KLM:n kumppaniohjelma

Mainosta KLM:n lentoja sovelluksessasi, blogissasi tai verkkosivustollasi ja ansaitse välityspalkkioita varauksista, jotka tehdään KLM.comissa. Liity KLM:n kumppaniohjelmaan jo tänään.
 

KLM:n kumppanina toimimisen edut

  • Yhdistä merkkisi KLM:ään ja tee yhteistyötä yhden matkailualan vahvimman merkin kanssa
  • Evästeiden elinikä on 30 päivää
  • Mobiiliseuranta
  • Maitten välinen seuranta
  • Lyhyet myyntien hyväksyntäajat
  • Autamme mainostamaan ja optimoimaan konversion: linkkiohjelma, tuotesyöte, räätälöidyt (mobiili)mainospalkit ja lentojenhakupienoisohjelma


Välityspalkkio
Keskipitkä lento1 % tuotosta
Kaukolento1,5 % tuotosta
 
 

Kuka voi toimia KLM:n kumppanina

Matkailuun liittyvät verkkosivut, blogit ja vertailusivut ovat tervetulleita ilmoittautumaan KLM:n kumppaniksi.

Onko sinulla lentojen vertailusivusto ja haluaisit käyttää API:mme? Ole hyvä ja liity KLM:n metahakuohjelmaan! Saadaksesi lisätietoja, ole hyvä ja ota yhteyttä.

Emme valitettavasti hyväksy hakukonemainoskumppaneita (SEA).

Ryhdy KLM:n kumppaniksi

Rekisteröidy

Kun lähetät liittymispyynnön, ilmoitamme sinulle heti, kun sinut on hyväksytty ja voit ryhtyä mainostamaan KLM:n lentoja verkkosivustollasi, blogissasi tai sovelluksessasi. Pääset käsiksi niihin kampanjoihin ja materiaaleihin, jotka ovat käytössä maassasi. Maailmanlaajuinen seurantaratkaisumme varmistaa, että saat rahasi kaikista KLM.comin varauksista, jotka on tehty verkkosivustosi kautta riippumatta verkkosivun maasta, lähtölentokentästä, kielestä tai valuutasta. 

 
 

Tietoja KLM:stä

KLM Royal Dutch Airlines on maailmanlaajuinen lentoyhtiö, jonka päätoimisto on Alankomaissa ja joka perustettiin vuonna 1919. Nykyään KLM on vanhin vieläkin alkuperäisellä nimellään operoiva lentoyhtiö. KLM tekee erittäin läheistä yhteistyötä Air Francen kanssa Air France-KLM -ryhmän kautta. Siitä asti kun yritykset yhdistyivät vuonna 2004, ne ovat jatkaneet erillisinä lentoyhtiöinä, joilla on omat identiteettinsä ja brändinsä. Air France-KLM -ryhmä on Euroopan johtava lentoyhtiö.

KLM:n valitsee joka vuosi yli 20 miljoonaa matkustajaa:

  • Joustava lähtölentokentän valinta ja yli 100 kohdetta
  • Erinomaiset palvelut koneessa
  • Kilpailukykyiset hinnat USA:han, Afrikkaan, Aasiaan ja moniin Euroopan kohteisiin ja säännöllisesti erityisiä tarjouskampanjoita.