KLM i sociale medier

Ønsker du at bruge sociale medier til at interagere med KLM? Du kan finde os på Facebook, Messenger, Twitter, YouTube og LinkedIn. Vælg din favoritmetode til kontakt og til at tjekke de seneste nyheder, gode tilbud og personlig service.

Facebook

Facebook

Hold dig opdateret om vores tilbud, produkter og services. Og få også hjælp med dine forespørgsler! For eksempel kan du reservere din favoritplads ombord, ombooke din flyvning, eller få råd om hvordan du kan medbringe dit sportsudstyr!

For masser af rejseideer, kig engang på vores inspirerende billeder og videoer. Og vi ville elske at modtage dine historier og billeder – samt alle dine ideer til hvordan vi kan servicere dig bedre.

Få kontakt til KLM på Facebook

Messenger

Messenger

Mens du reserverer din flyvning på KLM.com kan du vælge at modtage din reservationsbekræftelse, check-in-meddelelse, dit boarding pass og dine statusopdateringer om flyvningen via Facebooks Messenger. Alle oplysninger vil derefter være tilgængelige i én tråd, som kan tilgås i lufthavnen, undervejs eller derhjemme. Nogen spørgsmål? Spørg løs og brug den samme samtale til at kontakte os direkte via Messenger. Vi er glade for at hjælpe, 24/7.

Twitter

Twitter

Hav styr på de seneste nyheder og nyd godt af vores særlige tilbud og kundeservice.

Som Facebook, Twitter er en anden måde vi kan hjælpe dig med dine forespørgsler – fra ændring af din reservation til at finde ud af hvordan du kan medbringe dit kæledyr.

Følg KLM på Twitter

KLM YouTube-kanal

YouTube

Lær alt om KLMs 90 år indenfor luftfart, tjek vores seneste tilbud, hav styr på vores nye produkter og se hvordan det er bag scenerne!

Besøg KLMs YouTube-kanal

LinkedIn

Linkedin

Lær mere om vores virksomhed, produkter og services. Og vær blandt de første, som hører om jobåbninger hos KLM!

Få kontakt til KLM på Linkedln

KLM Blog

KLMBlog

Vil du gerne lære os endnu bedre at kende? Læs opslagene i vores blog, som hovedsageligt er skrevet af KLM-medarbejdere. Folk, som elsker fly, at flyve, at rejse og deres arbejde. Få de bedste rejsetips fra besætningen, find ud af, hvordan vi maler et fly, eller hvordan vi sporer os frem til din mistede iPad.

Og hvis der er mere, du vil vide… skal du bare spørge!

Gå til KLM-bloggen