AIR FRANCE / KLM -tilien ehdot ja edellytykset

Kun rekisteröidyt AIR FRANCE / KLM -tilille, suostut noudattamaan AIRFRANCE.comin ja KLM.comin henkilökohtaisen internet-tilin käyttöä koskevia ehtoja ja edellytyksiämme. Näissä ehdoissa ja edellytyksissä kerrotaan, kuinka voit käyttää AIR FRANCE / KLM -tiliäsi.

AIR FRANCE / KLM -tilien ehdot ja edellytykset

Ehdot ja edellytykset kuvaavat myös, kuinka AIR FRANCE ja KLM käyttävät profiilitietojasi olemassa olevissa ja uusissa palveluissa.

1. Tilisi rekisteröinti

AIR FRANCE ja KLM tarjoavat sinulle mahdollisuutta avata tili, jota voit käyttää sekä AIRFRANCE.com- että KLM.com-sivustolla. Rekisteröityäksesi sinun on annettava tietyt henkilötiedot.

On tärkeää, että noudatat seuraavia ohjeita, kun rekisteröidyt AIRFRANCE.com- tai KLM.com-tilille. Et saa tehdä seuraavia asioita:

 1. avata tiliä väärillä henkilötiedoilla
 2. avata tiliä kenellekään muulle kuin itsellesi
 3. luoda enempää kuin yhden henkilökohtaisen profiilin
 4. avata tiliä, jos olet alle 12-vuotias
 5. jakaa salasanaasi, sallia kenellekään muulle pääsyä tilillesi tai muulla tavoin vaarantaa tilisi turvallisuutta.

  Lisäksi on tärkeää, että:
 6. varmistat, että henkilötietosi ovat oikein ja ajan tasalla. Tämä on tärkeää, sillä henkilötietojasi käytetään varatessasi lippuja verkossa AIRFRANCE.com- tai KLM.com-sivustolla.

2. Kuinka AIR FRANCE ja KLM käyttävät profiilitietojasi

AIR FRANCE ja KLM käyttävät profiilitietojasi vain esitäyttääkseen verkkosivustolla olevia hakemuksia ja lähettääkseen sinulle tarjouksia ja kaupallisia sähköposteja, jos olet tilannut uutiskirjeitä.

3. Tilin käyttö

AIR FRANCE ja KLM pyrkivät AIR FRANCE / KLM -tilin avulla tarjoamaan säännöllisesti sivustoillaan käyville käyttäjäystävällisemmän kokemuksen varausten ja lähtöselvityksen tekemiseen ja helpottamaan verkkosivustoilla liikkumista.

Voit käyttää profiiliisi tallennettuja tietoja, kun:

 • teet varauksen verkossa
 • hallitset varaustasi
 • teet lähtöselvityksen verkossa (maaliskuusta 2012 lähtien).

Voit käyttää profiilisi ennakkotietoja vain ollessasi kirjautuneena sivustoille AIRFRANCE.com tai KLM.com. Ilmoitamme sinulle aina, kun jokin sovelluksistamme hakee profiilitietojasi. Voit halutessasi milloin tahansa poistaa tai muokata henkilötietojasi.

Tulemme pian päivittämään muita sovelluksia. Se mahdollistaa profiilitietojesi käytön tarvittaessa vastaavissa sovelluksissa. Voit tehdä suoria päivityksiä profiiliisi kaikista näistä sovelluksista.

4. Varaustiedot

Yksi AIR FRANCE / KLM -tilin käytön merkittävimmistä eduista on se, että se mahdollistaa pääsyn AIRFRANCE.comin tai KLM.comin varauksiin. Voit mennä molemmilla sivuilla tehtyihin varauksiin huolimatta siitä, kummalta verkkosivustolta kirjauduit tilillesi.

