Yrityssopimuksen edut

Solmittuasi yrityssopimuksen pääset nauttimaan seuraavista eduista:
 

Tuntuvat alennukset lentolipuista

Yritysasiakkaanamme pääsette nauttimaan alennetuista KLM:n ja kumppaneidemme lentohinnoista – alennuksen suuruus määräytyy tekemämme sopimuksen perusteella. Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että mitä enemmän lennätte, sitä enemmän saatte alennusta.

 
 

Helppolukuiset matkustusraportit

Lähetämme yrityksellenne säännöllisin väliajoin helppolukuisen raportin lippuhankinnoistanne. Lisäksi oma KLM:n kontaktihenkilönne seuraa tapahtumianne ja tarjoaa räätälöityjä neuvoja, jos käyttämiinne palveluihin tulee muutoksia.

 
 

Vuorovaikutteiset ja käyttäjäystävälliset varaukset

Voitte varata lennot suoraan KLM:n yritysasiakkaiden verkkosivustolta käyttäen yksilöllistä Unique Client Code (UCC) -numeroa tai ainoastaan BlueBiz-numeroa. Lentojen saatavuutta ei tarvitse tiedustella puhelimitse: saatte kaikki tiedot suoraan tietokoneen näytöltä. Voitte käyttää myös kaikkia KLM:n ja kumppaneidemme verkkopalveluja, esim. tehdä lähtöselvityksen Internetissä tai seurata varauksianne verkossa.

 
 

Asiakasystävälliset maksuvaihtoehdot

Sinä ja työtoverisi voitte valita useista erilaisista maksuvaihtoehdoista tavan, jolla voitte helposti ja tehokkaasti hallita matka- ja edustuskuluja. Lisätietoja saat napauttamalla tästä 
 
 

Mukavuutta ja ensiluokkaista palvelua

Yrityssopimuksen tuomien etujen lisäksi hyödytte myös Flying Blue -kanta-asiakasohjelmamme eduista. Flying Blue -maileja voi säästää yksilöllisesti ilmaisia lentolippuja tai monia muita etuja varten. Yksityiskohtaiset tiedot saat .

Tiedot yrityspalveluistamme ovat KLM:n verkkosivustolla KLM-yritysasiakasvalikossa.

 
 

Eikä siinä kaikki! Yrityksesi parrasvaloissa

KLM tarjoaa edullisia mainontamahdollisuuksia, joilla voit profiloida yrityksesi laajalle lukijakunnalle. Ajattele esimerkiksi Flying Blue -lehteä tai KLM:n matkustamolehti Holland Heraldia. Voit myös julkaista mainoksia tai tiedotteita matkustamon ruuduissa alennushintaan. Kysy lisätietoja KLM:n kontaktihenkilöltäsi.