KLM:n kumppaniohjelma

Mainosta KLM:n lentoja omassa sovelluksessasi, blogissasi tai sivustollasi ja ansaitse palkkioita, joita voit käyttää KLM.comin kautta tehtäviin lentojen varauksiin. Liity KLM:n kumppaniohjelmaan jo tänään.

KLM:n kumppanin edut

  • Yhdistä brändisi KLM:n brändiin, ja tee yhteistyötä yhden matkailualan vahvimman brändin kanssa
  • 30 päivän eväste
  • Seuranta mobiililaitteilla
  • Seuranta eri maissa
  • Nopeat myyntien hyväksymisajat
  • Työkaluja mainonnan ja myynnin tehostamiseen: linkkityökalu, tuotesyöte, räätälöidyt (mobiili)bannerit ja lentohaku-widget


Palkkio:
Keskipitkä matka1 % tuloista
Pitkä matka1,5 % tuloista


Kun olet liittynyt ohjelmaan, ilmoitamme sinulle heti kun sinut on hyväksytty, ja voit aloittaa KLM:n lentojen mainostamisen sivustollasi, blogissasi tai sovelluksessasi. Saat oikeuden käyttää oman maasi kampanjoita ja materiaaleja. Maailmanlaajuinen seurantaratkaisumme takaa, että saat palkkion jokaisesta omalta sivustoltasi alkaneesta KLM.comissa tehdystä varauksesta – sivuston maasta, lähtökentästä, kielestä tai valuutasta riippumatta.


Ryhdy KLM:n kumppaniksi

Rekisteröidy

 

Kuka voi ryhtyä KLM:n kumppaniksi?

Matkailuun liittyvät sivustot, blogit ja vertailusivustot ovat tervetulleita liittymään KLM:n kumppaniksi.

Onko sinulla lentojen hintavertailusivusto ja haluaisit käyttää meidän APIa? Liity KLM:n metahakuohjelmaan! Jos haluat lisätietoja, lähetä sähköpostia osoitteeseen: affiliation@klm.com.

Emme valitettavasti hyväksy hakukonekumppaneita (SEA).

 

Tietoja KLM:stä

KLM Royal Dutch Airlines on vuonna 1919 perustettu maailmanlaajuisesti toimiva lentoyhtiö, jonka päätoimipaikka on Alankomaissa. KLM on tällä hetkellä maailman vanhin alkuperäisellä nimellään toimiva lentoyhtiö. KLM tekee erittäin tiivistä yhteistyötä AIR FRANCEn kanssa AIR FRANCE KLM Groupissa. Nämä kaksi yritystä yhdistyivät vuonna 2004, mutta ovat jatkaneet toimintaansa erillisinä lentoyhtiöinä, joilla on omat identiteettinsä ja brändinsä. AIR FRANCE KLM Group on Euroopan johtava lentoyhtiöyritys.

Yli 20 miljoonaa matkustajaa valitse KLM:n joka vuosi, sillä me tarjoamme:

  • Useita lähtökenttiä ja yli 100 matkakohdetta
  • Ensiluokkaista palvelua koneessa
  • Kilpailukykyisiä hintoja Yhdysvaltoihin, Afrikkaan, Aasiaan, lukuisiin Euroopan kohteisiin, sekä paljon erikoistarjouksia.


Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen affiliation@klm.com