Yritysyhteisöt

Johda liiketoimintaasi entistäkin menestyksekkäämmin liittymällä virtuaalisiin yritysyhteisöihimme. Africa Flying Blue Club ja China Flying Blue Club tarjoavat valmiin yritysverkoston, jossa voit solmia arvokkaita suhteita ja jakaa kokemuksia.
 

China Flying Blue Club

Flying Blue Club China logo

China Flying Blue Club on ensimmäinen ainutlaatuinen yritysyhteisö. Se auttaa tutustumaan muihin Kiinassa ja Kiinan kanssa liiketoimintaa harrastaviin yrityksiin.

Verkkoympäristö on China Flying Blue Clubin ”sydän”. Täällä voit esimerkiksi luoda oman yritysverkoston. Sen avulla voit pitää yllä arvokkaita asiakassuhteita, jakaa kokemuksia ja oppia muiden kokemuksista. China Flying Blue Club-jäsenyys on ilmaista Flying Blue -jäsenille kaikkialla maailmassa.

Löydä China Flying Blue Club nyt

 
 

Africa Flying Blue Club

Flying Blue Club Africa logo

Olemme tyytyväisiä voidessamme esitellä Africa Flying Blue Clubin, joka on uudenlainen yritysyhteisö kaikille, joiden yhteisenä päämääränä on liiketoiminnan harjoittaminen Afrikassa.

Africa Flying Blue Club on valmis yritysverkosto Afrikassa. Sen avulla voit luoda arvokkaita suhteita nopeasti ja helposti ja löytää keskinäistä inspiraatiota uusista ideoista ja ehdotuksista. Klubin jäsenyys on ilmaista Flying Blue -jäsenille kaikkialla maailmassa.

Löydä Africa Flying Blue Club nyt