Passagerer med et mentalt, udviklingsmæssigt eller sensorisk handicap

Vores mål er, at det skal være behageligt og nemt at rejse for alle, herunder passagerer med et mentalt eller udviklingsmæssigt handicap eller passagerer med nedsat syn eller hørelse.
 

Passagerer med et mentalt eller udviklingsmæssigt handicap

Passagerer med et mentalt eller udviklingsmæssigt handicap (såsom Downs syndrom eller Alzheimers), der rejser alene, kan anmode om assistance til at guide dem til og fra gaten. Om bord skal passagererne være i stand til at forstå sikkerhedsinstruktionerne og kunne hjælpe med deres egen evakuering. Hvis dette ikke er muligt, skal passageren rejse med en dedikeret sikkerhedsassistent. Du kan enten arrangere det selv eller bede os om hjælp til at finde nogen. Uden en sikkerhedsassistent til at assistere passageren under flyvningen vil boarding blive nægtet.

 

Passagerer med nedsat syn eller hørelse

Fly- og boardinginformation findes over hele lufthavnen på yderst letlæselige flyinformationsskærme og lufthavnens offentlige adressesystem, men du er altid velkommen til at bede vores lufthavnspersonale om assistance når som helst. Personalet kan også vise dig til og fra gaten, hvis du har anmodet om denne service på forhånd.

Om bord har flysikkerhedskortet og -videoen (herunder undertekster) et højt visuelt indhold. Flyets toiletter er udstyret med knapper til at tilkalde et personalemedlem på blindeskrift, og flysikkerhedskortet er også tilgængeligt på blindeskrift.

Rejser du med en førerhund?