Seneste information per telefon, e-mail og sms

Vi vil med glæde holde dig opdateret angående relevant flyinformation under din rejse. Med vores ‘KLM Connect service’ kontaker vi dig også angående ændringer i din rejseplan per telefon, sms eller e-mail.
 

Modtag gratis beskeder om din flyvning

Vi holder dig opdateret om relevant flyinformation per telefon, sms eller e-mail under din rejse. Vi kontakter dig også, hvis der er en ændring i din rejseplan.

Listen herunder viser typen af ’KLM Connect’ beskeder du kan modtage:

FlyinformationHvordan information sendesHvornår informationen er sendt
Online check-in er nu muligE-mail30 timer før afgang*. Følg venligst linket i e-mailen for at checke ind med det samme.
Forsinkelser

Telefon (for interkontinentale flyvninger)

Sms og e-mail (alle flyvninger)

I tilfælde af forsinkelser over 30 minutter, eller flere forsinkelser, som sammen bliver mere end 30 minutter.
AflysningerTelefon, e-mail og smsI tilfælde af at din flyvning er aflyst, du vil blive informeret om ombooking til en anden flyvning og/eller anmodning om refundering.
Ankomst af forsinket bagageSms og e-mailI tilfælde af at din bagage er forsinket, vil du blive informeret om bagagens ankomst efter du har udfyldt en ‘Property Irregularity Report’ i lufthavnen.


* 24 timer før afgang for flyvninger til og fra USA.

Hvis servicen Unaccompanied Minor er blevet reserveret for et barn, der rejser alene, videregives eventuelle beskeder angående ændringer i barnets rejseplan per telefon, e-mail og sms til personen, som bookede billetten.

 

Har vi din kontaktinformation?

Vær sikker på at du angiver dit mobiltelefonnummer og e-mailadresse når du booker din flyvning. Hvis du reserverer igennem et rejsebureau, bed dem da videregive denne information.

Du kan også angive eller ændre din kontaktinformation ved at logge ind på ‘Min Rejse’ eller din Flying Blue profil.

 

Annullering af beskedservicen

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores ’KLM Connect’ beskeder om din flyvning og eventuelle ændringer i din rejseplan, kan du annullere denne service. Så snart du har annulleret, modtager du ikke længere beskeder* på den e-mailadresse og/eller det telefonnummer, som du har angivet.

  • E-mail: den e-mail du modtog med informationen om din flyvning indeholder også et link, som du kan benytte til at annullere beskedservicen.
  • Sms: svar på sms’en sendt fra os med en sms med teksten ’STOP’.

*En undtagelse er sms’en, der informerer dig om at boarding er begyndt. For at annullere denne beskedservice, skal du gå ind på ’Min Rejse’.