Når du besøger KLM.com accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies.

KLM i sociale medier

Ønsker du at bruge sociale medier til at interagere med KLM? Du kan finde os på Facebook, Twitter, YouTube og LinkedIn. Vælg din favoritmetode til kontakt og til at tjekke de seneste nyheder, gode tilbud og personlig service.

Facebook

Facebook

Hold dig opdateret om vores tilbud, produkter og services. Og få også hjælp med dine forespørgsler! For eksempel kan du reservere din favoritplads ombord, ombooke din flyvning, eller få råd om hvordan du kan medbringe dit sportsudstyr!

For masser af rejseideer, kig engang på vores inspirerende billeder og videoer. Og vi ville elske at modtage dine historier og billeder – samt alle dine ideer til hvordan vi kan servicere dig bedre.

Få kontakt til KLM på Facebook

Twitter

Twitter

Hav styr på de seneste nyheder og nyd godt af vores særlige tilbud og kundeservice.

Som Facebook, Twitter er en anden måde vi kan hjælpe dig med dine forespørgsler – fra ændring af din reservation til at finde ud af hvordan du kan medbringe dit kæledyr.

Følg KLM på Twitter

KLM YouTube-kanal

YouTube

Lær alt om KLMs 90 år indenfor luftfart, tjek vores seneste tilbud, hav styr på vores nye produkter og se hvordan det er bag scenerne!

Besøg KLMs YouTube-kanal

LinkedIn

Linkedin

Lær mere om vores virksomhed, produkter og services. Og vær blandt de første, som hører om jobåbninger hos KLM!

Få kontakt til KLM på Linkedln

KLM Blog

KLMBlog

Vil du gerne kende os endnu bedre? Besøg vores nye blog! Få et glimt af en KLM stewardesses liv, og læs en rejsendes tips om destinationer og rejseoplevelser. Deres opdateringer lægges op ugentligt.

KLM-bloggen er også en fantastisk kilde for baggrundsinformation om vores produkter og services.

Gå til KLM-bloggen

Tilbage til toppen
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com