Käyttämällä KLM.com-sivustoa hyväksyt samalla evästeiden käytön. Lue lisätietoja evästeistä.

Helpoin tapa palkita yrityksesi

Voidaksemme palkita yritystäsi entistä paremmin AIR FRANCE, KLM, Alitalia ja Delta Air Lines käynnistävät pian Euroopan johtavan yritysten kanta-asiakasohjelman, jonka nimi on BlueBiz. Älä menetä mahdollisuutta kerätä enemmän pisteitä ja käyttää niitä paremmin! Liity nyt, jotta yrityksesi pääsee mukaan alusta alkaen.

Pisteiden kerääminen liikematkoilla

Liityttyäsi ohjelmaan, Blue Credit -pisteitä lisätään automaattisesti tilillesi joka kerta, kun kollegasi lentävät liikematkalle KLM:n ja sen ohjelmaan osallistuvien lentoyhtiökumppaneiden lennoilla. Muista mainita yrityksesi BlueBiz-numero varausta tehdessäsi. Huomaa, että numero on annettava ennen lipun tulostamista.

Tiedot Blue Credit -pisteiden keräämisestä

Pisteiden käyttäminen

Voit ostaa minkä tahansa KLM:n ja ohjelmaan osallistuvien kumppaneiden saatavilla olevan varausluokan lipun Blue Credit -pisteillä kenelle tahansa yrityksesi työntekijälle. BlueBiz täydentää Flying Blue -ohjelmaa erinomaisesti: yrityksesi saa jokaisesta liikematkasta Blue Credit -pisteitä Flying Blue -jäsenten tavallisesti ansaitsemien pisteiden lisäksi, joten kaikki hyötyvät!

 

 

 

Tiedot Blue Credit -pisteiden käyttämisestä

Join BlueBiz!

Voit liittyä BlueBiz-ohjelmaan ilmaiseksi vain muutamalla napsautuksella. Kun rekisteröidyt, sinua pyydetään nimeämään BlueBiz-yhteyshenkilö, joka hallinnoi yritystiliänne.

Liity verkossa!

Frequently asked questions

Ask a question

Discover Economy
Comfort now

More legroom
and recline

Economy Comfort
Takaisin alkuun
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com