Tietoja pisteiden käyttämisestä

Blue Credit -pisteillä voit ostaa lippuja. Globaalin verkostomme ja kätevien lentoaikataulujen ansiosta sinulla on useita mahdollisuuksia käyttää Blue Credit -pisteitäsi.
 

Blue Credit -pisteiden vaihtaminen lippuihin

Koska jokainen Blue Credit -piste vastaa yhtä paikallisen valuuttasi yksikköä, on helppo laskea, kuinka monta Blue Credit -pistettä tarvitset ilmaiseen lippuun. Jos yritykselläsi on esimerkiksi 1 060 Blue Credit -pistettä ja yrityksesi sijaitsee euroalueella, voit tilata ilmaisen lipun, jonka arvo on enintään 1 060 euroa. Jos ostat 1 000 euron arvoisen menopaluu-lipun Milanosta New Yorkiin (verot mukaan lukien), tilillesi jää vielä 60 Blue Credit -pistettä.
 

Varaa mikä tahansa lipputyyppi missä tahansa luokassa mihin tahansa kohteeseen

BlueBiz-ohjelmassa voit vapaasti valita, minkä tyyppiseen lipun haluat valita mihin tahansa kohteeseen Air Francen ja KLM:n varausjärjestelmässä. Lippuihin sovelletaan valitsemasi lipun tavallisia ehtoja.

 

Turvallisesti ja varmasti

Turvallisuussyistä vain yrityksesi valtuutetulla BlueBiz-ohjelman yhteyshenkilöllä on oikeus käyttää BlueBiz-tiliänne. Tämä henkilö voi tilata lippuja tai korotuksia verkossa milloin tahansa ja tarkistaa yrityksesi Blue Credit -pisteiden saldon.