Når du besøger KLM.com accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies.

ESTA-godkendelse af rejser til USA

Passagerer fra lande under Visa Waiver-programmet skal ansøge om ESTA-godkendelse for at rejse til USA. Du kan ansøge om ESTA online.

Hvad er ESTA?

Hvis du rejser til USA og er indbygger i et land, der er omfattet af Visa Waiver-programmet, skal du ansøge om en ESTA-rejsegodkendelse (Electronic System for Travel Authorization).

Tjek, om du behøver ESTA-godkendelse

Vigtigt:
  • Du skal ansøge senest 72 timer inden afgang. Herefter kan du stadig ansøge hos ESTA, men hvis du får afslag, er der muligvis ikke tid til at ansøge om det nødvendige visum.
  • Du skal kun betale et gebyr, hvis du har et nyt pas, eller hvis din tidligere ESTA-godkendelse er udløbet.
  • Du skal ansøge for at kunne checke ind online på KLM.com, lige meget hvor dit pas var udstet. Dette gælder ikke for indehavere af en opholdstilladelse i USA.

Ansøg om ESTA

Hvis du skal bruge ESTA, kan du vælge at lade vores partner CIBT håndtere det hele for dig. Mod et mindre gebyr tilbyder CIBT:
 
  • Et komplet tjek af, hvad du skal bruge til din rejse.
  • Sørger for ESTA eller andre nødvendige rejsedokumenter – endda fornyelse af dit pas – før din afgang. Ikke noget med udfyldning af formularer eller tidskrævende korrespondance.
  • Alle ansøgninger er klar til indsendelse inden for 72 timer efter din anmodning – garanteret.
  • Live assistance til ethvert spørgsmål, du måtte have.
Ansøg om ESTA via CIBT

Eller du kan ansøge om ESTA direkte via USA's kontor for told- og grænsebeskyttelse.

Ansøg om ESTA via USA's kontor for told- og grænsebeskyttelse
 
Vigtigt: Ved ansøgning om ESTA skal du sørge for at udfylde informationen præcis, som den står angivet i dit pas.
 

Efter din ansøgning

Det kan tage op til 72 timer, før du modtager bekræftelse på din ESTA-rejsegodkendelse. Når godkendelsen er godkendt, modtager du et referencenummer. Sørg for at udskrive svaret på ESTA-ansøgningen - du skal bruge dit ESTA-ansøgningsnummer for at ændre din ESTA-information, når dit pas udløber.

*ESTA-godkendelse er gyldig i 2 år. I denne periode kan du rejse til USA, så ofte du vil, indtil et eller flere af dine svar på JA/NEJ-spørgsmålene i din ESTA-ansøgning ændres, eller indtil dit pas udløber.

Hvis du ikke modtager ESTA-godkendelse med det samme, skal du bruge dit ESTA-ansøgningsnummer til at kontrollere, om der udstedes en afrejsetilladelse. Du skal gøre dette i god tid i forvejen, da du eventuelt skal ansøge om et visum ved den amerikanske ambassade eller det amerikanske konsulat.

Vi anbefaler at du medbringer en udskrift af svaret på ESTA-ansøgningen til lufthavnen du rejser fra.

Baggage

Ofte stillede spørgsmål

Stil dit spørgsmål her
Tilbage til toppen
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com