Tällä hetkellä AIR FRANCEn tai KLM:n varaukset, joita ei tehty AIRFRANCE.com- tai KLM.com-verkkosivustolla eivät automaattisesti näy varaustesi yhteenvedossa. Voit kuitenkin linkittää ne tiliisi. Lähitulevaisuudessa nämä varaukset näkyvät automaattisesti varausten yhteenvedossa. Laajennamme myös varausten yhteenvedon sisältämään luettelon menneistä varauksista ja muiden niihin liittyvien tuotteiden varauksista.

5. Passitiedot

Kaikkien lentoyhtiöiden on lain mukaan ennen lähtöä luovutettava tiettyjen maiden viranomaisille matkustajiensa passitiedot, joita kutsutaan nimellä Advance Passenger Information (API). AIR FRANCE ja KLM tarjoavat mahdollisuuden tallentaa API-tiedot tilillesi, jotta varausprosessi sujuu nopeammin ennakkoon täytetyillä API- ja passitiedoilla.

Ole hyvä ja ota huomioon, että profiilissasi olevien passitietojen pitäminen ajan tasalla on sinun vastuullasi. Tämä on tärkeää, sillä väärät passitiedot saattavat aiheuttaa sinulle ongelmia määrälentokentän tullitarkastuksessa.

Ole hyvä ja ota huomioon, että profiilissasi olevien passitietojen pitäminen ajan tasalla on sinun vastuullasi. Tämä on tärkeää, sillä väärät passitiedot saattavat aiheuttaa sinulle ongelmia määrälentokentän tullitarkastuksessa.

6. Maksutiedot

Voit tallentaa haluamasi maksutavan ja muut siihen liittyvät tiedot, esim. luottokorttitietosi, profiiliisi. Voit käyttää näitä ennakkoon annettuja tietoja ostaessasi lippuja tai muita vastaavia tuotteita verkkosivustolla.

Maksutietojesi turvallinen säilyttäminen on meille tärkeää. Kaikki maksutiedot tallennetaan erikseen suojatussa ympäristössä. Jos epäilet, että maksutietojasi on käytetty väärin, sinun pitää aina ottaa yhteyttä asiakastukeen. Voit joka tapauksessa aina helposti poistaa mitkä tahansa maksutiedot profiilistasi. Maksutietojen poistaminen on lopullista, eikä sitä voida peruuttaa. Jos kuitenkin taas haluat suorittaa verkkomaksuja, sinua pyydetään antamaan maksutietosi uudestaan.

Jos havaitsemme tililläsi petollisia kirjautumisyrityksiä, estämme tilillesi pääsyn välittömästi ja otamme sinuun yhteyttä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tällä hetkellä voit tallentaa vain yhden maksumenetelmän. Lähitulevaisuudessa tarjoamme mahdollisuuden tallentaa useampia maksumenetelmiä.

7. Matkustusmieltymykset

Voit ilmaista matkustusmieltymyksesi AIR FRANCE / KLM -tililläsi. Näihin sisältyvät:

 • tavallinen lähtökenttäsi
 • mieluisin matkakohteesi
 • istuinpaikkamieltymyksesi
 • ateriamieltymyksesi

Näiden matkustusmieltymystesi päätarkoitus on helpottaa varausprosessia. Kun tilaat kaupallisia uutiskirjeitämme, matkustusmieltymyksiäsi voidaan käyttää optimoimaan sinua kiinnostavia tarjouksia.

8. Sähköpostitilaukset

Voit hallita AIR FRANCEn ja KLM:n sähköpostitilauksia profiilissasi. Kun olet kirjautunut ohjelmaan, voit tilata kaikkia uutiskirjeitä.

Jos et halua saada ei-toivottuja sähköposteja, voit milloin tahansa lopettaa tilauksen kohdassa Profiilini. Voit myös lopettaa tilauksen napsauttamalla jokaisen AIR FRANCEn ja KLM:n uutiskirjeen alareunassa olevaa linkkiä.

Kun tilaat uutiskirjeen, saat sen siitä maasta, jonka sivustoa käytit, kun avasit tilisi. Tällä hetkellä et voi saada uutiskirjeitä muusta kuin siitä maasta, johon olet rekisteröitynyt.

