via en destination inden for USA til en interkontinental lufthavn

250