Helpoin tapa palkita yrityksesi

BlueBiz on Air Francen, KLM:n ja Delta Air Linesin kanta-asiakasohjelma yrityksille. Ohjelmaan iittyminen on maksutonta, jonka jälkeen yrityksesi ansaitsee Blue Credits-pisteitä kaikista Air Francen, KLM:n ja Delta Air Linesin ennoista.
 

Ansaitse Blue Credits-pisteitä

Liityttyäsi ohjelmaan, Blue Credit-pisteitä lisätään automaattisesti tilillesi joka kerta, kun yrityksesi edustajat lentävät Air Francen, KLM:n ja Delta Air Linesin ohjelmaan osallistuvien lentoyhtiökumppaneiden lennoilla. Flying Blue ja Sky Miles-kanta-asiakasohjelmien jäsenet keräävät samanaikaisesti maileja.

Tiedot Blue Credit -pisteiden keräämisestä

 

Pisteiden käyttäminen

Voit ostaa minkä tahansa KLM:n ja ohjelmaan osallistuvien kumppaneiden saatavilla olevan varausluokan lipun Blue Credit -pisteillä kenelle tahansa yrityksesi työntekijälle. BlueBiz täydentää Flying Blue -ohjelmaa erinomaisesti: yrityksesi saa jokaisesta liikematkasta Blue Credit -pisteitä Flying Blue -jäsenten tavallisesti ansaitsemien pisteiden lisäksi, joten kaikki hyötyvät!

 

 

 

Tiedot Blue Credit -pisteiden käyttämisestä

 

Join BlueBiz!

Voit liittyä BlueBiz-ohjelmaan ilmaiseksi vain muutamalla napsautuksella. Kun rekisteröidyt, sinua pyydetään nimeämään BlueBiz-yhteyshenkilö, joka hallinnoi yritystiliänne.

Liity verkossa!