Tulevaisuudessa sähköpostitilauksia lisätään ja silloin on mahdollista valita uutiskirjeitä ja kaupallisia tarjouksia muista maista.

9. Matkakumppanit

Profiilini-sivulla voit tallentaa niiden matkakumppaneiden tietoja ja mieltymyksiä, joiden kanssa usein matkustat. Näin voit helposti lisätä perheenjäseniä, työtovereita ja ystäviä verkossa tekemiisi varauksiin. Huomaathan, että kaikkien matkustajien henkilötietojen on oltava täsmälleen samoin kuin heidän passeissaan. Kun teet varauksia muille matkustajille tilinomistajana, sinun on varmistettava, että annat matkakumppaneidesi oikeat henkilötiedot.

Voit myös tallentaa matkakumppaneidesi sähköpostiosoitteet. Näitä sähköpostiosoitteita ei käytetä muuhun tarkoitukseen kuin lomakkeiden esitäyttämiseen varausta tehdessäsi. Sähköpostiosoitteita ei käytetä kaupallisten tarjousten ja/tai muiden sähköpostien lähettämiseen.

10. Tilisi poistaminen

Voit poistaa tilisi napsauttamalla Profiilini-sivun alareunassa olevaa linkkiä. Kun tilisi on poistettu, kaikki henkilökohtaiset tietosi poistetaan tietokannoistamme. Tilisi poistaminen on lopullista, eikä sitä voida peruuttaa. Voit kuitenkin aina rekisteröityä uudestaan.

AIR FRANCEn tai KLM:n kanssa verkossa tekemiäsi nykyisiä ja menneitä varauksia ja rahansiirtotoimia ei poisteta järjestelmästämme.

11. Tietosuoja

AIR FRANCE ja KLM ovat vahvasti sitoutuneet kunnioittamaan yksityisyyttäsi. Käytämme AIR FRANCE - tai KLM-tililläsi antamiasi tietoja vain yllä kuvattuihin tarkoituksiin. Emme luovuta tietojasi kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi. Lue AIRFRANCE.com- ja/tai KLM.com-sivustoilla olevien henkilökohtaisten tietojesi käyttöä ja suojaa koskevia lisätietoja julkaisuista Ohjeet AIR FRANCEn tietoturvasta ja tietojen luottamuksellisuudesta  tai KLM:n yksityisyydensuoja.

12. Yleiset säännökset


 1. AIR FRANCE ja KLM pidättävät itsellään oikeuden peruuttaa tai muuttaa AIR FRANCE / KLM -tilin toimintoja ja/tai menettelyjä ja/tai muuttaa näitä ehtoja ja edellytyksiä.
 2. Yritykselle tai sen jäsenille ei saa asettaa vahingonkorvausvaatimuksia lain vaatimien maakohtaisten muutosten perusteella. Näiden ehtojen ja edellytysten muutoksista ja lisäyksistä ilmoitetaan AIR FRANCE / KLM -tilillä. Jos jatkat AIR FRANCE / KLM -tilin käyttöä, samalla hyväksyt nämä ehdot ja edellytykset ja kaikki niiden muutokset. Jos et hyväksy muutoksia, voit peruuttaa tilisi artiklan 10 mukaisesti.
 3. AIR FRANCE ja KLM eivät hyväksy minkäänlaista vastuuta AIR FRANCE / KLM -tilin käytöstä tai sen käytön yhteydessä syntyneistä tai mistään (väärin) tallentamistasi tiedoista johtuvista vahingoista, viivästymisistä tai menetyksistä, paitsi, jos tällainen vahinko tai menetys syntyy AIR FRANCEn ja KLM:n huolimattomuudesta tai jos AIR FRANCE ja KLM ovat sen tahallisesti tai vastuuttomasti aiheuttaneet tiedostaen, että vahinkoa todennäköisesti syntyisi. Kaikki korvausvaatimukset on osoitettava suoraan AIR FRANCElle ja KLM:lle.