Sundhedsmæssig og særlig assistance

Vi vil med glæde hjælpe dig, så din rejse bliver uden problemer! Rejs bekymringsfrit med skræddersyet rejserådgivning, særlige måltider eller de rigtige vaccinationer. Hvis du har brug for særlig assistance, vil KLM CARES med glæde arrangere det for dig.

Anmodning om særlig assistance

Sørg for at anmode om det senest 48 timer inden afgang. Hvis det anmodes med kortere varsel, kan det forekomme, at vi ikke er i stand til at give dig den assistance, du har brug for.

Kontakt os angående særlig assistance

Ønsker du at arrangere særlig assistance i lufthavnen eller om bord?

Kontakt KLM CARES

Særlige måltider

Har du brug for et særligt måltid på grund af din lægeordineret diæt? Til interkontinentale KLM-flyvninger kan du bestille forskellige særlige måltider.

Læs mere om særlige måltider

Vaccinationer og råd om sundhed

Du kan nemt forebygge mange smitsomme sygdomme, hvis du bliver vaccineret eller træffer de korrekte sikkerhedsforanstaltninger for din destination. Find ud af, hvordan du forbereder dig.

Gå til KLM Sundhedsservicer 

Graviditet

Hvis du er 36 uger eller mere henne i graviditeten, fraråder vi dig at flyve. Vi fraråder også at flyve indenfor den første uge efter fødslen. Hvis du venter mere end 1 barn, råder vi dig altid til at konsultere din læge, før du flyver. Hvis du har haft komplikationer, skal du have tilladelse fra din læge til at flyve.

Læs mere om at rejse med børn

Fysisk store passagerer

For at sikre, at du får en behagelig og sikker flyvning, skal du kunne bevæge armlænene på din plads om bord op og ned uden besvær. Vi tilbyder særlige muligheder for fysisk store passagerer.

Læs mere om særlige pladsønsker

Flyskræk

Flyskræk er almindeligt og kan behandles godt. Valk Foundation specialiserer sig i at hjælpe mennesker med at overvinde deres flyskræk.

Gå til Valk Foundation  (kun på hollandsk) 