Når du besøger KLM.com accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies.

KLM’s lægeservice

Har du brug for lidt hjælp i lufthavnen, eller har du behov for særlig lægelig støtte? Vi vil med glæde hjælpe dig, så din rejse bliver uden problemer.

Særlig assistance af KLM CARES

Hvis du har brug for assistance i lufthavnen, hvis du ønsker at medbringe din servicehund, eller hvis du rejser med medicinsk specialudstyr, kan du regne med KLM CARES. Du skal bare anmode om din særlige assistance via Min Rejse eller pr. telefon.

Glem ikke at foretage anmodningen mindst 48 timer før afgang. Hvis du lider af en bestemt sygdom og har brug for pleje under flyvningen, vil du skulle udfylde vores helbredsformularer.

Anmod om særlig assistance via Min Rejse

Læs mere om specialassistance af KLM CARES

Vaccinationer og råd om sundhed

Rejser du til en tropisk eller subtropisk destination? Find så tidligt som muligt ud af, hvilke vaccinationstyper du måske har brug for:

Se råd om sundhed for din rejse 

Rejseklinikker

I Holland er der 4 KLM-rejseklinikker, som har opdaterede sundheds- og rejserelaterede oplysninger om alle destinationer, og de kan give og foretage følgende:

  • Vaccinationer og råd om andre sikkerhedsforanstaltninger
  • Medicin, såsom malariaprofylakse
  • Sundhedsrelaterede rejsegenstande
  • Lægeundersøgelser

Du kan komme forbi i åbningstiden eller aftale tid online.

Vi kan også rådgive forretningsrejsende om sund rejse – før afgang, under opholdet i udlandet og efter hjemkomsten. Vi vil desuden med glæde informere dig om mulighederne for dine ansatte.

Gå til www.klmtravelclinic.nl 

Førstehjælp i Amsterdams lufthavn

Hvis du har brug for akut førstehjælp i Amsterdam Airport Schiphol, har vi en 24-timers førstehjælpsstand og apotek. Begge findes ovenpå i afgangshal 2 med udsigt ud over check-in skranke 16.

Apoteket er åbent på hverdage fra kl. 8:30 til 17:00, men akut medicin kan fås 24/7. Telefonnr.: +31 (0)20 648 14 50.

Find ud af alt om lægeservice i Schiphol Airport 

Graviditet

Det er normalt sikkert for gravide at rejse med fly. Når du når 36 uger hen i graviditeten, anbefaler vi dog ikke, at du flyver. Vi opfordrer også til, at hverken du eller din baby flyver den første uge efter fødslen.p>

Hvis du venter mere end 1 barn, anbefaler vi, at du konsulterer din læge først. Hvis du har oplevet komplikationer, skal du altid have tilladelse fra din læge til at flyve.

Specialmenuer

Bryder du dig ikke om gluten, kød eller kalorier? Vi tilbyder en række specialmenuer, som er skræddersyet til dine medicinske eller religiøse præferencer. Du kan bestille dem på KLM.com til alle internationale KLM-flyvninger.

Læs mere om specialmenuer

(Hvis du ønsker noget ekstra særligt at spise, kan du kaste et blik på vores à la carte menu)

Tilbage til toppen
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com