Helpoin tapa palkita yrityksesi

Voidaksemme palkita yritystäsi entistä paremmin AIR FRANCE, KLM ja Delta Air Lines käynnistävät pian Euroopan johtavan yritysten kanta-asiakasohjelman, jonka nimi on BlueBiz. Älä menetä mahdollisuutta kerätä enemmän pisteitä ja käyttää niitä paremmin! Liity nyt, jotta yrityksesi pääsee mukaan alusta alkaen.

Pisteiden kerääminen liikematkoilla

Liityttyäsi ohjelmaan, Blue Credit -pisteitä lisätään automaattisesti tilillesi joka kerta, kun kollegasi lentävät liikematkalle KLM:n ja sen ohjelmaan osallistuvien lentoyhtiökumppaneiden lennoilla. Muista mainita yrityksesi BlueBiz-numero varausta tehdessäsi. Huomaa, että numero on annettava ennen lipun tulostamista.

Tiedot Blue Credit -pisteiden keräämisestä

Pisteiden käyttäminen

Voit ostaa minkä tahansa KLM:n ja ohjelmaan osallistuvien kumppaneiden saatavilla olevan varausluokan lipun Blue Credit -pisteillä kenelle tahansa yrityksesi työntekijälle. BlueBiz täydentää Flying Blue -ohjelmaa erinomaisesti: yrityksesi saa jokaisesta liikematkasta Blue Credit -pisteitä Flying Blue -jäsenten tavallisesti ansaitsemien pisteiden lisäksi, joten kaikki hyötyvät!

 

 

 

Tiedot Blue Credit -pisteiden käyttämisestä

Join BlueBiz!

Voit liittyä BlueBiz-ohjelmaan ilmaiseksi vain muutamalla napsautuksella. Kun rekisteröidyt, sinua pyydetään nimeämään BlueBiz-yhteyshenkilö, joka hallinnoi yritystiliänne.

Liity verkossa!